• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 26 / 72 • 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 72

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.06. 22:20

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Éjszaka
Résztvevők: Carolina

Meglepi mikor a lány átkarolja és ilyen témára vált.Abbahagyja a nevetését..Már ugyis fájt már a hasa ( :lol: ).Fejét a lány vállára rakja és hozzásimul.

-A pénz sosem érdekelt.Mindig megszereztem azt,amire szükségem volt.Szép és odaadó...nos ezeket a belső étékeket úgy gondolom,hogy nem csak egy nemes kisasszonynál lehet megtalálni...
Jó képű én?

kissé elneveti magát.

-Lehet,hogy csak azért mondod ezt,mert nem emlékszel semmire.Vannak nálam sokkalta szebb férfiak Ynev földjén...pl ott van a dartonita pap.Mythar vagy ki...(szépség 20 :shock: ).A többi tualjdonság meg apám hagytéka.
Miért vagy magadról ilyen rossz véleménnyel?gorvik nem egy olyan hely mint ahogy soka látják.Nagyon szépek a tájak és ha az ember kivivja a megtiszteltetést,akkor nagyon is jó hely szerintem.kicsit mások a szabályok,de ezt ugyan úgy Shadonról is elmondható.
Kockáztatni? :lol: Mindig úgy gondoltam,hogy kockázat nélkül nincs élet ;)Egyébként meg nem tudnám feltételezni rólad,hogy képes lennél elvágni bárkinek a torkát is....Bár ez nem jelenti azt,hogy ne vagy képes rá...

Beszéd közben kezével gyengéden simogatja a lány hasát.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.06. 22:49

(Carolina con Ragucci)

- Eddig még meg sem köszöntem megfelelőképpen, hogy ilyen jól bántál velem.
*Egyik kezével elfordítja a férfi fejét maga felé és belenéz a szemébe. Először egy puszit ad a férfi arcára, majd egyet a szájszegletébe, aztán egyet a szájára. Ezután megcsókolja. Talpaival a férfi lábszárát simogatja közben.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.06. 22:58

KM esemény

Ismét csak meglepi őt a lány,de viszonozza a csókot.A csók után egy kicsit eltávolodik a feje a lány fejétől.ám a keze továbbra is simogatja a lány hasát.Talán most egy kicsit nagyobb területen is,de ügyel arra,hogy ne érje el a lány nőies részeit.

-Nem azért tettem,hogy a testeddel háláld meg.Nem szeretném ha olyat teszel,amit később megbánhatsz.

Arca és a hangja is a komolyságról árulkodik.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.06. 23:20

(Miro)

-Nem ismerem Toront, déli vagyok, akár te. A többiek nem mondtak semmit? Elvégre van köztük északi származású. Lehet hogy valamelyikük járt már a Birodalomban, vagy hallott valamit róla. Térkapura semmi esetre nem lesz pénz.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.06. 23:24

(Carolina con Ragucci)

*Mosolyog a férfi mondandóján. Látszik, hogy tetszik neki amit Syil mondott.*
- Egy szóval sem mondtam, hogy le akarok feküdni veled.
<... Mondjuk azt sem, hogy nem. ...>
Az erdőben történtek után az elkövetkezendő napokban ezen a téren használhatatlan leszek.
- De azért egy csókot mindenképpen megérdemelsz. És a pocimat is szeretem, ha simogatják.
<... És máshol is szívesen veszem a simogatást. ...>
*Azzal folytatja azt, amit abbahagyott és megint megcsókolja a férfit.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.06. 23:31

(Bedal Alen)

* Bedal merengve figyeli az ablakra csepegő esőcseppeket.*
- Talán... talán az északi, aki..Tiadlanból, az egyik Szövetségpárti ország szülötte... talán ő tud egyet, s mást Toronról. Meg fogom tőle tudakolni a dolgot. Figyelj, az út megszervezését rád bízom, de ne állíts kész tények felé, én is hallani akarom a terved. Ma már elég késő van... holnap reggel ha minden igaz, indulunk akkor. Gyorsan fussuk át a tervet: reggel felveted az indulást, és azonnal közlöd, hogy aki akar, ne jöjjön. Én majd... majd rásegítem őket a döntésrre. És utána ha elindulunk, hagyjuk, hogy többet tudjanak meg az áltörténetről. Utána majd elválik. Lenne még valami megbeszélni valónk?
* Bedal valóban nagyon fáradt, látszik, nem akaródzik már maradnia a szobában. Véhetően Sogornhoz fog még fordulni alvás elött...*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.06. 23:37

KM esemény

Elmosolyodik,hogy a lány csak egy csókra gondolt.csókolgatja és simogatja.

