*Pár lökést még tűr szótlanul, aztán fájdalmasan felnyög, és ezt minden lökésnél megismétli. Látszik hogy minden nyomást megszenved. Kínjában az egyik karjával magához szorítja a férfit. Nyögései egyre erősödnek és egyre zaklatottabbá válnak.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
*Próbál vigyázni a lány épségére, de a kéj magával ragadja, így nem képes magát tűrtőztetni. Egyre mélyebbre hatol, tempója egy idejig egyenletes, utána gyorsabban csinálja. A kedves minden kéjjel és fájdalommal teli nyögése még nagyobb gyönyörrel tölti el és ösztönzi a folytatásra. Közben néha felpillant a lány arcára, hiszen onnan tudja leginkább kiolvasni, mit is érez. Ez alig pár pillanatra sikerül neki. A mennyekben van...
*Minél gyorsabban kezdi lökni őt Sylas, annál jobban kezdi elveszteni teste fölött az uralmat. A fájdalom és a kéj egyszerre taszítja őt önkívületi állapotba. Félájultan sóhajtozva vészeli át azt a nehéz időszakot amíg megfelelően ki nem tágul. Azután lassan visszatér a jelenbe és elkezdi élvezni az aktust. Teljesen most sem tágult ki, de már nem zavarja annyira. A férfi a maximálisnál is jobban kitölti testét és nagy iramban tolja a lányt. Clau rohamosan kezd el közeledni a csúcs felé. Mikor eléri azt, sikkant egyet és minden izma megfeszül. Tűri még a lökdösést amíg Sylas is elélvez. Kíváncsi, hogy a férfi hova szándékozik lövellni. Nem bánja, azt sem, ha hüvelyébe spriccel, de arcára nem engedi.*
*Érzi hogy a lány lassan jobban bírja a strapát és egyre jobban belelendül. Már rég nem lát semmit, érzékeit teljesen elnyomja a mennyei kéj. Bő öt perc heves szerelmeskedés után a csúcsra jut, férfiasságát mindvégig a hüvelyében tartja, amíg ki nem robban. Egy percig hagyja hogy mindketten pihenjenek, aztán leszáll Claurilról, oldalt hemperedik el mellette, de a fáradtságtól rá sem képes nézni egy idejig, csak a plafont bámulja tágra nyílt szemekkel, zihálva. Aztán a lányra pillant, ha jól érzi magát, egyik kezét a hasára teszi, másikkal pedig kisimítja a hajat az arcából, majd hozzászól.
-Köszönöm, kicsi húgom. Mintha ezer pillangó akarna felszakadni a bőröm alól. Meg sem merem kérdezni hol tanultad mindezt, remélem nem marad elzárva sokáig a homálynővéreink elől ez a mennyei tudás. Ilyen éjszakák nyomán dőltek össze birodalmak, mert az uralkodók tekintete elé rózsaszín fátylat vont egy hófehér női kar. Köszönöm...
*Arconcsókolja. Gyermeteg csókjából töménytelen bizalom és szeretet árad. Úgy érzi, hogy az est nyomán egy köteléket font közéjük az Úrnő. Ugyan még tagadhatatlanul vékony, de idővel bizonyosan vastagodni fog. Hozzábújik, és ha engedi, összefonódik Claurillal, mostmár nem a kéj, hanem a szerelem jegyében, még egy darabig gyengéden cirógatja, majd elszenderedik, magát teljesen kiszolgáltatva neki.
*Az önkívületből lassan visszatér az orgazmus után. Ágyéka szinte lüktet, de nem érez már fájdalmat, csak felhőtlen boldogságot. Hagyja, hogy Sylas cirógassa, meg hogy magához ölelje. Mielőtt elaludna a férfi, elkezdi puszilgatni annak arcát egyre közelebb az ajkaihoz ezzel megint csókolózásra ingerelve őt. Közben egyik karjával átöleli, másikkal cirógatja a derekát.* <... Kérlek bocsáss meg. Muszáj biztosra mennem. ...>
*Csukott szemmel rámosolyog, viszontcsókolja, nem gondolván a lehetséges következményekkel. Majd picit még játékosan cirógatja, babrál a hajával, esetleg megcsiklandozza itt ott, majd a kimerültségtől tényleg elalszik.
