- Mi titkolnivalóm lehetne. Boszorkány vagyok. Ez nem elég titkolnivaló? Nem vagyok sem orwellánus, sem ranagolita. Csak egy egyszerű kis <... Ha pyarroni kapcsolatai vannak akkor utánam érdeklődhet a stella prosylensnél. ...> morgenita boszorkány vagyok. Rejtegetem a vallásom, és a foglalkozásom. Itt délen nem üldözik annyira istennőmet, ezért itt szabadabban kiélhetem vágyaimat. Ennyi.
Őszinte leszek hozzád. Lehet, hogy mindkettőnknek jól jönne, ha együtt élveznénk az életet. Te védesz engem a veszélyektől, én meg téged. Ha meg kedvünk van, akkor szeretkezünk. Mi kell még?
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
<na hát lehet,hogy tényleg őszinte és tényleg bevallott mindent?Ilyen lenne egy boszorkány?Pedig az emberek csupa rosszakat mondanak róla...>
-Hát tényleg elég őszinte voltál...Sokat hallottam,hogy milyen gonoszak a boszorkányok és hogy az ujjaik köré csavarják a férfiakat....Remélem ezt nem fogod megtenni...Veszély?Milyen veszélyre gondoltál?Miért kerülnénk egyáltalán veszélyben ha csak élvezzük az életet?És ki volt az a férfi,akivel együtt jöttél le ...
kinéz az abalakon és mivel látja,hogy már jócskán délkörülre jár az idő
khm reggel?Olyannok voltatok mintha nagyon közel kerültettek volna egymáshoz...Mint.....egy nagyon közeli barát vagy jobban fogalmazva szerető...
- Hát, ha jól emlékszem nálad is próbálkoztam. De nem minden boszorkány gonosz. Sőt, olyat is ismerek, aki a gyógyításnak szentelte az életét.
*Erre kicsit elfintorodik.* - Én képviselem a középutat. Még akad némi gátlásom és tudom élvezni a hatalmam a férfiak felett.
- Az a férfi pedig hasonló társ, mint amilyen ajánlatot felvázoltam neked. Nincs vele semmi gond. Csak kerüljétek el a féltékenységi jeleneteket. Azt nem bírom. Kiütést kapok tőle. Ha rámnézel gondolhatod, hogy hányszor vagyok kiütéses.
*Kicsi vicces hasonlatát egy kacér mosollyal kíséri.*
-És vele is szeretkeztek,amikor kedvetek tartja? ... Egyébként nem nagyon zavarna ha ez csak egy amolyan futó kaland lenne és holnap reggelre már sehol sem leszek és jó esetben találsz egy bucsú levelet...De ha több időt akarunk együtt tőlteni,akkor nem szeretem ha a...az ágyasomat,remélem nem gond,hogy ezt mondom, más is probálgatja...Ez a pont nem éppen elfogadható számomra,remélem megérted... ... Egyébként őt honan ismered?
- Néhanapján majd kamatyolok vele is.
<... Fú mekkora szerszáma van Sylasnak a fenébe. Még szép, hogy nem hagyom ki. ...>
- De ez téged ne zavarjon. Nem kavar be a kettőnk kis játékaiba majd. Inkább azt mondd meg, hogy hol lehet itt magasabb körökben mulatni. Ma estére kellene valami igényesebb bálba menni. Táncolhatnékom van. Meg nem lenne rossz megismerni pár gazdag pasast.
*Átkarolja a férfi nyakát, és odahúzza magát, majd gyengéden szájoncsókolja.* - Ne legyél ilyen pesszimista. Majd találunk valami megodást, hogy mindhármunknak jó legyen. Hidd el. Elég fantáziám van hozzá. Amúgy az emlegetett harmadikat elküldtem ki a városba, hogy keressen valami mulatságot. Tehát kora estig ráérünk. Mit szeretnél csinálni? Mert szerintem arra már egyikőnknek sincs ereje.
-Hát sajnos eléggé szűken láttom a világot és nem igazán láttok megoldást,de bizzok benned vmiért... ... Most már van egy harmadik is? ... Gyorsan kifáradtál kedves Mit szólnál ha pihennénk egyet?Én teljesen elfáradtam,csak feküdni tudok már
KM esemény Helyszín: Új-Pyarron, Dél Cillaga fogadó földszintjén. Időpont: 3691 Adron kvartjának Láng havának 2 hetének 3. napján reggel Résztvevők: Sylas Oira (Hakea'Ello) _____________________________________________________________
*Nem ülsz ott talán öt percet sem a gondolataidba merülve, mikör felfigyelsz végre a muzsikaszóra. nem is igazán muzsika, csak lágy egyszerű, nyugtató dallamok ezek, egy lanatból, amit a, már a lejövetelkor, sőtt, még a tegnapi ebédnél látott fiatal férfi penget. néhány pillantás az arcába, és nyílvánvaló válnak számodra nemesi vonásai, és igen éles, és értelmes ezüstszín tekintete. társaságára még könnyebben felfigyelsz, hisz észreveszed, hogy személyesen az aranykör, a Dreina és a Krad lovagrend tagajival ül, meg még két kóbvorlovaggal, egy nagy, széles kerek asztal mellett. Ha jobban meg is figyeled, az összeállítás, 2 kóborlovag, 1 Krad, 2 ranykörös, 3 Dreina, meg a fickó ülnek az asztalnál, hideg üdítőket iszogatva, láthatóan másnaposan, és szenvedve a melegtől mely egyébiránt téges is eléggé zavar. úgyhogy talán mindenekelőtte rendelsz még magadnak valami ideget, esetleg több személyre is *
- Félreértettél. A háromban már én is benne vagyok. És bízd csak rám. Majd én elrendezek mindent.
