hááát...Lehet,hogy ha én volnék a város vezetőssége,akkor egy tömlöcbe raknám,hogy fentartsam a rendet a városmoba...és sztem a katonák sem engednének be egy ilyen szörnyet...
Nem azt mondtam, hogy a Khál életképtelen. Csak bizonyos kalandokba nem való. Például Tugovinba nagyon nem illene bele. Kevés olyan színtere van az életnek, ahol ne szenvedne az előítéletektől. És igenis félnek tőle az emberek. És ha valaki fél valamitől, akkor könnyebben ellene fordul. A szociálisabb, érzelgősebb, intrikálósabb kalandokba nem való a cica.
És az amundról meg a dzsennről egy átlagember tényleg nem mondja meg, hogy nem ember. É a számomra nem baklövés. Színesítik a palettát. Más kérdés, hogy nem mindenkinek ajánlott a kijátszásuk. De ezt a KMnek kell eldöntenie. Vagy jobb esetben a JK is el tudja dönteni.
Az meg hogy egy khál milyen fejvadásznak, az nézőpont kérdése. Testőrnek kiváló. Orvgyilkosnak van hátulütője is és sok előnye is. Az adott helyzet és a küldetés természete határozza meg, hogy jó oda e egy Khál avagy nem.
A lovag dolgon meg nincs értelme vitatkozni. Abban is eltérnek a vélemények, és mindkét oldalnak van benne valami igaza.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Hiba van az MSNemmel, nme enged fel, szal csak itt vagyok elérhető...kicsit lassabb, mint kellene. A fajos dologban meg egyetértek Limenellel, azonban annyit hozzátennék, hogy ott is lehet "cicával" jáccani, csak megfelellő álca kell.
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
azért ne felejtsd el a szagról sem,ami a hosszú szörzet von maga után Meg hát a száj szaga sem lehet semmi nem beszélve a járásról...
Sztem egy khált még álca álruha mf-cel is max egy ládában lehet úgy elrejteni,hogy senki ne lássa....Bár ha ketrecbe viszed be a városba,akkor azt nem kell rejtegetni csak rá kell venni a cicust...ami egy vari számára nem is olyan nehéz
Nekem véégre megy az MSn... pedigha 10 perc mulva se jó, a monitort úgy szét***** volna, hogy az nem igaz... de lehet hogy igaz . Szal... van valakinek Skype-ja? Csak mert ott is fel lehet venni engem partnerlistába...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Nem kell nekem, hogy Ranagol őrizze az álmom... itt van velem Noir, és sztem az tutibb az álmokra Bár Ellana se lenne rossz rossz álmok űzőjének És ha már volt szó fajokról meg mittudomén mikről még ( bocsesz, de nem olvasok vissza oldalakat, mert kifolyik a szemem ), akkor had kérdezzem meg, kinek ki a kedvenc... istene? 1-3-ig, számozva kezdem én: 1. Sogron 2. Thar 3. Ranagol
Nemkicikizni a választások miatt!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr