• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 9 / 72 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 72

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.18. 1:57

(Miro)

-Alig két hete, a kúrián, Pyarron állam déli határához közel. A testőrséget nem tudjukhogyan kerülték meg, semmiféle bizonyítékot nem hagytak ottlétükről. Az orvos aki vizsgálta apámat olyasmit mondott, hogy több komponensű méreg volt, és egy vagyonba kerülne meggyógyítása, az ellenméreg előállítására pedig csak az eredeti kiagyalója lenne képes. Ugyan nem értek ezekhez a dolgokhoz, de szerintem egyértelmű hogy nagyon képzettnek kellett lennie aki előállította. Hogy az orvos egyébként milyen hivatású volt, azt én nem igazán tudom. Apám a kúrián gyengélkedik, az egész birtokot lezárták, senkit nem engednek közelébe. Hogy vannak-e haragosai? Biztosan. Ó ha hallotta volna büszke, képtelennél képtelenebb történeteit, kedves Bedal úr akkor el tudná képzelni, hogy a sok sok hőstett mellett mennyi dologról nem számolt be kis lányának. Toronban sokat járt, nem tudom mit szerethetett a káosz eme fellegvárában, nem is illik személyiségéhez-apám nagyon rendszerető és becsületes ember-, mindenesetre amennyit hallottam a birodalomról nagyon képzett orgyilkosokkal rendelkeznek. Sajnos semmi tény, semmi bizonyíték nincs a kezünkben.

-Ó nagyon köszönöm! *Nagyon felderül az arca, ilyenkor igazán bájos* Én minden vagyonomat hajlandó vagyok rászánni, csak kérem segítsen az út megszervezésében, hiszen tapasztalhatta már milyen kis szétszórt vagyok, biztos elrontanék valamit és nem akarom hogy önök lássák kárát az egésznek.

-Kicsodát? Ó persze, csak nyugodtan...MI? GOR-VI-KI? Hiszen...hiszen ez képtelenség! Mifée gorviki az aki együtt dolgozik pyarroni érdekeltségűekkel? Nem értem a dolgot, de nagyon félek. Én alig értek a fegyverforgatáshoz! Ön nagyon bátor és csodálatra méltó ember, Bedal uram, mégsem egyeznék bele ajánlatába amíg személyesen nem láttam. Ugye nem veszi zokon nekem?

<Egy gorviki. Itt nekem valami bűzlik. Csaknem megtért és Domvik hitre konvertált...hihihi ez nevetséges. No nem baj, meglátjuk ki lesz a galamb és ki a héja.>
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.18. 10:59

(Carolina con Ragucci)

*A kedves mosolyt megkapja a férfi.*
- Jól van. Maradjunk abban, hogy mindketten hálásak vagyunk a másiknak.
A kalandozók meg éppen most állnak össze egy csapattá. Az egyik valami tüzes pap, meg van valami lovagféleség, a többit nem tudom. A pap toboroz valami munka miatt. Inkvizíciót mondott. Tőlük akar munkát szerezni. Biztos jól jön még egy kardforgató.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.18. 11:38

( Bedal Alen)

