ÁÁ... dehogyis a hátukba A másik két hölgyet meg személyesen nem ismerem, de úgy vélem a többi is elegendő jó ks üdíő társaságnak Ha meg nem, akkor oda képzelem még Ellanát is.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Na ja. Bár tényleg elég kis vandál tud lenni, de Vanda a neve. És igen. Szűz mint a ház. És az is marad. Aki csak ferde szemmel néz rá, az kínhalált hal Elek Azon nyomban beteljesíti a büntetést, amikor az elkövető agyában csak megfordul. Haláááááál. Zsigeeeeeeer.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
miért probálkozni szeretnél te is?
Sztem irjunk Vandára egy kalandot,ahol mindenki probálkozhat és megnézzük,hogy hány embernek sikerül...Szivesen leszek km és annyi segitséget kaptok,hogy ki lesz kötözve egy kőasztalhoz a végtagjait a 4 sarokhoz van hozzá kötve...kari feltételek:
Mindenki csak is Ork vagy nagyobb szerszámmal rendelkező karit hozhat a többi mellékes...Mondjuk azért egy öszvér vagy szamár fajba tartozót mellőzni kellene
Az ötlet maga remek, én egy khállal mennék, esetleg egy Sacront betehtnénk erre az egy alkalomra Jk fajank, esetleg félóriást. Ha már a szerszám mérete a lényeg....Szegény Vanda....
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
*A Halál lépeget be csendben a topicba, s léptei nyomán megfagy az idő. Hangja csendesen szól, mégis rettegés költözik minden haladó szívébe, akárhányszor meghallják ezt az érces hangot, mely olyan, mintha maguk a sírok nyílnának meg.* - VANDA. - Már ettől az egy szótól is megfagy a vér az ereidben. Szinte csak úgy koppan, úgy halad át a levegőn ez az egy szó, olyan súllyal, melyet senki ép ésszel fel nem foghat. De ennyi nem elég, folytatja mondadóját. - AZT MEG IS KELL ÉRNI. EZT NE FELEJTSD EL. *Majd ahogy jött, olyan hirtelen távozik a topicból, mindössze egy szürke hozzászólást, és rémült döbbenetet hagyva maga után: "URAMISTEN! ILYEN IS VAN???"*