• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 17 / 72 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 72

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.27. 22:00

(Nichen de Azadyr)

*Miro kitörését meglepetten, ugyanakkor elégedett mosollyal az arcán hallgatja, és közben Bedal reakcióit figyeli. Kupa bor a kezében, a levegőben tartja, annyira figyel, addig, amíg el nem fárad a karja, amikor is eszébe jut, ogy kicsit elbembult, és gyorsan kortyol egy kupa bort.

<Nocsak, nocsak...a kis nemesi lányka mögött megbúvó női nemű ragadozó :D elég veszélyes párosítás...Viszont így Bedal, ha sikerül még egyszer kétszer ilyen kirohanásra csaábítania, könnyen lehet, hogy elszólja egyszer magát. Mindenesetre majd mondoma papnak, hogy próbálkozzon. :D Bár szerintem ezt ő is nagyon jó tudja.>

-Nos, ha már így összejöttünk itt az ivóban, akkor bezsélgethetnénk is egy kicsit..de ez csak egy ötlet volt, ha nem tetszik senkinek, akkor tőlem...nekem mindegy végülis, csak gondoltam, itt a lehetőség, hogy többet tudjunk me a küldetésről, vagy valamiről...De ha esetleg jobb téma is felmerül, akkor etz azonnal elvethető...

*Kérdőn tekint végi a társaságon, mindenkin annyit tartva szemét, hogy az illető ne tudjon a szemébe nézni, de azért ő ismét meg tudja nézni magának.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.27. 22:29

(Bedal Alen)

* A nő heves kitörésére még mielött a törphöz fordulna, halk, hideg hangon folytatja.*
- Hölgyem, mintha kissé kisodródott volna a szerepéből... nagyon jól tudja: az érzelmek irányította tudat a legroszabb, ami az emberi léttel történhet. Én így vallom. Krán hallatán meg csak az riadozik, akinek már volt vele ügye... kellemetlen ügye. És kegyednek nem tartozok semmiféle magyarázatal, ellenben ön. Beállít, előad egy történetet, és indoklásképp puszta feltételezéseket ad be, melyet tényszerűen közöl. Bocsásson meg, de szavaiból cseppnyi dac és gőg is kiérződött az imént... nos úgysejtem az érzékeny pontodat tapodom, hölgyem... ha most megbocsát, a fontosabb feladatra koncentrálnék... ha kegyed nem látja, a törp urammal beszélgetek.
<... Úgy néz ki, korántsem lesz egyszerű eset... nehogy azt higyje, csak ő tud irányítani. Na majd meglátja...>
* Bedal fejében szellemnyelven üzenetet formáz, majd kinyúl a hölgy elméje felé. Átsiklik a vékony hártyán, majd megérinti az elméjét.*
<... Ma este, kegyednek úgy vélem, lenne valami, amit el kellene mondania, nemdebár? Sokminden magyarázatra szorul. Játszon nyílt kártyákkal, én is megmutatom a magamét. Éjközép elött egy órával nálam. Egyedül. Nem kell cselre számítani, ha akarnám, nem úgy intézném el. Tegyen belátása szerint!...>
* Bedal komolyan fordul a törphöz. Szemében már látszik az oldódás, ám még mindig meglehetősen fenyegetőnek tűnik. Pár illanat alatt levedli, majd készségesen a törp rendelkezésére áll.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.02.27. 22:52

(Fejszés Lunir)

*Érdeklődve figyeli, ahogy összejön a csapat az asztalnál.Kíváncsian tekintget körül az itt lévőkön.*

<Na milyen szépen összejöttünk!Legalább most lesz egy kis időm jobban megnézni magamnak a többieket!>

-Légy üdvözölve Nichen de Azadyr!

*Majd a gorviki lány felé is bólint*

-Jó napot!

*Ő is felemeli poharát és nagyot hörpint a kupából, majd kicsit furcsán tekint Miróra, hiszen nem szokta meg tőle az efféle kitöréseket.*

-Az egészségre és a sikerre!

*A sogronitához fordul*

-Igen, végül úgy döntöttem, hogy csatlakozok a csapathoz.Igen már volt szerencsém a kisasszonyhoz és már valamennyicskét tudok is a feladatról...de mindenféleképpen szeretnék többet megtudni az egészről...mert ez még elég ködös számomra!

