• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 25 / 72 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 72

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.06. 16:56

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Éjszaka
Résztvevők: Miro, Bedal, Nichen, Carolina

Syil'Drun:
Mikor Bedal és Miro elkezdenek veszekedni egy széles mosoly jelenik meg a szája szélén majd elindul Nichennel kifelé a szobából.
Nichen:
-Sosem szerettem az intrikát és sosem voltam benne jó.Ivoria kisasszonynak ajnlottam a kardom,igy nem fogom megkéreőjelezni a döntéseit.Az hogy Bedal mire készül nem tudhattom.Elvégre pap és úgy tudom,hogy a papok körében a hazugság vagy a fülentés is igen nagy bünnek számit igy nem hinném,hogy hazudna...Más dolog ha csak nem mond igazat :roll:

Láthatóan elgondolkodik egy kicsit....

-Örülök,hogy megismerhetem Nichen de Azadyr.Nem haragszom,ami történt.Yllinor szülötje vagyok és a kardommal járom a világot kalandokat és nem utolsó sorban egy kis pénzt keresve.Azt hiszem egyelőre ennyi elég és ha nem haragszik elég későre jár már az idő.Lefeküdnék aludni....

Ásit egyet,de a szája elé rakja a kezét.

Miután elbucsuzott Nichentől megvárja mire a harcos bemegy a szobájába majd elindul kifelé.Kimegy a fogadóból és Ivoria kisaszony abalaka felé veszi az irányt.....

Carolina:
Kényelmesen lógsz a viharban olykor olykor váltogatva a kezed csak hogy ne unatkozz.Aztán egyszer egy hangra leszel figyelmes,ami nagyon emlékeztet arra,mint ha egy kötélt elszakadna.Felnézel és már csak azt láttod,hogy távolodsz egy kötél darabbal az ablaktól.
Hatalmas menydörgés hallatszik és azt várod,hogy a kemény földre huppanj....Meglepetésedre férfi karok közé esel és egy ismerős hang szólal meg.

-Jóbban kellene vigyáznod magadra.Nem hogy veszélyes ilyenkor lógni ott fent egy emlékezetét elveszetett lánynak,de meg is fázhatsz ilyen időben :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.03.06. 18:53-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.06. 17:56

(Nichen de Azadyr)

-Hát jó, ahogy kedved tartja. Akkor esetleg holnap utazás közben?

*Arcán látszik a csalódottság, ahogy elindul befelé a szobájába. Nem firtatja tovább a témát. Ahogy bemegy, azzal a lendülettel lefekszik és mély álomba zuhan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Meridian 2006.03.06. 19:24-kor.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.06. 18:50

(Carolina con Ragucci)

*Összerándulnak az izmai és zuhanni kezd a mélybe. A meglepetéstől még csak fel sem sikkant. Pár másodpercig még lehunyt szemmel fekszik a férfi karjaiban, aztán lassan kinyitja és ránéz. Csurom vizesen gubbaszt Syil ölében, majd rámosolyog.*
- Másodszor mentesz meg. Lehet, hogy ez már csak így lesz ezentúl?
Beszélgettünk a kisasszonnyal, és kopogtattak. Úgy gondoltuk, hogy nem biztos, hogy jó lenne, ha együtt látnánek vele. Aztán kilógattam magam. De nem volt kényelmetlen. Mit szólnál, ha visszamennénk a szobánkba és adnál nekem egy törülközőt?
*Ezután várja a férfi reakcióját és mosolyog rá mint egy tejbetök.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.06. 19:03

KM esemény
Résztvevők: Carolina

Visszamosolyog a lányra majd elindul ölében a lánnyal a szobájuk felé.
Csodálkozásodra a fogadóban levő emberek nem hogy nem néznek meg titeket,de mintha nem is vettek volna észre.tovább beszélgetnek mintha minden természetes lenne.Mikor felértek a szobába észreveszed,hogy a sarokból-ahol a kád is van- gőz száll felfelé.Letesz téged a kád szélére és neki áll kigombolni a saját ingét,amit egy széktámlára rak,hogy mihamarabb megszáradjon.A kád szélén a férfi ruháit pillantod meg feltételezed,hogy valószinűleg ő is épp a fürdéshez készülődött.

-Azt hiszem,hogy ez jobb mint egy sima törölköző nem de?Fürödj meg aztán ideje lepihenned,mert hosszú útnak nézünk elébe Toronig...

