Pár lépés után megfordul és Claurilre pillant.Arcáról lefoszlik a mosoly vár egy kicsit,hogy vajon a lány szeretne-e mondani vmit.Mivel látja,hogy nem igy megszólal.
-Nem szeretnél elmondani vmit? ... Lehet,hogy nincs is olyan messze Shadon és a Hétarcú Isten?
<Vajon bedől a blöffnek?Mondjuk azt mondják,hogy ott minden eretnekség,amit nem a papjaik művelik és ő meg nem lehet pap...>
Izmai enyhén megfeszülnek és felszaporodik benne az adneralin.
*Shadon hallatán teljesen elsápad. Lejjebb csúszik a kádban és maga elé néz döbbent tekintettel.* <... Nem érhet véget a pályafutásom így. Túl gyönyörű vagyok, hogy egy vacak máglyán égessenek el. Ez nem igazság. ...>
- Mit akarsz? Megégettetni? Nem fogok máglyára menni. Inkább megölném magam.
<... Moramie add, hogy ne domvikita legyen. Óóó neeem. És ha boszorkányvadász? Nem fog az övén lógni egyik tincsem se. ...>
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
<hehe...ez bejött.most legalább megijedt egy kicsit.Máglya?Miről beszél?Ja tényleg el is felejtettem...Mindenkit máglyára itélnek.>
-Máglyára?Hát lehet róla szó...Bár kár lenne egy ilyen szépségért.A cellábban biztosan sok ember lelné meg az örömét.
Majd egy kicsit elneveti magát.nem gonosz nevetés inkább jókedvű.
-be kell vallanom,hogy én is szivesen ott lennék abba a cellába. ... No de mi is legyen veled...Vigyelek be egy Domvik templomba vagy először vágjam le a hajad és utána vigyelek be a templomba...
Arcán látni lehet,hogy mintha tényleg elgondolkodna a dolgon...
*nyel egyet és felkel a kádból. Kilép Alrún elé és megáll előtte.* - Na? Mit akarsz most csinálni? Itt vagyok.
*Széttárja a karjait, és várja Alrún reakcióját. Eléggé bizonytalannak tűnik.*
Végigméri Clauril gyönyőrű testének minden porcikáját majd megszólal.
-Hát először is szüntesd meg a mágiát,amit rám bocsáltottál.Utána meglátjuk...Lehet,hogy nem is nézem annyira szivesen,amikor egy nő megég a mágián...Ha nem veszed le,akkor én magam épitem meg azt a mágját....
<Ilyen gyorsan feladta volna?Pedig milyen határozottnak tünt...>
Mondadójának utolsó részének hangneme enyhén fenyegető...
<... Persze. Magad építed mi? Na most vagy soha. ez az utolsó esélyem, hogy életbe maradjak. ...>
*Hirtelen oldalra néz az ablak felé, hogy ezzel megzavarja a férfit is, hogy az is odanézzen. Mástól ez elég gyatra trükk lenne, de Clau színjátszási képességei azért elég magasak. Ha Alrún is odakapta a fejét, egyből emelkedik a keze, és elmutogat vmit. Visszafordulva jól érthetően Alrúnhoz szól.* - Hagyd magad!
// Parancs: alap erősítés, Megbélyegzés csókja miatt nincs mentális mágiaellenállás //
*Rámosolyog a férfira, majd hozzáér, amitől az teljesen lebénul. átöleli a karjaival, és ledől vele az ágyra. Teljesen körbefonja a végtagjaival, szorosan hozzásimul, majd vad ölelkezésbe kezd. Olyan gyönyörökben részesíti Alrúnt, amiről az még nem is álmodott. Teste teljesen felhevül, szinte forró az aktus alatt. Mikor abbahagyja, mozdulatlanná válik körülbelül egy percre. Úgy látszik mintha félájult állapotba kerülne.*
Meglepi a nő hevessége,ahogy ledől vele az ágyra és egybeforrnak.Az aktus végezetével kiszáll mindenerő belőle és hiehetetlenül jól érzi magát.
<Érdekes dolgok vannak...Ilyen jól még nem éreztem maga megy nővel sem...és még tetszik is...viszont most van lehetőségem,hogy...Meg akarom én tenni?végül is nem ártott csak mentlisan hatott valószinűleg arra,hogy könnyebben áttörje a pajzsaimat...>
Végig simitja a lány hátát és megvárja,amig kicsit magához tér.Addig becsukja a szemeit és meditativ állapotba kerül,hogy elméjéből kivonja a mentális energiáit.Utána látván,hogy még mindig nem ébredt fel a lány.Hirtelen gonosz gondolat fut át a fején.
