(Feket Mythar)
*Mikor mindenki felment a saját szobájába ő még rendel egy kupa félszáraz bort. Közben még érzi, hogy marania kéne de kezd egyre álmosabb lenni.... Felmegy a szobájába és leveti ruháit. Lemosdik majd beveti magát az ágyba. Furcsa álmok gyötrik. Egy nő nem tudja kivenni az alakját, mellette sok férfi és mind a szavát lesik. Aztán felriad és verejtékcsöppek gördülnek alá homlokán!*
<Ezzel Darton üzent tudom... nem szabad elbíznom magam senkivel szemben... de az álom mit jelent?>
*Kicsit nehezen tud visszaaludni. Reggel már nyugodtabban kel fel és nem is emlékszik álmára. Egy dézsába meleg vizet kér és megint letisztítja magát. Majd lemegy az ivóba egy kis ételért. Meglátja Nichent ülni az eggyik asztalnál. Letelepszik mellé és megrendel egy rántottát.*
-Szinte te vagy az egyetlen akiről még semmit nem tudok. Csak Connal nem tudtam ég egyszer se beszélni. Kérlek mondj magadról vmit. Kíváncsi vagyok egy Lovag miért kóborol ilyen sokat mint te. A legtöbbetek csak csatákban lép ki otthoni helyéről.