*Először hozzábújik a férfihoz és csak vonaglik. Aztán mikor megérzi a vessző simogatását, kicsit felemelkedik és hátranyúlva kézbeveszi a szerszámot. Egy darabig csak simogatja, dörzsöli, aztán folytatja amit a férfi csinált. A vénuszdombjaihoz dörzsöli őket. Pár másodpercig elbizonytalanodik, hogy rácsússzon e, de aztán csak addig jut, hogy a makkot magábaereszti és a kisajkait is masszíroza vele. Mikor a csúcsra juttatja a masszírozással Syilt, akkor lecsúszik róla és odahajol a férfi ágyékához. Gyengéden nyalogatja a vesszőt majd a szájába veszi, hogy ott süljön el. Egy cseppet sem hagy félre menni. Odatelepszik kicsit a férfi ölébe és eljátszadozik a lankadó férfiasságával. Csak simogatja, gyönyörködik benne, aztán visszafekszik mellé és a nyakába csimpaszkodik megint. Puszilgatja a nyakát és dorombol neki.* - Úgy szerettem volna én is adni neked valamit. Remélem jól esett.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
KM esemény Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó Időpont: Ősszel, Reggel Résztvevők: Carolina _____________________________________________________________
Mikor CArolina a rácsuszik elször ellenkezni szeretne,mert az fájhat a lánynak,de aztán a vágyak felülkerekednek a józan eszén és nem birja már visszatartani őket.Még inkább meglepődik mikor a szájába veszi a lány.Nagy tapasztalatról tesz tanúbizonyságot pedig olyan fiatal még...Beletúr a hajába és enyhén az ágyékához szoritja a láyn fejét mikor eljut a csúcsra.Aztán felemeli magáhzo a lányt és szorosan magához öleli.
-Nagyon tetszett amit csináltál.Köszönöm,hogy ilyen figyelmes voltál És még te mondod,hogy a figyelmességet és a kedveséget csak egy nemes kisasszonynál lehet megtalálni....belsőleg sokkalta gazdagabb vagy mint sokan ezen a világon.
*Szorosan átöleli Syilt.* - Ha az égiek is úgy akarják, akár élhetünk szerelemben is. De ez még a jövő zenéje, és attól is függ, hogy mik derülnek ki rólam. Nem tudom, hogy a vonzalmad irántam akkor is kitart e, ha olyan dolgok derülnek ki rólam, amik esetleg ellenszenvet váltanak ki belőled.
KM esemény Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó Időpont: Ősszel, Reggel Résztvevők: Carolina _____________________________________________________________
-Mesélj csak milyen dolgokra gondolsz?Legrosszabba esetben hidegvérű gyilkos és fekete mágia használó vagy esetelg vmi másra gondoltál?lényeg,hogy kaptál egy lehetősségre egy új életre,ami igen kevés embernek adatik meg.Becsüld meg és csináld azt amit szeretnél és amihez kedved tartja. ... Mondcsak most pl mihez lenne kedved?
*Ő is meglepődve figyeli a pók módjára rohangászó Mythart, és mosolyogva jegyzi meg Con kérdésére: -Nos, lehet, hogy Ranagol "vigyázott" az álmukra... Igazából én sem értem, mi van velük ma. Mindenesetre úgy érzem, nem lesz fordulatok nélküli ez a nap...*elgondolkodik*
<Na, ma reggel mindenki bolond. Nekem is olyan furcsa kedvem van. A borús idő, és a viharként kitörni készüő életkedv és kalandvágy...lehet, hogy ez ragadt mindenkire. Ma nem szabad megfeledkeznem Bedalról...beszélnem kell vele a tegnap estéről... Meg Syillel is. Jószívű, nagylelkű és odaadó embernek látszik. És kedves. Na de majd ma kitapasztalom. Jajjj....induljunk már!!!>
*Eközben kívülről semmi nem látdzik rajta.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Rád mosolyog a férfi és megvonja a vállát.
