- Aki kíváncsi hamar megöregszik.
*Amikor a férfi keze elindul a maszk felé, kicsit megijed, de hagyja, hogy a kéz befejezze amit elkezdett.* - A férfi valóban a barátom volt.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
óvatosan félre hajtja a maszkot,hogy megnézze a nő arcát.
-Talán ezért élnek az emberek olyan rövid ideig ... Úgy jöttek le mintha nagyon közeli barátja lenne.Talán együtt jöttek Doranból vagy útközbe kerültek annyira közel egymáshoz?
Mikor felér a szolga a fürdő vizzel nem zavartatja magát,hogy a nő is ott van a szobába gyorsan ledobja magáról ruháit és beleül a kádba aztán onnan mosolyog vissza a nőre.
*Mikor félrecsúszik a maszk, Clauril sem bírja már tovább a megpróbáltatásokat és szájoncsókolja a férfit. Csak mikor összeforrnak az ajkaik, akkor gondolkozik el.* <... Te jó ég. Hol van a hidegvérem. De olyan jóképű. Akarom őt. Most. Győzött az ösztön az ész felett. Ez lesz a végzetem egyszer. ...>
Meglepődik,amikor a nő szájon csókolja.Egy darabig nem tesz semmit a csodálkozástól.Ahogy kezd magához térnifelfogja,hogy mi is történt.
<Hm...Ez gyors volt.Azt hittem sokáig fogok ebbe a szállóba maradni,de egy ilyen kaland után lehet,hogy majd le kell lépnem,mert a barátjának esetleg nem tetszik... sebaj nem ez az első alkalom...De ő vhogy más...>
Viszont csókolja a lányt és elkezd vele a kád felé araszolni.
*A csók közben megpróbál hátrapillantani, hogy merre vezeti a férfi. Kicsit visszanyeri hidegvérét, és elkezdi átkozni magát, hogy nem tudott parancsolni buja vágyainak. Átkarolja Alrún nyakát, és felhúzza magát a férfihoz, hogy az könnyebben tudjon közlekedni vele a szobában.*
Magában nyugtázza,hogy nem akar ellent mondani a lány.végig simitja a lány szabadon hagyott hátát majd a csipőjét aztán a comja felső részét.Mikor odaérnek a fürdőhöz lecsatolja fegyver övét,lerugja a cipőjét majd ruhástúl belép a vizbe a lánnyal.
*Mikor Alrún belerakja a vízbe, megállítja a férfit.* - Várj. Ha most csurom vizes lesz a ruhám, akkor hogy fogok visszamenni a szobámba?
*Azzal kilép a dézsából, és elkezdi kicsatolni a szoknyáját szép kényelmes tempóban.*
-hát kérdés,hogy vissza akar-e még menni rövid időn belül.Ugyanis sok féle sokáig tartó mókás elfoglaltságot tudok
Aztán elkezdi ő is levenni a vizes a nadrágját illetve a még száraz ingét.Utána nyakig belemerül a vizbe.Hátradől a kád másik oldalán és a lányt figyeli,ahogy leveszi utolsó ruhadarabjait.
*Megszabadul utolsó ruhadarabjaitól, és ő is belelép a kádba. Leereszkedik a vízbe és a férfi ölébe ül. Megint a nyaka köré fonja a kezeit és elkezd vele hevesen csókolózni. Közben finoman karistolgatja Alrún hátát. Éppen csak felhorzsolja a bőrt a körmeivel.*
Szemével végig kiséri,ahogy besétál a vizbe a nő.Viszonozza a csókot közben egyik kezével a nő hátát mig a másikkal a fenekét simogatja.Ahogy felsérti a hátát bele-bele markol.
*A csók után kicsit eltávolodik a felsőtestével a férfitól, oldalra dönti a fejét és mélyen a szemébe néz.* <... Milyen jóképű. Ha még van bizonyos hatalma is, akkor jól fogok vele járni. Nem feltűnő mint egy lovag. Ha megtud védelmezni a veszélyektől, akár még jó testőr is válhat belőle. ...>
- Eddig jobbnak tűnik. De még nem mutattad meg az összes ütőkártyádat. Kíváncsi vagyok rájuk.
*Alrúnnak*-Tanulmányom a hitélettel kapcsolatos, Doran könyvtárai pedig egy egyszerű deák számára csak részben nyitottak. Mesterem tartotta szükségesnek hogy a fővárosba utazzak és itt szerezzek tapasztalatokat.
-Viszontlátásra. Már menni is akartam, éreztem hogy kezd egy kicsit forrósodni a hangulat .
<Szerencsés vagy, aztán vigyázz rá ha jót akarsz magadnak. Ha ügyes vagy még segíthetsz is nekünk.>
*Claurilnak szellemnyelven*-Nem tartozik rám a privátszférád, de remélem az ő érdekében hogy úgy bánjon veled ahogy megérdemled. Ha bármi baj adódna, kérlek szólj. Bár szerintem nem jelent túl nagy veszélyt. Érezd jól magad húgocskám.
//4 Yp a telepátia//
*Egy idejig még ül és gondolkodik, aztán végigméri a vendégeket, keres egy olyan kinézetűt aki esetleg tudna mesélni a városról. Ha nem talál akkor szimplán odamegy a pultoshoz és vele kezd el beszélgetni.
-Miből gondolod?:D ... remélem nem fog majd a barátod végig üldőzni a városon
hirtelen mintha megérzett vmit és megprobálja ellökni magától a lányt.Mivel nem jár túl nagy sikerrel( erőproba bukó) igy csak a lány háta mögött az ujjaival néhány jelet rajzol a levegőbe teste ködszerűvé válik és átsiklik a lányt testén majd mögötte kisétál kádból és onnan pillant vissza a lányra figyelve a reakcióját.
*Clau előreesik a kádban, ahogy Alrún köddéválik. Nagyot csobban a kádban, majd megfordul ülő pozícióba, és ijedten pislog. Látszik rajta, hogy hirtelen nem tudja, hogy mi történt. Hitetlenkedve bámul a férfira és lassan rájön, hogy nagy hibát követett el azzal, hogy lebecsülte annak képességeit.* <... Ó Úrnőm. Miért büntetsz meg engem? Ki lehet ez a férfi? Varázsló, vagy valami boszorkánymester? Vagy valami papféleség? Ó jajj! Hunyászkodjak meg előtte sírva, hogy nem bántson, vagy vegyem fel a harcot. Megfogyatkozott a hatalmam a bűbájban. Most sebezhető vagyok. Egyáltalán elakar majd pusztítani? Vagy az inkvizíciónak adni? Én meg elküldtem Sylast. Nem adom könnyen magamat. ...>
*Egyenlőre csak kuksol a kádban, és várja a férfi reakcióját.*