Nyugodtan pihend ki a fáradt végtagajidat a vizben.Kérek majd még egy kis meleg vizet.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.06. 19:23

(Carolina con Ragucci)

*Pár másodpercig figyeli a férfit, aztán feláll és ledobja a vizes ruhákat. Belelép a forró vízbe és egy hosszú sóhajjal elmerül. Csak a lábai lógnak ki. Mikor már fogytán van a levegőnek, feljön és kényelmesen elterpeszkedik.*
- Honnan vetted észre, hogy kint lógok? Nem hiszem, hogy véletlenül épp kint jártál az esőben. És miért viseled ennyire gondomat? Persze persze. Te egy úriember vagy meg minden. Ismerem a szöveget. De tényleg. Miért küszködsz velem? Mert hogy nem megdugni akarsz, az biztos. Vagy nagyon jól titkolod. Ha akartál volna, akkor már magadévá tehettél volna. És azt is tudhattad, hogy nem is ellenkeztem volna sokat. Minden fiatal lányt megszédít a hős lovag. Szóval mit akarsz tőlem? De őszintén.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.06. 19:40

KM esemény

Odaül a kád szélére.Megvonja a kérdésedre a vállát.
-Ivoria kisasszony nemes hölgy létére nem mestere a szinjátszásnak.Tudtam,hogy nem mond igazat azzal kapcsolatosan,hogy direkt nyitva hagyta az ablakot.Ilyen időben nem létezik,hogy vki direkt csináljon ilyeneket.nem tudtam,hogy kint fogsz lógni.Csak kiváncsi voltam. :roll:
...
Nagyon szép lány vagy meg kell vallani.Kitartó vagy és megküzdesz egy ügyért,ami számodra fontos.Csupa jó tulajdonságok.Azonban nem vagyok az egy éjszakás dolgoknak a hive és sztem te sem örültél volna egy aktusnak ilyen közel az erdei kaland után.Nem csak pénzt és kalandot keresve járom a világot hanem életem párját is....Egy jósnő egyszer azt mondta nekem,hogy a kalandozással töltött idő alat fogom megtalálni. :roll:
Visszatérve a kérdésedre nem küszködök semmivel.nem kerül többe hogy ha kérek még1 fürdőt a fogadóstól és nem kerül sokkal többe a szállás sem 2 embernek mint 1 embernek.

Kezével végig simitja az arcodat majd az állcsócsodnál fogva maga felé fordit.

-Egeylőre sem hősnek sem lovagnak nem modanám magam.Majd talán egyszer ha sikerül vmilyen hős tettet végrehajtanom és hires lesz a nevem.Addig megmaradnék egy egyszerű jó lelkű harcosnak ;)
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.06. 20:12

(Carolina con Ragucci)

*Mikor a férfi magafelé fordítja a fejét, és befejezte a mondatot, egyik kezével a csuklóját, a másikkal az alkarját ragadja meg a lány és berántja a kádba. A csel után felkacag a férfi feltehető meglepettségén.*
- Most megspóroltunk a fogadósnak egy dézsa vizet.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.06. 20:32

KM esemény

Melepődi krendsen,hogy a lány mit művelt vele.Amint beesett a vizbe gyorsan felül és mintha maga előtt nézne vmit vagy megütötte volna magát.Megvárja,mig a lány közelebb hajol hozzá aztán egy gyors mozdulattal az ölébe fekteti a láynt arccal felfelé és gonoszan vigyorog.

-Na ezt nem kellet volna....
...
Most meg kell,hogy büntesselek...

Megtornáztatja az ujjait majd elkezdi csikizni a lányt....
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.06. 20:50

(Carolina con Ragucci)

*Most rajta van a meglepődés sora. Elkezd visítani, amikor Syil csikizni kezdi a hasát. Mint egy malac, akit éppen ölnek le. Rendkívül csiklandos és csak kapálózik a férfi ölében. Úgy fél percnyi nyösztetés után feladja és elnyúlik megmentője karjaiban. Csak liheg és le fel jár a hasa. Feje hátrahanyatlik a vízbe, és a víz alatt hevesen kezdi eregetni a buborékokat. Egész testét elernyeszti. Amiről a férfi nem tud, hogy jó nagy levegővel bukott a víz alá, és jó sokáig is bírja a víz alatt. Nincs fél perc, amikor abbahagyja a buborékolást is. Próbál ráijeszteni Syilre.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.06. 21:09

KM esemény

Jókat nevet azon,ahogy a lány visitozik és még akkor is csak nevetni tud,amikor buborékokat kezd el fújni a viz alatt a lány.Annyira nevetett,hogy már fájnak a hasizmai.Enyhén hátra dől és megtámasztja magát a kezeivel.Amikor a buborkok elfogynak egy kicsit megijed...Felemeli a lány fejét és közelebb hajol,hogy megnézze lélegzik-e még a lány...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.06. 21:20

(Carolina con Ragucci)

*Alig bírja ki, hogy ne nevesse el magát. Mikor a férfi kiemeli a vízből, és közel hajol az arcához, aljas módon szemközt spricceli vízzel. Először megint elkezd kacagni, de a maradék víz meggátolja és átmegy köhögésbe. Mikor megszabadult a rossz helyre ment víztől, tovább nevet.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.06. 21:27

KM esemény

probálja gyorsan becsukni a szemét,de igyis belesprivelte a lány a vizet.Aztán elnveti magát mikor a lány elkezd köhögni a viztől.Kinyujtja a lábait majd felülteti a lányt a lábaira átkarolja és maáhzo szoritja.Elkezdi gyengéden veregetni a vállát és közben alig birja mgába fojtani a nevetést.Egyik ekze lecsuszik a lány derekára is majd észrevéve a doglot gyorsan vissazcsuszik a lány hátához.Vesz egy mély levegőt miközben gyorsan hátra dől ugy hogy mindkettőjük a viz alá kerüljenek,de most mivel több levegpje van a tüdejébe csak nézi lány ijedt arcát,de egy rövid időn után elneveti magát a viz alatt és azon kapja magát,hogy a kiáramló levegő miatt neki is igen csak fel kell emelkednie....Igy gyorsan fel is emelkedik és ismét elneveti magát....
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.06. 21:51

(Miro)

*Figyelmesen végighallgatja a pap mondandóját. Közben szinte köröket vés a padlóba, annyit járkál.