-Új életet kaptál.Az hogy mi történt az előző éltedben nem számit.Csak az,hogy mit kezdesz az új életedben.Az ember a jövőért él és nem a multjáért....
...
Rendben van.Ha csak ezt szeretnél.... Viszont attól félek,hgoy nem tudunk sokáig maradni,mert Ivoria kisasszony vagy vki más kopogni fog egy időmulva
- Köszönöm, hogy elfogadsz. Sokat jelent nekem. Melletted nem érzem magam kirekesztettnek. Sosem gondoltam, hogy valaki még szerethet, és nem gyanakszik rám a múltam miatt. Örülök, hogy az utadba sodródtam. Még ha így is.
Amíg meg nem zaklatnak, addig az enyém vagy. Lehet, hogy egy darabig az utazás során nem tudunk összebújni. Addig fel kell töltődnöm a gyengédségeddel.
-Kirekesztett?Felejtsd az előző életedet és probálj meg úgy élni mintha meg sem történt volna ... Én a tiéd?
megfordul ugy hogy te vagy alatta és mind két karodat lefogja.Aztán szájon csókol majd egyre lejjebb csuszik miközben tovább csókolgat.A melleidnél kicsit több időt tölt majd a hasadat csókolgatja gyengéden.Egy idő mulva elegendi a kezeidet és mind2 kezével rá fog a kebleidre,amiket elkezd lassan msszirozgatni...
- Igazad van. El kell felejtenem a múltamat, és azzal foglalkoznom, hogy mit csináljak ezután.
*Mikor Syil leteperi, teljesen behódol neki. Lehunyja a szemeit és élvezi a simogatást, meg a csókokat. Mikor elkezdi markolászni a hatalmas kebleit, felsikkant izgalmában. Beletúr a férfi hajába egyik kezével, a másikkal pedig feljebb támaszkodik, hogy Syil minden pontját elérje a melleinek.* - Szeretlek.
Felnéz a Carolinára és egy kedves mosoly jelenik meg az arcán.Végigsimitja az egyik kezével az arcán miközben a másik kezére támaszkodik.Lejjebb csuszik az arcáról a keze megsimogatja a hasát majd elkezdi felemelni az egyik combját,hogy az ágyékához férjen.Aztán a hátára dől és a támasztó kezével Carolina alá nyúl majd félig magára huzza,hogy elérje a szájával a kebeleit mig a másik kezével óvatosan elkezdi masszirozni az ágyékát gondosan ügyelve a sérült helyekre...Először csak a szemérem ajkak körüli területet masszirozza majd elkezd egyre beljebb haladni...
*Rongybabaként hagyja, hogy Syil rendezgesse. Mikor a férfi szája a mellére tapad, csak simogatja a fejét és próbálja csitítani magában a háborgó szenvedélyét. Az ujjazás már kezd neki sok lenni. Kezd nagyon felizgulni. A nem támaszkodó kezével a férfi szerszámát simogatja, majd mikor már teljesen kikészült, lefordul Syilről és húzza magára annak testét.* - Tegyél magadévá. Nem bírom tovább. Teljesen feltüzeltél. Egy gorviki nőnél vigyázni kell ám. Hamar tűzbe jön. Nem érdekel az állapotom. Hatolj belém és tegyük egymást boldoggá.
*Egy percig csak leesett állal nézi Syilt és liheg az izgalomtól. Utána elszégyenli magát. Ő is felül és odacsúszik a férfi mögé. Hozzábújik a hátához. Lábaival átkarolja annak derekát, kezeivel meg a hóna alatt kulcsolódik hozzá.* - Bocsáss meg kérlek. A vérem felforr, ha egy férfi ilyen gyönyörű dolgokat művel velem.
*Hanyatt dől és húzza magával Syilt is. Még mindig rákulcsolódik a lábaival és az ölében tartja kedvesét. Kezeivel annak mellkasát és néha arcát simogatja, fejét meg a mellei közé fekteti, mint két párna közé.* - Olyan figyelmes vagy. Szeretlek.