* A hölgy kérdéseire felvonja vaskosabb, szemöldöktelen homlokát. Kelletlen konstanája, útja most még nem vezeti el Toronba. Késöbb, majdha elég tapasztalt lesz, és ha Ő úgy rendelkezik felőle, ellenségei bűntanyáját is felkeresi... de most koncentráljunk a jelenre.*
- Hölgyem, először is: úgy vélem, apád kúriáját kéne először is átvizsgálni. Ki tudja, talán valamelyikőnk avatott szeme észrevesz olyanokat is, melyen atyád szolgái átsiklottak. Én nem rendelkezem efféle képességekkel, ámbár úgyvélem, könyebben kikérdezhetek, és információt csikarahatok ki a szolgálókból, mint az itt jelenlévők. És ki tudja, a nyomok talán egészen Toronig vezetnek. Úgy vélem, legokosabb dolog az, ha jó atyádnak üzensz, hogy a birtok maradjon lezárva míg meg nem érkezünk. Az én részemről nem kérdéses, veled tartok e hölgyem. Mindazonálnal némi anyagi támogatást szeretnék kölcsönözni az útra, és apád kapcsolatai révén Toronba papírokat. Régóta szeretnék oda eljutni, nem titkolom az Inkvizícó meglátogatása is hasonló célból történt volna. És a gorviki lány úgyvélem, felettébb különös dolgokkal szolgál majd számodra... gyere velem kérlek, bemutatlak neki. Azt mondja, elvesztette emlékezetét, így származása is feledésbe merült. A józan ész óvatosságra int, ezt nem is vonom kétségbe, ám nekem személyesen lenne.... közöm hozzá. Racionalitás ne kérj ebbe a gonolatmenetbe, nem látom viszont okát, hogy ne tarthasson velünk. Fegyverforgatáshoz azt állítja ért, és én meg úgy vélem, le kéne tesztelni, mennyire jó benne. Ha nem vállik be, és nincs semmi, ami miatt magaddal vinnéd hölgyem, akkor magam fogom kérni, hogy haggyuk itt. De amíg nem látom indokoltnak, addig a zavarodott elmélyű titogzatos hölgy a bizalmamat élvezi.
* Bedal ellentmondást nem tűrően, mélyen konzervatív szavait hallva némi tekintély kölcsönződik számára. Ez azonban el is illan főleg azután, hogy utána ismét gondolataiba roskadva álldogál, várva a lányt, hogy együtt induljanak a gorvikit felkeresni. *
<... Miért van az, hogy ennyire vaskalaposan védem ezt a lányt? Dehisz ki sem érdemelte! Mégis, mintha...mintha ennek így kéne lennie... bah, csak megint ne fürödjek úgy be, mint amikor Eronei küldetésem során égi jeleket véltem felfedezni a megjelent Fayumi hadifogollyal kapcsolatban... ha akkor nem állok a férfi mellé, nem szabadul ki, és nem húz ki a galibából, melybe akkor jutottam... ám késöbb kiszámíthatatlan, könyörtelen társnak bizonyult, így törvényszerű a megmentője ellen fordulnia... node bizonyos, Sogron keze volt a misztikus fayumi felbukkanásában, ez kétségtelen. A tűz urának bélyegét hordozta magán, akárcsak az északi az arcán... milyen különleges, csak nehogy tévedjek megint. Attól félek, most nagyot hazárdírozok egész létemmel... ámbár a fordulóponton így szokás, figyelmeztettek is a mestereim: ha vaaki idő elött nyer beavatást, előfordul, hogy buzgóságába félreértelmezi a jeleket!...>
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.18. 11:57

( Con Bronta )

* A lány monológja előtt Bedal válaszát hallva teljesen eltűnik arcáról a letörtség és lehet látni rajta, hogy ismét a lehetséges feladatra koncentrál*
- Bedal! Én nem akarok behódolni senki fiának, de szerintem egy csapatnak vezetőre van szüksége! Főleg egy ekkorának, mint ami itt kialakulóban van! Ha ez nem így lenne akkor teljes káoszba torkolhatna minden és mindenki! Szükség van egy emberre ki összetartja eme kis kompániát! A gorviki lánnyal kapcsolatban megbízom a megérzéseidben! Egy dolgot viszont leszögeznék! Én csatlakoztam eme kis „szövetséghez” és teljes erőmből azon fogok munkálkodni, hogy céljainkat elérjük, azonban ha valaki úgy érzi, hogy nem teljesen biztos magában és nem tud teljesen azonosulni a csapat érdekeivel szerintem, *Ekkor körbenéz és mindenkinek ki a szobában tartózkodik a tekintetét keresi* még most szálljon ki, mert ha a küldetés közben hagy minket cserben, annak megkeserítem az életét!
- Amúgy , majd mesélek Tiadlanról, na az első dolog: nem rocha, hanem Dorcha az uralkodó. *Ezután végighallgatja Miru és Badal mondani valóját, majd egyszerűen ennyit mond:*
- Bedal! Én veled tartok a hölgy apjának birtokára! Jól jöhet még egy segítség az ügy felderítésében, meg hát több szem többet lát.* Ha elindulnak a többiek a gorviki lány szobájába Con is velük tart*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joe Lyon 2006.02.18. 12:30-kor.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.18. 12:13

KM esemény
Helyszín: Erion
Időpont: Ősszel, dél
Résztvevők: Carolina con Ragucci, Miro, Con Branta, Bedal Alen

