( Con Bronta)
* Figyeli a lány minden szavát, figyeli hátha rosszat mond, vagy a hazugság bármely jelét tapasztalja, miután a lány befejezte mondandóját beszélni kezd ő is:*
- Nagyon remélem, hogy apja jól van és azt is, hogy minél hamarabb megtudunk egy-két hasznos információt!
- Hát magamról csak annyit, hogy Északon különböző szállítmány kisérési feladatokból éltem, nem rég érkeztem Erionba, hogy egy esetleges újabb küldetésben vegyek részt. Na röviden és tömören ennyi. Most inkább térjünk át az ön problémájára. * Utolsó kijelentésénél figyeli a lány reakcióit*
- Bocsánat, hogy így fogalmaztam, nekem csak egy feladat önnek meg édesapjának pedig az életéről beszélünk Ne haragudjon udvariatlanságom végett.* Enyhe zavarodottságot próbál arcára erőltetni.*
- Inkább úgy mondanám, hogy beszéljünk arról, hogy hogyan is tudnánk kideríteni apja merénylőinek kilétét! Ön biztos abban , hogy toroniak lehettek a feltételezett gyilkosok? És ha biztos benne, milyen jel utal erre a megállapítására? Persze a mérgen kívül! < Na most figyelj Con! Most kiderülhet, hogy igazat beszél –e a lány! *Ismét hallgatásba merül, elkezdi falatozgatni a kihozott sültet, végighallgatja a lány mondandóját, majd hírtelen azt veszi észre, hogy Bedal is megérkezett, majd kissé elmosolyodik mikor az udvariatlanul helyet is foglal mellette.* < Na remélem Bedal is be segít eme kis kihallgatásba!>