*Kíváncsian várja az esetleges válaszokat.*
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.27. 23:06

(Nichen de Azadyr)

*A pohárköszöntőnél ő is megemeli a poharát, majd kortyol ismét a finom vörösborból. Mikor látja, hogy beszélgetési kezdeményezését senki sem díjazza, csöndes, boriszogatós hallgatásba vonul, és hallgatja a törp és Bedal beszélgetését, vagy épp Mirot és a gorviki lányt figyeli. Majd Conhoz fordul:

-Nos, barátom, amint láthatod, szépen összejöttünk...most van legnagyobb feszültség, még ha nem is érezhető, hiszen kevesen ismernek mindenkit. ennke most itt jól kéne elsülni, bár amint látom, a beszélgetési kísérletemre nem sokan reagáltak, ami azt illeti...
*Úgy beszél, hogy csak az északi hallja, hogy mit mond
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.27. 23:08

(Fekete Mythar)

-Már bocsáss meg bedal, de szerintem eltúlzod a dolgot!

*Mythar szeme izzani kezd a haragtól.*

-Nem egyszer láttam már olyan embereket akik nagyon félnek krántól de még sosem találkoztak kránival. És ha jól tudom ez a megjegyzésed legalább annyira feltételezés mint amilyen Ivoriának arról, hogy apját toroniak mérgezték meg. Úgyhogy legyél szíves visszafogni a stílusodból.

*Teljesen kikelt magábó és szinte egy levegővétellel mondja el mindezt. Majd látod, hogy kicsit lenyugszik de a harag tüze még nem hunyt ki szeméből. Majd már halkabban és nyugodtan hozzáteszi.*

-Ha szeretnél valamit megtudni az "igazságról" akkor mindenképpen Toronba kell menned. Egyébként kicsit kissebb ellenszenvel is lehetnél néha mások iránt. Nem mindenki olyan aljas mint amilyennek képzeled!

*Odahívja a fogadóst és megkérdezi van-e valamilye amit elpfékelhetne. Ha igen bármi is az kér belőle és rágyújt majd hátradőlve várja kíváncsian mit szól ehez Bedal.*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.27. 23:12

(Miro)

*Nagyon meglepődik a mentális üzeneten. Arcán aligha látszik ez, csupán egy pillanatra apró ránc jelenik meg sima homlokán. Nem válaszol rá.

<Szép volt. Sakkot adtál. Van mit behoznom.>

-Ami ténnyel tudtam szolgálni, elmondtam. Attól hogy Bedal úr a szavak mestere, és kedve szerint csűri-csavarja amit mondok, attól még alapjában nem változik semmi, és még mindíg nem értem mit akar elérni. Kézzel fogható tényeket akkor kaphatunk csak, mikor megérkezik a válaszlevél. Krán nevével pedig úgy tudom, nem szokása Pyarron szolgáinak csak úgy dobálkozni. Ön egy nagyon durva ember, és ez a parlagisága egyszerűen kikészített. Kérem, legyen egy kicsit tapintatosabb a jövőben...no, hát végig sem hallgat. Nagy kár, sajnálom hogy így sikerült ez a beszélgetés. Most visszavonulnék...elnézést uraim.

*Szép arcán néhány könnycsepp gurul le, majd feláll az asztaltól, még könnyes arccal, mosolyt erőltetve magára elbúcsúzik a társaságtól, Mytharra hálás kiskutyusszemekkel, majd egyre sietősebb léptekkel felrohan a szobájába. Magára zárja az ajtót, és elgondolkodik a teendőkön.[i]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hakea Ello 2006.02.27. 23:27-kor.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.27. 23:16

(Nichen de Azadyr)

*Mikor meghallja Mythar kitörését, elszomorodik. Ismét Conhoz szól:

-Na látod. Éppen erről beszéltem máris mindenki ki van kelve magából. Nem lesz ez így jó. Így még akár el is fajulhat. Elég heves vérmérsékletűnek ismerem Bedalt, bár most inkább egy picit humorosra, vagy inkább cinikusra vette a figurát...nem biztos, hogy így sikerrel jár, bármit akar is elérni. Úgy látom, kevesen vagyunk teljesen nyugodtak. Ha elfajul a dolog, közbe kell lépnünk.
<Bedal, bedal... nem lesz ez így jó...Mythar sem tűnik annak a türelmetlen fickónak, de most ő is kicsit idegesnek tűnik...>

*Majd kicsit hangosaban szólal meg:
-Bedal, Mythar nyugodjatok meg, és ne legyn eitt cívódás! :twisted:

*Miro gyors távozását látva még nagyobb gondterheltség látszik az arcán...
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.28. 0:02

(Bedal Alen)