*A csók után kicsit kétségbe esik azon, hogy a férfi el akar aludni.* <... Most nem aludhatsz el. Nem vállalhatom a kockázatot, hogy álomra hajtsam a fejem melletted. Azzal teljesen kiszolgáltatnám magam neked. Még ma este ki kell derítenem az igazságot. ...>
*Elkezdi ébresztgetni Sylast. Felül a hasára és simogatja az arcát meg a mellkasát. Ha sikerült felébreszteni, akkor elkezdi kérdezgetni.* - Honnan jöttél? Tényleg véletlenül futottunk össze? Mi itt a dolgod? Mik a terveid velem? Tényleg nem akarsz bántani?
*Kedvesen teszi fel a kérdéseket, és türelemmel végighallgatja a válaszokat.*
*Furcsállja hogy nem hagyja aludni a lány, de ennek nem ad hangot, türelmesen végighallgatja a lány kérdéseit, közben szórakozásképpen magához húzza és símogatja a kezét. Mikor ahhoz a részhez ér hogy tényleg nem akarja-e bántani, picit elszomorodik.
-Shulurból jöttem, a Fátylak Házának küldötte vagyok. Mint mondtam, nem véletlen hogy találkoztunk, ebben a hatalmas városban egymás nélkül nem megyünk sokra. Az Úrnő akarata szerint történt ez.
-Céljaim általános jellegűek. Csupán információt kívánok szerezni, bár ha lehetőségem nyílik rá, akkor esetleg szereznék néhány komolyabb művet, ami kiegészíthetné a jelenleg foghíjas egyházi könyvtárakat. Jelentést kell tennem, milyen a helyzet itt délen, a Píar egyház hogyan viszonyul az Árnyékúrnőhöz.
-Clauril, én soha nem bántok senkit aki nem szolgált rá igazán. Gyűlölöm a vérontást, nem vagyok barbár. Remélem nem hiszed ezt rólam. Híven szolgálom az Úrnőt, az Anyát és a Fiút. Elhiszed ezt nekem? Nézd, mutatok valamit, hátha elég az neked hogy megbizonyosodj igazamról.
*Megmutatja neki a hollót. Azonnal meg lehet állapítani hogy ez nem tetoválás, hanem természetes májfolt, csak fekete mint az éjszaka. Az avatottak tudják, hogy ilyen jellegű májfolt régebben kiváltságnak számított. Majd leveszi karjáról szent szimbólumát, egy ezüst mirtuszkoszorút, melynek közepébe három kicsi obszidiánkő van belehelyezve.
*Miután végighallgatta a férfit, látszik rajta, hogy megkönnyebbül.* - Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdéseimre. Mindenképpen bizonyosságot akartam szerezni. Az én státuszomban nem engedhetem meg magamnak, hogy egy idegennek kiszolgáltassam magam. Bűbáj alatt álsz, amit most hatástalanítani fogok. Remélem nem haragszol rám.
Nem Dovorból jöttem, hanem Alidaxból. Az ottani morgenita egyházat képviselem bár pap nem vagyok. Alidax úrnőjének is én rendezem pár itteni ügyét. Azt hiszem, hogy ezek eléggé bizalmas információk, hogy lásd, megbízom már benned. Céljaink közösek, és örülnék, ha tudnánk egymást segíteni. Régen nem bánt velem férfi így. Nagyon sokat jelentett nekem ez a szeretkezés. Kicsit talán közel is kerültél a szívemhez. És ez nem kis szó. Na jó, hagylak aludni. Van mit kipihennünk.