Miro, Con Branta, Bedal Alen:
Lementek a fogadóshoz,hogy megkérdezzétek merre van a gorviki kinézetű lány szobája.A fogadós furcsán néz rátok,de úgy gondolja,hogy a kelleténél többet nem kérdezősködik,hiszen ezt már rég megtanulta,hogy a kiváncsisság csak hamarabb jutattja el az embert a sirjához.Ahelyett inkább utána néz a nem rég elpakolt felmosónak és a vödörnek,amelybe tiszta vizet tölt....
Egyik felszolgálót magához hivja.
-Fiam segits ezeknek az uraknak és mutast meg,hogy hol van annak a férfinak a szobája,aki reggel behozta azt az ájult lányt.

Az inas fiú felvezet titeket az első emeletre ott ahol ti is kivetéttek a szobátokat.Aztán a folysó végén megáll egy ajtó előtt és rámutat.
-Tisztelt nagy urak ez lenne az a szoba.

Aztán megfordul és gyorsa elmegy.Jól tudja,hogy vannak olyanok,akiktől nem szabad borra valót kérni,mert a saját fejével játszik....

Carolina con Ragucci:
A férfi láthatóan örül a kedves mosolyodnak aztán felkel és elkezd felöltözni nem zavartatva magát,hogy te is ott vagy a szobában.
-Köszönöm.Azt hiszem megyek és beszélük velük.Ha valóban az inkviziciónak akarnak dolgozni bizonyára jól megfizetik majd őket és egy kis pénz meg kaland sosem jön rosszul :D

Ekkor léptek zajára leszel figyelmes.Nem érted hogy hogyan,de pontosan meg tudod,hogy hányan lehetnek.Sőt arra is rájösz,hogy 3 férfi és egy nő jön feléd.A férfiak közül kettő talán harcos lehet mig a harmadik nem képzett annyira a harcban.A nő talán vmiféle nemes lehet a járásából itélve.Szinte láttod őket,ahogy lépésről lépésre közelednek a szobátok ajtaja felé.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.18. 13:21

(Fekete Mythar)

*Mikor a többiek elmennek leül az ágy mellé és kérdőn tekint Nichenre.*

-Bocsásd meg barátom de nem hiszem, hogy jó ötlet a gorvikit magunkal hozni. De hát ha bedál így döntött akkor az ő vállán van a teher. Nagyon résen kell lennünk. Ha tényleg elvesztette is az emlékezetét barátság csak addig fog tartani amíg újra vissza nem kapja őket. Jártam már gorvikban és láttam mire képesek!

<Nem fogom hagyni, hogy engem is megtévesszen... Biztos nagyon jó színész! :teccikerteni: >
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.18. 14:00

(Carolina con Ragucci)

*Akaratlanul is nézi ahogy a férfi öltözik, aztán amikor rájön, hogy mit csinál, gyorsan elkapja tekintetét. A hangok még nem is olyan furcsák, de az, hogy ilyen tisztán kiveszi tulandonosuk mivoltát, az igazán meglepi.*
<... Hárman. Kettő valószínüleg harcos. Biztos a pap jön meg valamelyik barátja. De a nő ki lehet? ...>
*Feláll és az ajtóhoz indul. Közben értesíti társát is.*
- Hárman jönnek. Valószínüleg a leendő társaim.
*Azzal odaér az ajtóhoz és kinyitja, mielőtt a vendégek odaérnének. A papot meglátva elmosolyodik. Jól végigméri a hölgyeményt is.*
- Ilyen sokáig maradtam volna? Fáradjanak beljebb. Úgyis lenne pár megbeszélnivalónk.
*Félreáll az ajtóból és udvariasan betessékeli a hármast.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.18. 14:29

KM esemény
Helyszín: Erion
Időpont: Ősszel, dél
Résztvevők: Carolina con Ragucci, Miro, Con Branta, Bedal Alen

Odaértek a szobához és amikor épp kopognátok be a gorviki kinézetű lány már ajtót is nyitott nektek és invitál befelé titeket.A szoba felszerelései semmibe nem különbőzik a tiétektől.Egy férfit vesztekészre,aki az ágy mellet éppen most gombolja fekete ingét.A beszéd hangjára felétek fordul és mosolyogva int a kezével,hogy fáradjatok beljebb.Az ágy mellet van egy hátizsák vélhetően a férfié lehet.Oldalán csak egy hosszú kardot véltek felfedezni és hátul a derekánál egy tőrt láttok keresztbe felrögzitve.