- Jó ötlet. Jót tenne most egy kis ejtőzés.
*Hanyatt ledől a férfiról, és feljebb fekszik az ágyon. Odahívja magához Alrúnt, és hassal magárahúzza, hogy a férfi feje a mellei között pihenjen meg. Lábaival átkarolja a derekánál, egyik kezével a hátát kezdi simogatni, másikkal a haját bogarássza. Szépen elaltatja partnerét magán és lassan ő is elszunnyad alatta.*
<Ezaz. Tőlük biztos megtudok egy csomó mindent. Miért nem gondoltam erre előbb! Lássukcsak...Aranykör, Dreina, Krad lovagok. Ha felveszem sima magatartásomat, nem lesz baj.>
*Odahívja magához a pincért és rendel 8 pohár hideg limonádét a lovagok asztalához. A rendelés leadása után odamegy az asztalhoz, mélyen meghajol majd az urakhoz szól.
-Üdvözlöm mindannyiukat, nemes urak. Nevem Letis, Letis Kheam, remélem nem vagyok terhükre társaságommal, távol északról érkezett írnokdeák vagyok és embereket keresek akik egy kicsit tudnának segíteni a városban való eligazodásban. Tanulmányi munkám a vallási élettel kapcsolatos, és ehhez hasonló kérdésekkel nem is tudtam volna jobb emberekhez fordulni mint a nemes urak, nem igaz? Nagyon remélem segítenek ügyetlen jómagamon, és mivel úgy vélem hogy ez a meleg embertelen, mindannyiukat meghívtam egy kis frissítőre, remélem ezzel nem sértettem meg az urakat, nem vagyok tisztában az itteni etikettel, előre is elnézést kérek az ostobaságomért.
*Tekintete lelkes, szemei szinte sugározni látszanak, mint annak aki még sosem látott lovagot. Hangjában enyhe félénkség és mély tisztelet, arcán mézesmázos, mégis őszintének tűnő mosoly.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hakea Ello 2006.02.13. 23:23-kor.
Aztán már csak élvezi,ahogy Caluril a mellei közé teszi a fejét.Az elején még nem tud belteni a telt kebelekkel és maszirozgatja és harapdálja egy kcisit a mellbimbóját aztán a fáradság végül győzedelmeskedik felette és elalszik a csodás "párnákon"
*A harapdálásra kicsit megszeppen.* <... Ha ez mégegyszer rámmászik, akkor befordulok. Mennyire sok vágy halmozódott fel benne. És az összeset rajtam töltötte ki. ...>
*Megnyugszik, amikor Alrún elcsendesedik a karjaiban.Még egy darabig cirógatja, aztán lehunyja a szemeit ő is.* <... Ó Morgena. Ezt biztosan te akartad így. Ilyen kaliberü társak biztos nem véletlenül csapódtak hozzám. Ha felszentelt papod, és egy varázsló is segítségemre lesz a te ügyedben, akkor biztosan sikerrel járunk. Kérlek Úrnőm Vigyázd az álmom itt a férfi szobájában, és mutasd meg, hogy mit cselekedjek a te dicsőségedre. Minden rendelkezésemre álló hatalmammal és erőmmel azt szolgálom, hogy te újra elnyerhesd jól megérdemelt helyedet a szférák hatalmas térségei közt. Testem és lelkem csak eszköz a te harcodban. Rendelkezz velem, segíts munkámban, és én odaadóan követem minden parancsodat. ...>
*Azzal álomba merül, és elégedett mosoly ül ki arcára alvás közben.*
KM esemény Helyszín: Új-Pyarron, Dél Cillaga fogadóban, a második emelit szobádban Időpont: 3691 Adron kvartjának Láng havának 2 hetének 3. napján reggel Résztvevők: Azrel Lorden (Kherion) _____________________________________________________________
Másnap reggelre Haphes hangja ébreszt álmodból, miközben az ajtódon kopogtat, és bekiált.
- Hé, Azrel. kelj fel, helyzet van! Nyiss ajtót, fontos amit mondani akarok, biztos érdekel majd téged is!
Barátod izgatott hangját hallgatva álmosan felülsz az ágyadban, kitörlöd az álmod a szemedből, majd az ágy meletti asztalkára készített friss vízzel teli tálka. az ablakon a reggeli nap fénye süt be, tehát nem fog sikerülnöd kora reggel elindulnod. Haphes hangja elhalgat, de hallod, hogy továbbra is ott toporog az ajtód előtt.
*Álmosan ébred. Mikor észreveszi, hogy a nap sugarai már bearanyozzák a szobát, tudja, hogy elaludt. Haphes hangját hallva egy pillanatra elgondolkozik.
<...Ez rendszerint nem jelent jót. Nem keresne, ha nem lenne igazán fontos a dolog...>- gondolja, majd felkel.
- Azonnal jövök! - válaszol barátjának, majd megmossa az arcát és ajtót nyit a vörös hajú lovagnak.
"Íme ott látom atyám, látom anyám, növéreim és fivéreim. Magam elött látom minden ösöm az idök kezdetétöl. Mind hívnak engem, hogy bátran kövessem öket a nagy Valhallába, hol a hösök örökké élnek."