-Értek vmelyest a maszirozáshoz is.Ha gondolod szivesen megmaszirozlak ;) Bárhol,ahol szeretnéd.Kiválóan ellazitják az izmokat és a fájdalom is hamarabb illan el ;)
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.06. 23:43

(Carolina con Ragucci)

- Legyen. Masszírozd át a testemet. De az ágyon. Előbb oda kell vinned ám.
*Közben kacéran rávigyorog Syilre és a nyakába kapaszkodik, hogy könnyebb dolga legyen.*
- Van rajtam izom, úgyhogy lesz mit masszíroznod. Úgyis elég feszült voltam mostanában.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.06. 23:57

KM esemény

-Nem lesz gond ;)

Azzal fel is áll a kádban felkapja a lányt a karjaiba és szép lassan az ágyhoz cipeli.Amig az ágyhoz érnek szép hosszú vizes csik marad keresztül a szobán.Óvatosan leteszi a lányt és hoz 2 törölközöt.Leveszi a vizes ruhadarabjait,amiket a kád szélére dob.egyik törölközőt magaköré csavarja a derekájnál mig a másikkal neki áll letörölni a lányról a vizcseppeket.Először elölről törli le őket minden egyes testrészéről majd megforditja a lányt és a hátulról is megtörli a testrészeir.Aztán az asztalra dobja a vizes törölközőt.Felmászik az ágyra és letérdel a lány gyönyörű teste mellé.Elkezid masszirozgatni.Először a nyakát majd a vállait aztán a hátát.Lassan rátér a csipőjére a farpofák izmait is ellaiztja majd a lábaival folytatja.Csodásan massziroz.Olyan helyeket massziroz,ahol izom is ideg csoportok csoportosulnak igy teljesen ellazitja őket.Érzed,hogy ha ezeket a pontokat ütnék meg megfellelő erővel,akkor meglehetősen nagy rombolást lehetne végezni az ellenfélen.Nem tudod miért,de mintha előre sejtenédhogy hol fogja érni a keze a bőrödhöz.Miután végzet megfordit sokat sejthetően elmosolyodik és előlről is elkezd masszirozni.Szintén felülről lefelé halad.Először a nyakadat majd a karodat aztán a mellkasodnál is maszirozgat finoman érintve a melleidet.Ahogy egyre lefelé halad az ágyékod környékét is masszirozgatja.Csodás érzéssel tölt el,ahogy a kezei hozzá érnek a szemérem ajkaid körüli bőrterülethez.Nem ér az érzékenyebb részekhez mégis vhol legbelül izgalmi inger jön létre és beleremeg a tested.Aztán a lábadat megmaszmaszirozza előlről is.
Mikor végzett rád hajtja a takarót és ad egy puszit az arcodra.

-Takarozz be,mert a masszirozás után könnyen megfázik az ember. :wink: Most már aludj holnap nehéz napnak állunk elébe...

Ott marad melletted és egy könnyed alatató dalt fütyürészve várja,hogy az állomvilágba térj...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.07. 0:17

(Miro)

-Az útról kérdezősködöm a fogadóstól. Holnap én kelek fel elsőnek, megpróbálok minél több alternatívát felhozni. Még az is lehet hogy hajóval megyünk. Látom fáradt vagy. Nincs semmi fontos amit még meg kéne beszélnünk, nyugodtan térj nyugovóra. Holnap szükséged lesz minden energiádra, Bedal. Pihend ki magad. A szerepek kötöttek. Holnap folytatódik a játék.