* Bedalt felettébb szórakoztatja a kis közjáték. nem zökken ki a szerepéből, végig hidegen szemléi az eseményeket. AA törp válaszára még szívélyesen bólint, ám Mythar sértését hallva elkomorodik.*
- Már megbocsáss Mythar uram... nem lebecsülendő az ön tudása Ynev déli részét illetően, ám kettőnk közül nekem nagyobb tapasztalatom van Kránnal szemben. Kérem, amíg nem tud érdemben vitába szállni velem a hatalmas birodalmról, addig türtőztesse magát. És ha már a bizalmatlanságnál tartunk... maga nagyon naív, ha azt hiszi, egy nap alatt kiismerhet akárkit is! Mégis mit képzelt, a legkiismerhetőbb személyeket is napokig tat felderíteni! Mindenki a maga ura egyenlőre: keveset tudunk egymásról, és az alapján nem szabad dönteni. Lehet, hogy ma este az életetekre török, az is lehet, hogy a hölgyecske is hasonló fortélyokat pedzeget. Mi van akkor, ha maga hátsó szándékkal tekint rám? Tudok valamit magáról? Ténylegesen is? Az is lehet, hogy valamelyikőnk jóval kevesebbet mond el magáról, mint ami. És ne merészelje bizalmatlanságnak mondani azt, ha nem fogok egy vadidegen társaság egyik személyének hajbókolni, csakmert úri hölgy! És ha rám hallgat... maga se teszi. És most kedves Nichen...igen, itt az ideje abbahagyni ezt a csevelyt. Úgy vélem, felforrósodtak a kedélyek. Vannak itt, akik tudják, bizalommal fordulok feléjük. De őket se ismerem annyira, hogy ne figyelném őket ígyis. A józan ész diktálja. Nem tudom mi van a nővel, de valami nagyon nincs rendben vele. Mythar... egy valamiben segíthetek magának. Adok egy tanácsot: mindig nézzen hátra. És ne legyen naív. Csak ennyit szeretnék. És ha most megbocsátotok...
* Bedal lehajol az asztal alá, ahová hangos csörömpöléssel egy villa zuhan alá, majd felemelkedve a gorvikinek észrevétlenül odasúgja.
- Gyere a szomábma. Most.
* Nincs kétsge affelől, hogy a lány hallotta. Mikor felbukkan az asztal alól, a többiek nyiltan láthatják bizalma jelét a lány iránt. Hátat fordított annak, és ezzel magát cáfolva az előző mondataiban. Bedal közönyös arccal teszi visza a villát a tányérjába, amelyet félretol. A törpnek csak ennyit mond.*
- Sajnálom uram, hogy elvonta a figyelmemet a kis baleset, de a hölgy és én köztem a feszültség immárom vibrálni látszik. Kérlek, fogadd ela bocsánatomat... ami a csatlakozást illeti... most semmi se biztos. Elöbb meg kelene várni a hölgyet, amíg kitomboja magát. Igencsak megsértődött... pedig kívüről teljesen jámborna tűnik. Mytharnak címzett szavaim a törp uramnak is ajánlom figyelmébe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tysson-lar 2006.02.28. 0:17-kor.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.28. 0:03

( Con Bronta)

* Látva Ivoria ( Miro) távozását és a két féfi civakodását kissé eltöpreng. Nichen szavait érzékeli és fel is fogja, de gondolatai nem hagyják nyugodni*<
Ha így folytatódik még Toronba se kell elmennie ennek a bagázsnak, hogy megdögöljünk. Itt helyben fogják egymást kardélre hányni. Tennem kell valamit! Valami kompromisszumot kell kötni egymással> *Gondolatai befejeztével feláll és csitítóan úját a szája elé emeli*