-Üdvőzöllek titeket.Gondolom ti lennétek azok,akik épp egy jól fizető és kalandos kalandnak néztek elébe.Egyszerű fegyver forgató vagyok ki a kalandokat és persze némi pénzt keresve jár a nagyvilágban.Szivesen önökkel tartanék,amennyiben úgy gondolják,hogy szükségük lehet a kardomra.
...
El is felejtettem bemutatkozni.Hivjanak Syil'drunnak.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.18. 15:21

(Carolina con Ragucci)

*Csak hallgatja társa monológját, és hellyel kínálja a vendégeket. Reménykedő arccal vizsgálja a papot, a harcost meg a lányt.*
<... Remélem, hogy nem azért jöttek, mert meggondolták magukat. Tényleg jó lenne egy ilyen bölcs emberrel együtt kalandozni. Csak azt nem tudom, hogy mit kezd majd velem, ha olyan dolgok derülnek ki a múltamról, amik ellenkeznek a vallási meggyőződésével. Lehet, hogy valójában ellenségek vagyunk? Csak reménykedni tudok, hogy nem. Mi lesz, ha nem visznek magukkal, ha rossz harcosnak bizonyulok? Ha nem vagyok életveszélyben, vagy kényszerhelyzetben, akkor nem biztos, hogy beindul bennem az automatikus védelmi mechanizmusom. Akkor is tudat alatt jött elő belőlem. Bárcsak emlékeznék már pár dologra. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.18. 18:36

(Nichen de Azadyr)

* Bedal, és a hölgy beszélgetése közben nem szól semmit, csak amikor a gorviki lány ellen kezd működnia anő. Ekkor hangosan felszisszen:

-Kérem, hölgyem, ne ítélje meg első hallásra. Előbb szerintem találkozzanak. Az a lány, ha nem úgy nézne ki, pyarroninak nézném, olyan szelíd és ártatlan. Higgyen nekem. Semmit nem tud magáról. Erre van bizonyíték...mégpedig maga Sogron!

< Nono. Nagyon szenvedélyes lettem...nem tudom, ki eza nő, de nem nagyon szimpatikus így első ránézésre...szépnek éppenséggel szép, de akkor is!>

*Amikor a többiek kivonulnak a szobából, és csak Mythar marad bent vele, megszólal:

-Félek, a csapatben a nagy létszám miatt lesz ellenségeskedés, amit semmiképp sem akarok, mert akkor kudarcra vagyunk ítálve. Gyere, kíváncsi vagyok milyen lesz a csapat első találkozása. Ja, és ami a lányt illeti: te is hallottad, mit mondtam az előbb. Komolyan gondoltam!

*Nem tudja, hogy történhet -talán valamely isten keze vana dologban- de pont akkor lép ki a szobából, amikor a többiek felérnek. Csatlakozik hozzájuk, és a sor végén lép eba szobába. Jól szemügyre veszi a fekete inges alakot, és biccent neki. Megpróbál külseje alapján minél többet megtudni róla (származás, stb.).
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.18. 18:49

(Miro)

-Apámhoz küldök futárt, varázskapun keresztül hamar el fog érni hozzá. Alig három-négy nap. A futárt meg tudom fizetni, viszont apám beleegyezése kell hogy személyesen is elmehessünk a birtokra. Amíg megkapjuk a választ, addig fel kéne készülnünk az utazásra. Bár ki tudja mi történt azóta, az Istenek adják hogy ne legyen túl késő!

-Hát legyen, de kérem ne hagyja hogy bántson! Már attól a szótól hogy Gorvik libabőrös leszek...