*Elfekszik a férfi hasán és leteszi fejét annak vállára. Átkarolja a nyakát és álomba merül immár nyugodtan.*
*Megdöbben néhány dolog hallatára. Miután hallotta hogy Alidaxból és nem Dovorból jött, a bűbájon már nem is csodálkozik. Csak most jön rá, milyen felelőtlen volt, elkomorodik egy pillanatra, a lányra mégsem haragszik.
-Óvatlan voltam, és ostoba. Könnyedén az utolsó éjszakám lehetett volna. Ilyen még soha nem történt velem. Viszont az Úrnőbe vetett hitem ismét elnyerte jutalmát, és holmi torz szívű Orwellánus helyett veled találkoztam. Nem éltél vissza a bizalmammal, sőt ráébresztettél hibámra. Ami másoknak nem sikerült évek alatt, neked egyetlen éjszaka kellett hozzá. Clauril, nagyon örvendenék ha együtt folytathatnánk utunkat, és...remélem élvezted az éjszakát. Elnyerted a szívemet. Áldott vagy. És most aludj el nyugodtan, vigyázok rád.
*Örömében néhány könnycsepp gördül le az arcán amit a lány egyenlőre nem tud mire vélni. Kedvesen magához öleli, és hagyja hogy kényelembe helyezze magát, majd símogatja amíg nem hallja hogy álomba szenderedve szuszog. Elméjét fölkészíti, ha az ajtó vagy ablak nyílna, vagy bármiféle hangosabb neszre ébredjen föl. Végül engedi hogy elragadja az álom...
Kora reggel ébred, hajnaltájban. Claurilt hagyja még pihenni, majd mikor úgy érzi, hogy ideje felkelni, gyengéden elkezdi símogatni a lányt. Ha ez nem lenne elég, akkor megcsókolja előbb a feje búbját, majd a homlokát. Aztán a fülébe súg:
-Ébredj, te, kinek haja oly fekete mint Melchyss üvöltő torka. Ideje a hajnali imának.
*Először csak tetteti az alvást. Elgondolkozik a történteken.* <... Teljesen belémzúgott. Azt csinálok vele amit akarok. De mi előnyöm származna abból, ha tovább befolyásolnám? Szeretőnek jó lesz. Abban is segíthetne, hogy megalapítsam az itteni szektánkat. Nem hiszem, hogy jó testőr válna belőle. Arra majd találok pár balga fegyverforgatót. A tegnapi lovag is megteszi. Nem a legszebb férfi, de megvan benne minden ami nekem kell. És vele könnyen eligazodom majd itt Pyarronban. De nem lesz elég egyedül. Ha baj van, akkor több szerelmes férfi kell. - Belül elmosolyodik - Van itt elég befolyásolható konzervdoboz. ...>
*Reggel a csókokra ébred. Még mindig sajog kicsit a hüvelye. Lefordul Sylasról és hanyatt elnyúlik az ágyon és nyűgösködik. Arra számít, hogy a férfi még kényezteti kicsit. Kicsit el is várja, főleg azután, hogy elviselte annak hatalmas méretét. Nyomatékosítja is azzal, hogy a felkelni készülő férfit átkarolja a lábaival.*
*Számított Clauril nyűgösségével, és mosolyogva konstatálja hogy számításai beigazolódtak. Picit megremeg amikor érzi a nő selymes lábait bőréhez simulni, majd, mivel sejti hogy jól esne neki, kellemesen ébreszti. Szellemileg újra friss, az éjszaka fáradalmait kipihente, és ugyan feszíti keblét belűlről a kedves iránt érzett vágy, de most tud uralkodni magán. Előbb csak símogatja teste azon felületét amit felkínál neki, arcától a lábai felé haladva, majd egy sokat gyakorolt, irtó kellemes, üdítő masszázsba kezd, hogy fölébressze kedvesét.