- Uraim és hölgyem! Szerintem az egész ivó nem kíváncsi a mi kis nézeteltérésünkre. Nyugalom, mindenki foglaljon helyet és ha érdekli mondanivalóm maradjon pár percig csendben! Majd miután befejezem eldöntheti mi tévő legyen! Igérem nem leszek túl hosszú inkább a lényegre és eredményre fogok törekedni. * Visszaül helyére és beszédét megkezdi:*
- Na a lényeg az, hogy összejött a társaság. Legalábbis eddig úgy tűnt! Én úgy érzem, vagy inkább biztos vagyok benne, hogy két részre szakadtunk. Bedal és pár ember az egyik oldalon Mythar és társai a másik oldalon foglalnak állást! Egyszerűen meg lehet ezt a problémát oldani. Első verzióm az, hogy aki nem bízik Ivóriában az lépjen le és hagyja az egészet a fenébe, majd Mytharék segítenek a lánynak! Mondjuk kétlem, hogy két-három ember sikerrel járhat Toronban! A második verzióm szerintem ami talán mindenki számára elfogatható, hogy Mytharék megpróbálják elfogadni a gorviki lányt, Bedal pedig kíméletesebben viselkedik a megbízónkkal! Tudom Könnyű ezt mondani, de nehezebb betartani, de az a véleményem, hogy felnőtt emberek vagyunk* Ekkor a törpre esik tekintete* Illetve van köztünk egy bölcs és nagy tudású törp is. Próbáljunk meg együtt dolgozni. A kérésem az lenne, hogy mindenki figyelje a megbízónk reakcióit és szóljon, ha gyanúsat észlel, de alapjában véve igaz ez a gorviki lányra is. * Ekkor a lány tekintetét keresi* Bocsáss meg, hogy előtted mondok ilyeneket, de meg kell értened. Kik régóta tapossák Ynev földjét nehezen barátkoznak meg azzal a gondolattal, hogy egy gorviki is lehet pozitív személyiség. Véleményem szerint az lesz a legjobb megoldás, ha megvárjuk Ivoria apjának levelét, majd ha abból kiderül, hogy tényleg Toronba kell mennünk, akkor megszervezzük az utat. Van már elképzelés, hogy hogyan jutunk oda, de most azt nem részletezném. Lényeg a lényegben az, hogy én a jó oldalán állok és szeretném eme küldetés után mindnyájunkat e kocsma falai közt látni épp bőrrel! Ezért kérlek titeket tegyétek félre a viszálykodást és koncentráljatok a feladatra, ha nem így tesztek elvesztek! *Beszéde közben látják rajta , hogy amit mond elötte jól átgondolta, szavait kimérten és megfontoltan ejti ki. Mondandója végeztével körbenéz a díszes társaságon, majd elmosolyodik*
- Én a mondó vagyok, hogy próbáljuk meg! Persze csak a levél tartalmának elolvasása után tudok még biztosabbat mondani!
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.28. 0:30

(Fekete Mythar)

*A harag már kialudt de még mindíg érces a hangja. Eloltja a dekket és végighallgatja Bedal és Con mondandóját.*

-Nos amit con javasolt elfogadom már csak a többieken áll, hogy vélekednek erről. Bedal ami téged illet nem tudom honnan vaeszed, hogy ténylegesen kiben bízok meg és kiben nem. A bizalom olykor csak látszat az ellenségeskedés csak csapda.

*Most kicsit elmosolyodik*

<Vajon rájön-e mire gondolok>

-Vagy te nem tudod hogy hamarabb ki lehet deríteni dolgokat ha látszólag valaki barátja vagy? Közben pedig ugyanolyan gyanakvó mint más. Remélem, hogy érted.

*Most a gorviki lányon akad meg a szeme.*

-Benned pedig ne bántson meg ha nem bízok! Mert fogalmam sincs, igazat mondassz-e vagy sem. Ezt pedi szavak nem csak tettek tudják bizonyítani!

*Azzal kétkedő arckifejezéssel néz Bedalra majd látván makacsságát csak alig láthatóan legyint egyet és visszaül meginni kupája maradékát.*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.28. 0:43

(Bedal Alen)

* Bedal elmosolyodik Mythar válaszára.*
- Nagyonis értem, mit szándékszol tenni. Ingoványos területen botorkálsz azonban... míg nem ismered az ellenfeled, ne tégy semmi ostobaságot... és megvannak a saját módszereim. Csak gratulálni tudok a tieidhez. Mindazonáltal mindketten tudjuk, kiben NEm bízhatnk meg... úgy látom róla megoszlik a véleményünk. Nem szeretném.... ha egyszerű bábuként ezelnétek. Gorvik pedig távolról sem olyan rémes hely, mint ahogyan azt vélitek. És országa örökségét maga mögöt hagyva áll most elöttünk...
* Elmosoylodik még szélesebbre.*
- Látom Mythar, megfogadod a tanácsom. És így is van jól. Te megbízol emberekben, és én is. Ez a bizalom.... olykor nem megalapozott, de ki tudja? Valamely asztrális, vagy tudati közelség is okozhatja ezeket... addig is gyanakvás legyen a kulcsszó! Egyetértek Connal. A levelet meg kell várnunk. Utána... cselekszem. Ha megbocsáltotok, felmegyek a szobámba.
* Bedal azzal elbúcsúzik mindenkitől, együttérzően bólint Nchennek, tiszteletteljesen biccent Connak, majd egy útols ravaszkás mosolyt megereszt Mytharnak. Kopasz, hideg kőmaszkszerű ábrázata ilyenkor furcsán emberinek tűnik. Az is lehet, távolról sem olyan érzéketlen, mint ahogyan azt mutatja. Pusztán elnyomja az asztrálvilágában történő változásokat.*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.28. 15:18