-A szereppel igazából nem is volt gond, a pontosítást mindenesetre köszönöm, néhány részlet homályos volt eddig előttem. Ezen nem fog múlni, képes leszek pontosan előadni a számító kisasszony szerepét. Egy fontos előnyünk van, hogy az álcát csak Toronig kell fönntartani, onnantól nyílt lapokkal lehet játszani. Bár könnyen lehet, hogy elég nagy lenne a felháborodás. Mindegy, ott már nem lesz helye a viszálynak a csapatban. Egyetlen gondunk van, ha most kiszállnak. Ha beleegyeztek, akkor semmi gond. Onnantól sima ügy. Egyetlen dolgot tudunk tenni: annyit mondasz csak, hogy nincs elég bizonyíték, gyanúdat nem tudod még kellőképpen megalapozni. Bele kell menniük, hisz egetrengető ocsmányságra deríthetnek fényt. Én így tartom helyesnek. Azt a részletet, hogy nyomomban vannak, csak akkor szabad elmondani, ha már beleegyeztek. Ez nagyon fontos.

-Nos, amennyit a birodalomról hallottam, nem lenne tanácsos megpróbálni ilyen álöltözetben behatolni az oroszlán barlangjába. Nem tudok semmi bizonyosat, csak a józan ész szól belőlem. Még te mondtad, hogy az ottani Sogron papság merőben más. Ha ez párosul a kusza toroni szokásjoggal, akkor nem valószínű, hogy sokáig tartana amíg felfednének. Egyébként pedig a legcélszerűbbnek azt tartanám, hogy a császárvárosba vegyük utunkat. Ott hamar kiderül, mi történik a kígyó fészkében. Álcának a kereskedőét találom legmegfelelőbbnek, de ezen hajlandó vagyok vitatkozni. A siker minden felett.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.06. 22:07

(Carolina con Ragucci)

*Tűri a férfi ölelését. Mikor feljön és nevetni kezd, odabújik hozzá, és a mellkasára teszi a fejét. Lenyugszik és hozzásimul Syilhez. A nyaka köré fonja a kezeit és magához szorítja a férfit. Aztán megfordul és háttal dől neki. Syil kezeit a hasára teszi a sajátjaival pedig megint átkarolja a férfi nyakát maga mögött.*
- Szóval hosszútávú szerelmet keresel. Nem értem, hogy egy hozzád hasonló férfi eddig miért nem talált magának normális lányt. Jóképű vagy, kifinomult, udvarias, gyengéd, bátor és tapasztalt világlátott ember. Miért pont egy szerencsétlen gorviki picsát tudtál csak kifogni? Biztosan találnál magadnak jó családból való, gazdag, szép és odaadó feleséget. És még kockázat sem lenne benne. Én meg ezzel szemben szegény vagyok. Az egyetlen dolog amim van, a ruha amit kaptam. Ráadásul zsákbamacska is vagyok. Egy csinos pofi, két barna szem meg két ekkora mell nem biztos, hogy megéri a kockáztatást. Nem félsz, hogy egyszer rájövök a múltamra és álmodban kinyírlak?

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.06. 22:16

(Bedal Alen)

* A hölgy szavaira.*
- Jól van, Toronban úgysem lesz lehetőségük visszafordulni. Legjobb védekezés a támadás: ha holnap reggel melükhöz szegezzük a kérdést: ki tart velünk, akkor biztos vagyok benne, mindenki rám fog nézni, választ várva. Én meg eljátszom a bizonytalan, erősen gondolkozó, bizalmatlan alakot, akit már megismertek. Bele fgnak menni. Csak ügyesen kell játszani. Aggódom Nichen miatt... ma este sokat látott és hallott. A másik miatt nem aggódok... de ő... legjobb lesz, ha elbeszélgetek vele. Őt bízd rám. Tudom, mi a dolgom. És mivel én nem vagyok ismerős Toronban, és tudásom csupán az ottani Sogronita egyházra terjed ki. Tudok egy keveset a Tharritákról is, bár az inkább felszínes, semmint részletes lenne. Ezzel tehát nincs kifogásom. Mégis pontosabban... hogyan szándékszol Toronba jutni? Lóhton, vagy kocsival is hosszú az út... én meg messze nem vagyok jártas e vidékeken...
* Bedal a vége felé enyhén tanácstalannak látszik, ám a magabiztosága nem tűnik el, csupán lanyhul egy keveset.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 25 / 72 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...