<Csak nem lóg még mindíg kinn a viharban...én nem bírtam volna ki ennyi idejig. De jobb, hogy senki se látta.>

*Hagyja hogy elmenjen a pap. Arca fáradt, gondolatokba van merülve. Megnézi, hogy a lány még mindíg ott csüng-e az ablak alatt majd örömmel konstatálja, hogy nincs már ott. Megteszi mindazt amit Carolina miatt nem tudott, a mászóvasakat kiszedi, sequorjait ismét a ládába rejti, köpenyét ugyancsak. Ruháit takarosan összehajtja, majd eloltja a mécsest, belső óráját beállítja, hogy az első kakasszóra ébredjen. //kb 5 órára//
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Hakea Ello 2006.03.07. 1:21-kor.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.07. 0:41

(Carolina con Ragucci)

*A végletekig felizgatja a férfi érintése, de tűrtőzteti magát. Már tisztára libabőrös és vonaglik a gyengéd kezek alatt. Mikor betakarja őt a férfi, meglepődik. Felül és ledönti Syilt az ágyra. Leszedi róla a törülközőt és ráül. Kicsit megijed amikor az ágyékuk összesimul, de nem zavartatja nagyon magát. Viszonozza a férfi masszázsát. Elkezdi gyúrni a férfi vállait, nyakát, aztán a mellkasát. Lekászálódik róla és a hasát és a belső combját is jól átmasszírozza. Megfordítja a férfit és a hátát a vállait, a fenekét és a combját is megdögönyözi. Feláll az ágyban és finoman és óvatosan rálép Syil hátára. Teljes súlyával rááll a férfira és a lábujjaival is megmasszírozza. Végigsétál párszor a derekától a lapockájáig. Ezután visszahuppan a férfi mellé és megpróbálja oldalra fordítani. Ha sikerül, akkor betakargatja magukat és az ölébe fészkeli magát. A férfi felső karját magára húzza, és a mellei között magához öleli. Nyakig felhúzza a takarót és lehunyja a szemét. Aludni még nem igazán tud, úgyhogy elkezd játszani Syil ujjaival. Simogatja a kezét és elkezd hallgatózni. Ha úgy hallja, hogy alszik a férfi, akkor óvatosan kinyitja a kezét és a mellére rakja. Ott melengeti és lassan őt is elnyomja az álom.*
<... Miért ne bízhatnék meg benne? Nála figyelmesebb, gyengédebb férfival nem találkoztam Alidar óta. Még a legegyértelműbb és legkiszolgáltatottabb helyzetet sem használta ki. És engem nézett ki magának. De vajon mikor szánja rá magát, hogy közeledjen felém? Remélem nem akar évekig udvarolni nekem. Már ma is nehezen tudtam magam türtőztetni. Az a forró gorviki vérem. Egyszer a sírba visz. De előtte az ő karjaiba. És hiába annyira jóképű az a Mythar vagy kicsoda. Van benne valami nyomasztó. Rendkívül vonzó és a kisugárzása is rendkívüli, de valami nincs rendben nála. És Syilnek sem kell panaszkodnia a kinézetére. Jóképű pasi. Legalábbis nálam bőven megüti a mércét. Nem merem csak úgy odaadni magam neki. Még azt hinné, hogy egy kis kurva vagyok. De muszáj a közelébe lennem. Olyan jólesik, hogy átölel. Biztonságot ad. Pedig én is harcos vagyok. De mellette nő vagyok. Gyenge törékeny megvédenivaló kis csitri. És ő meg is ment minden alkalommal. Ő az én hősöm. A lovag fehé... Fekete ruhában. Vajon tényleg szerelmes belém? És tényleg hosszútávú kapcsolatra vágyik velem? Mindegy. Majd kiderül. Holnap is lesz egy nap, és mégjobban megismerhetem. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.07. 1:10

KM esemény

Megfogja a lány derekát mikor rá ül és elkezdi masszirozni.

-Erre igazán nincs szükség.Pihenned kellene.

Mikor látja,hogy a lány nem türi meg a nemet inkább hagyja magát és élvezi a maszást.Mikor a lány az ölébe bujik megpuszilja a nyakát.

-Köszönöm.Nagyon jól esett.Visszatért már némi emléked?Esetleg a nevedre emlékszel?

Meghallgatja a lány válaszát,de közben már egyre jobban rátelepszik az állom....
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.07. 1:29

KM esemény
Időpont: Ősszel, Reggel
Résztvevők: Mindenki

Reggel borus időre ébredtek.Ahogy kinéztek az ablakon mindenhol csak tócsákat láttok.Ez sak mégnehezebbé fogja tenni az utazásotokat.Az is feltünik mindenkinek,hogy még a szobában is a megszokott tavaszi időhöz képest kicsit hidegebb van kint.nem árt majd egy vastagabb ruhadarabot felvenni főleg azoknak,akik fémvérteket hordanak hiszen köztudott tény,hogy a fém több hőt von el a testtől...