<Milyen gyönyörű. Remélem továbbra is megbízhatok benne. Segítségével sokmindent elérhetek, és ha valóban Alidax úrnőjének parancsát teljesíti, akkor mindenféleképpen hasznos az egyháznak is. Oltalmazó fátyladat immár kiterjeszthetem rá is, ó Morgena. Kíváncsi vagyok vannak-e jövőbe nyúló tervei és ha igen, engem beavatna e.>
-No, mi a baj, nincs kedved fölkelni? Mutatok neked valamit. Ellestem néhány fogást egy dél-lakhassyni papnőtől, ügyes masszőr, nagyon tetszeni fog. Csak mondd, hogy hol szeretnéd .
*Mindenét felkínálja a férfinak. Hanyattfektében közelebb araszol Sylashoz, hogy az mindenét elérje kényelmesen. Kezeit feje alá teszi és nézi a férfit a masszírozás közben.* - Mindenhol szeretném. De főleg a mellem, a hasam és a combjaim érzékenyek.
*Elég könnyű kimasszírozni a feszültséget Clau kidolgozott izmaiból. Miután a masszírozás teljesen felizgatta a lányt, inkább hasrafekszik. Nem biztos hogy sokáig bírná a kényeztetést anélkül, hogy rá ne mászna Sylasra. Az esti félhomálytól, és attól, hogy folyton szemben helyezkedtek el, a férfi még nem igazán fedezhette fel Clau hátát. Most, hogy hasrafekszik, meglátja a férfi, hogy a lány egész hátát tetoválás borítja. Egy nagy szem amit egy sólyom lába tart a karmai között. Ezt kacskaringós gyönyörű minták veszik körül. A szem ugyanolyan kristálykék színű mint amilyen Claurilé, és ugyanolyan megbabonázó. Kérleli a férfit, hogy a hátát és a fenekét is masszírozza át. Ha kész van vele, akkor felpattan a lány és Sylas ölébe mászik szembe azzal. Lábaival átkulcsolja a derekát, kezeivel meg a nyakát. Ágyékával hozzásimul partnere ágyékához, de nem kezdeményez semmit.* - Mik a terveid? Nekem folytatnom kell a munkámat. Ismerkednem és elcsábítani pár itteni magasabb beosztású személyt. Meg pár lovagot az itteniek közül akik majd megvédenek a kellemetlenkedőktől. De ne légy féltékeny. Ez csak munka és kötelesség. Ha segíteni akarod ügyünket, akkor érdeklődjél olyan társadalmi események után, ahol fontos személyek lesznek jelen. Pyarront most építik újjá, és a zűrzavarban találhatunk olyan telket vagy épületet, ahol kialakíthatunk egy helyi kirendeltséget, és szentélyt is alapíthatunk. Egy menedéket, ahol a vándorló farkasok megpihenhetnek, és ahol Alidaxhű szekta is működhet. Most reggel még segítségedet kérem valamiben. Szeretném visszaszerezni mágikus hatalmamat a segítségeddel.
*Ha belemegy Sylas, akkor Clau hanyattdönti az ágyon, felemelkedik kicsit, behelyezi magának a felizgatott férfiasságát majd visszaül az ölébe egy nagy sóhajjal. Ráfekszik Sylasra és egyre gyorsulva kezd mozogni. Átöleli partnerét, és egyre jobban kezd felhevülni a teste. Szinte már úgy tűnik, mintha lázban égne az egész lány. Csak pár percig folyik az aktus. A végén csókolgatja kicsit a férfit aztán lemászik róla. Ott hagyja kielégítetlenül és kiriszál a fürdőszobába. Ekkor nyílik az ajtó és lép be Hasim. Arcán nem látszik semmi olyan érzelem ami az éjszakával kapcsolatban lehetne. Meghajol Sylas előtt aztán el kezdi rendezgetni a lány dolgait. Kikészít neki pár ruhát, amit egy székre rak le. Amikor végez, megint meghajol, és lemegy reggeliért.*
-Szeretnéd? Hát jó...Mmm, rólad istenszobrot mintázhatnának a hazai pictorok. Gyönyörű tested sok kaput megnyit neked, de nem mindet. Ez az állam még fiatal, de egyháza erős, és az Inkvizítorok szövetsége szoros kapcsolatban áll a shadoni Domvikánusokkal, akik még a vaskezű Píronitáknál is vérmesebbek. A boszorkányvadászokról pedig ne is beszéljünk.