<Jáj dejó a finnyás kislányt játszani! :) A gorvikitől viszont tényleg félek. Nem hiszem hogy elvesztette volna emlékezetét. Majd szemmel tartom. Csináljon csak bármi gyanúsat...>

*Lemegy a többiekkel, majd miután csatlakoztak a többiek, leginkább furcsamód Mythar közelében kezd tartózkodni. Mikor fölérnek a gorviki szobájába, ő rá se mer nézni, szemlesütve, utolsóként megy be mindvégig a férfiak takarásában, majd a lehető legtávolabb ül le a nőtől. Hagyja hogy Bedal beszéljen, ha bemutatkozásra kerülne sor akkor megteszi, a gorviki közelébe mégsem megy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hakea Ello 2006.02.18. 20:40-kor.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.18. 19:39

(Fekete Mythar)
*Amikor bemegy a Gorvikihoz biccent neki de távolságtartó marad. Közben keze mindvégig tőre közelében van*

< Még mindíg nem tetszik ez nekem, gorviki és ki ez a fazon?>

*Majd kicsit mosolyog amikor látja hogy Miro mennyire fél a Gorviki lánytól. Határozottságot sugároz és kicsit látszik is, hogy nem tetszik neki a dolog. Állva marad és így hallgatja végig a többiek mondandóját....*

-Fekete Mythar vagyok.

*Rövid de annál velősebb bemutatkozásán is látszik elégedetlensége de mégsem szól semmit*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.18. 20:12

( Bedal Alen)

* Mikor belép a szobába, kérdőn néz a lányra. Újra feláángol benne az érzés, hogy meg kell fejtenie a nőt. A férfin ülő férfi gyors bemutatkozására biccent, majd végigmérve, bizalmatlanul odaköpi.*
- Hívj Bedalnak. A lányhoz jöttünk... ha kell a kardod, kérdezd a hölgyet, az ő ügyében járunk közre. Beszédünk lenn én is úgy vélem...
* Rövid mentális üzenetet küld a gorviki lánynak. Minden bizonnyal meg fogja lepni, ám nem törődik vele. Megformálja szellemnyelven a szavait, majd el is küldi a lány elméjébe.*
<... Ne ijedk meg! Bedal vagyok, így a többiek nem hallanak. Beszédem lenne veled... bizalmat szavaztam neked a hátad mögött, ám a többiek máshogy vélekednek affelől, amit most fogsz hallani. Gyere éjközép elött egy órával a szobámba... hozd magaddal a fegyvered ha van: megnézzük, tudsz-e harcolni... úgy érzem a hölgynek egyedül ez nyújthat vígaszt. Most tégy úgy, mintha mi se történt volna, és figyelj a hölgy szavaira...>
* Bedal pár pillanatnyi szünet után a lánynak.*
- Van valünk egy hölgy... érdekes története van a számunkra. Figyelj rá kérlek, és mondj el mindent magadról, amit nekem is. Légy legalább olyan őszinte, nem akarok fölösleges balhét...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.18. 21:12

(Miro)

*Mikor rá kerül a sor ismét, egy lépést tesz a gorviki felé, de csak ha a férfiak által fedezve érzi magát. Csak néha tekint a lányra, de aztán mindíg talál valami érdekesebbet a cipőjén. Magyarul inkább elkapja tekintetét :D

-Nevem Ivoria al Anaiss. Sajnos nem mondhatom hogy örülök a találkozásnak. Bedal szavára, mivel tekintélyes ember hallgatok, csak miatta beszélek önnel. Nem titkolom hogy n-nagyon f-félek öntől, mert népének sajátossága hogy veszedelmes m-mint a karvaly és aljas mint a hínár. Úgy hallottam elvesztette az emlékezetét. Egyenlőre elfogadom ezt az állítást, mindazonáltal nem b-b-bízok meg önben és kerülni fogom társaságát. Ha rácáfol rossz hírére, e-esetleg barátok is lehetünk. Elnézésüket kérem, n-nem érzem igazán jól magam, Bedal úr minden részletet tud, nagyon örülnék ha ismét átvenné a szót. Mindjárt visszatérek.

*Hagyja hogy Bedal elmondjon minden infót. Öt percre lemegy "levegőzni" majd visszamegy a szobába.

//hogy mit mond el? kéretik visszalapozni :P //

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.18. 21:39

(Nichen de Azadyr)

*Egész végig nem szól semmit, bár Mythar hallgatása és gyanakvása őszintén meglepi. Végig a fickót figyeli, és annak reakcióit. Mikor az egésznek vége, odasúgja Bedalnak:
-Majd ha ráérsz, gyere a szobámba. De még ma. Beszéde lenne Veled...
*Figyel arra, hogy más ne hallhassa, amit mond
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 9 / 72 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...