Miro ébred elsőnek hajnalok hanalán.Megkérdezed a fogadóst a lehetőségekről mire elkezdi vakargatni egy kicsit a fejét....
-hát hölgyem ha nem térkapúval fognak menni akkor igen csak hosszú és veszélyes út áll önökelőtt...lássuk csak el kell menniük északra-közben előkeres egy térkép féleséget és azon mutogat is néhány dolgot.Igen csak kopott darab,de kivehetőek még a nagyobb dolgok rajta.-itt ni....Az elátkozott vidék mellett majd Abasziszba és onnan hajóval juthatnak Toron területére.Hát az egész úgy igen csak hosszúra nyúlna...Leggyorsabban váltott lovakkal is hónapokba telhet főleg a hajó út miatt is mivel az nagyon függ Antoh jó indulatától.nem beszélve az uton előforduló veszélyek miatt.Ha javasolhatnám inkább tértkapúval menjenek Tiadlanba vagy Dwyll unióba és onnan lovakal Toron felé...

Többiek:
a kivánt időben felébredtek.Főleg Con Branta a tiadlani harcos ébred korán,ahogy az a hazájában és a neveltetésből megszokott.Amikor leir még látja,hogy Ivoria kisasszony beszélget a fogadóssal.Épp most fejezték be.

Carolina:
A reggeli napsugarakra ébredsz,amik arcátlanul a szemedbe sütnek.Ekkor egy árny áll a napsugarak utjában.Majd leül hozzád.Kicsit jobban kinyitod a szemd és láttod,hogy Syil'Drun az.Megsimogatja az arcod és egy tálcát rak le az ágy szélére rajta mindenféle gyümölccsel, egy kis piritóssal vajjal és 2 csésze teát látsz.

//
Sry mindenkinek,hogy megirtam a reggelt.Ha vki szeretett volna még vmit csinálni az éjszaka azt nyugodtan irja meg legfeljebb szólok,hogy nem sikerült neki :morci:
//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.07. 12:04

(Nichen de Azadyr)

*Felébred, és látja, hogy odakint milyen az idő. Nyűglődik, forgolódik az ágyban, de aztán eszébe jut, hogy ma beszélnie kell Bedallal, gyorsan felkel, magára kapja a ruháit, köpenyét hátára csatolja kardját, tőreit a combjára, majd lesiet az ivóba.

-Jó reggelt, Con! Jó regelt, Ivoria kisasszony!

*Majd odalép a fogadóshoz, és kér egy könnyű reggelit (rántottát sonkával, kenyérrel és mellé egy kupa bort). Leül Con asztalához, és várja a többiek érkezését falatozás közben. Mikor végzett, feláll, és kimegy a lovához, megnézi, minden rendben van-e vele.
<Ne félj, barátom. Ma megyünk tovább, nem kell tovább itt unatkoznod.>

*Majd abrakot, vizet ad neki, majd visszamgy a fogadóba, leül egy asztalhoz és elkezd pipázni.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.07. 20:09

(Carolina con Ragucci)

*Nyüsszög még párat a férfinak, aztán bekap pár gyümölcsdarabot. Rápaskol az ágyra mutatván, hogy üljön oda mellé Syil. Mikor megteszi megfogja a kezét és rámosolyog.*
- Nagyon jól érzem magam a bőrömben. Jót tett a masszázsod. Gyakrabban megismételhetnénk. Köszönöm a reggelit. Mondanám, hogy bújj vissza mellém még egy kicsit, de te úgyis elővennéd megint az "úriember vagyok" arcodat. Most meg nem hiszem hogy letudnálak birkózni. Szóval csak megkérlek és nem erőszakoskodom.
Amúgy ezentúl te szándékozol eltartani engem? Mert jól hangzik, de engem egy kicsit zavar.
A másik amit tisztáznunk kell, az a kapcsolatunk. Mert este sokmindent elárultál nekem a terveidről, csak engem nem helyeztél el köztük. Nem tudom, hogy mit érzel igazából irántam. Mondd el, hogy tudjam mire számítsak.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 26 / 72 • 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...