bocs kijavitalak azt mondtam,hogy 4-5 jk kellene,de többet is be tok vállalni biztos vagyok benne,hogy időközben lesz olyan,aki azt mondja,hgy köszi sráok,de mostantól nem tok jönni...
Con Larrodan minden üzenete után van feltüntetve pár link amikbe ha beleolvasol, akkor megtudsz mindent a játékbakerülés szabályairól. A játék előtti egyeztetésbe írjál. Con indítani fog egy új kalandot. Oda jelentkezzél.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Tegnap reggeltem, már régóta kerestem valamilyen kis közösséget, ahol kicsit bele lehet folyni a M.A.G.U.S. kalandozó világába!
Szoval 28 vagyok, még gimiben rengeteget M.A.G.U.S.-oztunk haverokkal, de ennek már majd 10 éve. Mostanában hozott ujra lázba a dolog, és persze szeretnék játékos karakter lenni Tehát, ha esetleg valahol van egy kiadó hely számomra, az remek lenne...
Bárki elérhet pm-ben e-mailben, msn-en is.
Eddig tetszik az oldal, el van találva!
Hajrá
Akkor frissen regelt ként én is bemutatkoznék. 16 éves vagyok, a szerepjátékkal először 4 éve találkoztam, komolyan és rendszeresen 3 éve foglalkozok vele. Ez idő alatt kipróbáltam több rendszert, M.A.G.U.S.-t, D&D-t, Vampire és Vampire DA-t, valamint a live-ot, de a M.A.G.U.S. maradt a kedvenc. Szeretnék JK ként jelen lenni, amint elfogadják erre a jelentkezésemet Amúgy nagyon jó az oldal, csak így tovább!
18 éves leszek hamarosan és az idén érettségizem Székesfehérváron.kb. 3 éve hallottam először a Mágusról egy osztálytársamtól aki régen rendszeresen játszott de elköltöztek a partnerei közeléből.Mivel csak ketten lettünk nem tudtunk játszani és az érdeklődésem mostanáig a regényekre korlátozódott.De nemrég meglett az ADSL-em és megtudtam hogy van online játéklehetőség.Mivel eléggé kezdő vagyokjavascript:emoticon(':oops:')
Embarassed és csak az első törvénykönyv van meg ezért szerintem csak később tudok a játékhoz csatlakozni.De remélem ez az idő amit tanulással töltök viszonylag rövid lesz. (Amúgy a hirtelen kedvet a "Pokol" című regény hozta meg)Remélem nem megyek az agyatokra a kérdéseimmel.