(Carolina con Ragucci)

*Végighallgat mindenkit csöndben és udvariasan. Mikor Bedal távozik, körbenéz a társaságon. A szokásos életkedvtelenség az arcán nem sokat változik, csak belecsempészik egy kis keserű mosolyt.*
- Köszönöm, hogy őszintén elmondták a véleményüket. Annak tűnt. Amíg nem kerül rá sor, hogy bizonyítsam hűségem a csapat iránt, addig majd meghúzom magam, és megpróbálok semmi kellemetlenséget sem okozni Önöknek. Úgy tűnik már tiszta a kép, hogy kitől mit várhatok. További jó étvágyat mindenkinek.
*Feláll az asztaltól, biccent a társaságnak, majd felmegy a lépcsőn a szobák felé. Egyből Bedalhoz megy és bekopog hozzá.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.28. 15:52

(Bedal Alen)

* hallva a kopogást Bedal az ajtóhoz siet. Nem bíbelődik sokat: gyorsan ajtót nyit, majd azonnal behívja a lányt.*
- Gyere kérlek...
* Bedal a szoba közepén megáll, egy szék feé int, ha a lány le akarna ülni. Nem tétovázik, egyből belevág.*
- Úgy tűnik felgyorsultak az események. Nem kétséges, mindenki gyanakvással viseltetik a hölgyecske felé. Mythar burkoltan arra utalt, hogy megpróbálja kijátszani a nőt. De most ezt hagyjuk... sokkal inkább vagyok kíváncs rád! Gondolkoztál már a neveden? Új élet, új élmények... nem lehet könnyű. De első lépcsőfok az új név.
* Bedal leül az ágy szélére, onnan figyeli a lány arcát. Megpróbál olvasni róla, megnézi, hogyan is viseltetik irnta.*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.02.28. 18:32

(Fejszés Lunir)

*Felmegy benne a pumpa Bedal és barátja vitája közben.Mégis türtőzteti magát, mikor hallja, hogy Mythar frapánsan megvédi magát, de még így is szinte kettéroppantja a kupát szorításával.Még egy halvány mosolyra is futja.Jólesik hallani neki a "bölcs törpe" szavakat Con szájából.Connak.*

-Ez így nekem is megfelelne.Várjuk meg a levelet és kész.

*Hörpint egyet a kupából, majd Bedalhoz fordul.*

-Rendben.Egyébként pedig én is el tudom dönteni, hogy kiben kell megbízni...még annyit, hogy Mythar barátomról senki ne merjen feltételezni semmit, mert ő egy tiszteséges és megbízható személy!Ajánlom, hogy ő legyen az utolsó akire gyanakodnak...Több évig kalandoztunk együtt, és én teljesen megbízok benne, és ha egy törp megbízik valakiben, annál az embernél kevés megbízhatóbb van...én nem gyanakszom senkire, de aki okot ad rá, arra más szemmel fogok tekinteni.

*Mondandója befejeztével biccent a távozóknak és újra a kupa aljára néz.Majd oldalba böki barátját, hogy indulniuk kéne.Feláll az asztaltól, mindenkitől elköszön, és az ajtóban várja barátját.*
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.28. 18:48

(Nichen de Azadyr)

-Én is egytértek Connal!
*Mikor klátja, hogy mindenki elindul felfelé, vagy elmegy valahová, csak Con marad, nem mozdul, csak még a maradék kis borát horpinti ki, aztán leteszi a kupát az asztalra. Aztán mégicsak úgy dönt, hogy felmegy, így el is indul, bemegy a szobájába, ledől az ágyra, és átadja magát gondolatainak:

<Nahát ma aztán kijárt mindenkinek a jóból, de majd vége lesz ennek a civakodásnak is...Reményeim szerint legalábbis. Nem akarok senkt sem meggyanúsítani így hirtelen, de tényleg vannak furcsák köztünk. Amint látom, Bedala vezető, Con pedig az, aki mindig megnyugtatja a perlekedő feleket :) Jó szereposztás...
Megnézem, hogy Toronban, amikor már ismerjük egymást, mi fog történni. Vajon mit csinálhat most Bedal? Nem is tudom...talán a gorviki lánnyal beszél, esetleg Ivoriával-amit kétlek, llátva az ellentétet-, vagy visszament Conhoz. Mindenesetre nem keresem meg. Nmem biztos, hogy örülne neki :P >
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 17 / 72 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...