*Ekkor pattan nyakába a lány. Majdnem hátraveti, de végül megtartja egyensúlyát és röviden megcsókolja.
-Terveim rövidtávúak, és összeegyeztethetőek tieiddel. Az ötlet tetszik, bár még átgondolatlan. Nem számolhatunk minden veszéllyel, ehhez több információhoz kéne jutnunk. És nekünk itt egyenlőre mindenki ellenségünk, előbb nézzünk körül, aztán jelezzük szándékunkat mind Alidaxnak, mind Rejtveremnek. Ha ott kedvező döntésre jutottak és áldásukat adták a dologra, akkor vészhelyzet esetén támogatásra is számíthatunk.
-Úgy vélem, te még nem tudsz mindent a férfiakról, kicsi húgom. Attól hogy szeretlek, még nem tagadom meg tőled a testi élvezetet más férfiakkal, legyen az kötelességből vagy akár puszta kedvtelésből. A féltékenység szememben már szánalmas dolog, jó ideje meggyilkoltam magamban. Remélem ezt te is így látod. Ha testem nem is, lelkem jóval edzettebb a legtöbb embernél, és ha van valami amire büszke lehetek, az éppen ez. No meg persze hogy Morgenát szolgálhatom.
-Ó...hát persz...
*Ennyit tudott kinyögni, utána ismét a lány karjaiban ringatózott. Sajnálja hogy olyan röviden ölelkeztek csak, de azért rámosolyog, és megjegyzi:
-Szívesen. Ha nem gond, lemegyek szobámba és körülnézek egy picit...és egy fürdő sem ártana. És igen, az Úrnőt nem várathatom, szüksége van az imádságra, hogy kipihenje csatáit és újra megerősödhessen. Jöjjek vissza vagy találkozunk a reggelinél?
*Fölveszi nadrágját és inge után kutat. Ekkor lép be Hasim, akit nem méltat többre egy futó mosolynál. Lemegy a szobájába, ha mindent rendben talál, még napkelte előtt imádkozik, majd a lépcsőnél bevárja Claurilt.
*Még az ajtóból kacéran visszamosolyog.* - Akkor lent találkozunk.
*Azzal beszambázik a fürdőkádba és jól kiáztatja elgyötört testét. Negyed óra múlva kiszáll és egy törölköző társaságában visszamegy a szobába. Ránéz a dzsadra. A dzsad a törülközőre néz, és Clau rájön, hogy Hasim féltékeny. Elkezd kacagni jóízűen és odasétál az ágy szélén ülő férfihoz. Testközelbe lép és hasát nekinyomja Hasim arcának. Az elkezdi csókolgatni a köldöke körül. Átkarolja a nőt és magához öleli. Clau ellép mellőle és négykézláb az ágyra áll. Tudja, hogy Hasim egész este őt őrizte kint a lépcsőknél és ezért megérdemel egy kis kényeztetést. Hasimnak meg az a kényeztetés, ha megkaphatja a nőt. Mire hátranéz Clau, a dzsad már mögélép és beléhatol. Sylas után Hasim méretei kellemesnek nevezhetőek. Hüvelyizmai módszeres összehúzódásával eléri, hogy a férfi hamar elszálljon a testében. Az aktus után még csókolózik kicsit szolgájával, aztán öltözni kezd. Egy aránylag kis dekoltázsú selyemfodros felsőt vesz fel ami mályvaszínű. Karjait meztelenül hagyja. Hozzá egy Fekete bokáig érő karcsú szoknyát húz, ami kiemeli kerek hátsóját. Hajának kis fonatait felköti, hogy ne lógjanak le olyan hosszan. Cipője egy fekete kis nyári topánka kicsit emelt sarokkal. Ezekután lesétál hallba. Hasimot hagyja a szobában pihegni.*