<Ha ennyire tüzes tud lenni,akkor ezt is biztosan szeretni fogja >
Gyorsan elővesz egy tört felhasit egy lepedő vagy teritőt majd a lány 4 végtagját az ágy négy sarkához kötözi olyan gyorsan ahogy csak tudja nem túl erősen majd az ágy mellé ül és várja,hogy a lány magához térjen.
*Mikor magához tér a mámorból, és a fárasztó mágikus műveletből, azt veszi észre, hogy ki vannak kötözve a kezei. Lenéz a lábára, és látja, hogy Alrún az utolsó végtagját, a bal lábát köti oda az ágy lábfájához. Nagyon megijed ettől a kiszolgáltatott pozíciótól. Főleg, hogy még a combjait sem tudja összezárni.* <... Mégsem jött be a tervem. Elbuktam. ...>
*Kétségbeesetten figyeli, hogy a férfi mire készül a csomó megkötése után. Ha közelít felé, megpróbálja minél jobban összecsukni a lábait.*
Mikor befejezi az utolsó "simitásokat" észre veszi,hogy Clauril felébredt.Elindul felé tőrrel a kezében és leül mellé az ágyra.Végig méri a lány testét majd a tőrt óvatosan annak bőréhez érinti.Óvatosan végig huzza a tőrhegyét a domborulatokon ügyelve arra,hogy fel ne sértse azokat végül az ágyékánál felfelé is végig huzza figyelve,ahogy az izmai össze-összehuzzodnak a tőr hegye miatt.
-Hát ha csak ezt szeretted volna velem csinálni,akkor meg is kérhettél volna.Nem kell ide mágia...
*Amikor meglátja a tőrt, teljesen kikészül.* <... Te jó ég. Ez még meg is fog kínozni, mielőtt rituálisan megöl. Vajon a torkom vágja el, vagy szíven döf? Melyik testrészemet fogja elrakni emlékbe? ...>
*Amikor a kés hideg pengéje a bőréhez ér, már a sírás kerülgeti. Próbál elhúzódni a pengétől, de végül feladja azt is. Mikor a combbelsőjén húzza végig a férfi a tőrt, elhúzódás közben szépen kitárulkozik neki. Az egész teste libabőrös az izgalomtól, és egyre hevesebben veszi a levegőt.* <... Vajon meddig játszik még az idegeimmel? Vagy lehet, hogy még magáévá tesz, mielőtt megöl? Rájuk vallana. Álszent mocsok domvikánus szarházi disznók. Dögöljön meg az öszes. ...>
Már a puszta látvány is gyönyörbe ejti,ahogy a lány kitárulkozik és libabőrös lesz a teste.Majd balkezébe veszi a tőrt,amit viszintesen a lány mellei kézé nyomja figyelve,hogy a tőr éle ne sértse fel a lány bőrét.Majd jobb kezével a lány ágyékához nyúl és lassan elkezdi azt masszirozni.
-Hát te már megmuttatad,hogy milyen elfoglaltságot tudsz.Megmutatnám én is ha nincs ellenedre...
*Az ájulás kerülgeti amikor a tőr a mellei közé csúszik.* <... Ne szúrj le! Ne szúrj le! Ne szúrj le! ... ...>
*Aztán Alrún keze az ajkaira csúszik. Ösztönösen összerándulnak a combjai, és amennyire tudja összecsuklya azokat. Aztán végiggondolja a dolgot.* <... Ígyis úgyis azt csinál velem amit akar. Ha ellenkezek, még bánthat is. Talán kíméletesebb lesz, ha behódolok. ...>
*Újra széteszi a lábait, és elernyeszti az izmait. A remegést viszont még mindig nem tudja abbahagyni. Az ösztönös. Alrún keze alatt egyre jobban kezd nedvesedni, és lassan teljesen felizgul.*
Egyre jobban élvezi,ahogy a lány remeg és a keze is kezd nedvesedni.
-hát akkor hallgatás beleegyezés
Egyrejobban masszirozgatja a jobbkezével a lány ágyékát közben a középső ujjával fel-fel nyúl.Figyeli,ahogy Caluril egyre jobban veszi a levegőt és amikor egy nagyobb levegővételhez kinyitja a száját odarakja a balkezét és a középsőuját beleteszi a lány szájába.egy kcisit mozgatja a balkezét is aztán kihuzza mid két kezét és felül a lányra ugy hogy a feje a lány ágyéka felett van.Leveszi a lány mellei közül a tőrt és leteszi az ágyra ugy hogy bármikor kéznél legyen.Visszapillant még a lány fejére majd a combjai közé bujik és nyelvével kezdi el kéynesztetni Clauril nedves ágyékát.Figyeli,hogy a lányt milyen ütemben veszi a levegőt.(Szintén) az egyik nagyobb lélegzetvételnél hátra nyúl a jobb kezével és a lány szájába nyomja himtagját.