• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 30 / 72 • 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 72

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.09. 20:39

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Reggel
Résztvevők: Mindenki

-Az életem szerelmével bárhol képes lennék leélni az életemet.Akár kalandozás, akár letelepedés rossz nem elhet :wink:
...
Igen sikerült eljutnom egyszer Gorvikban néhány évvel ezelőtt.Ott voltam egy bálon,ahol nagyon jól éreztem magam.Ezen az estén történt meg az,hogy gyökeresen megváltozott a véleményem Gorvikról.

Eszedbe jut azok a képsorok a bálról,amiket már láttál egyszer.Azonban a férfi arca sokkal jobban kivehetőbb most és meglehetősen hasonlit arra a férfira,akit a karjaid közt tartasz...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.09. 20:47

( Con Bronta )

* Üdvözlőleg biccent a leérkező Fejszés Lunirnak, majd Mythar tevékenységét figyeli. A hozzájuk lépő Bedalt üdvözli, majd miután az helyet foglal és elmondja a terveket, majd meghallgatja Nichen álláspontját is.*
< Hmmm.. Úgy tűnik, hogy még a végén tényleg összejön ez a kis társaság egy toroni útra. Hát legyen, de azért jó lenne tudni, hogy is akarunk oda eljutni!?> *Bedal szemébe néz, majd válaszol annak kérdésére, majd ő is kérdéseket tesz fel:*

- Hát én benne vagyok egy jó kis toroni útban! *Kacsint a sogronitának* Tudjátok az ember úgy ismeri meg legjobban ellenségeit, ha közéjük keveredik és maga tapasztalja meg azok szokásait. Bár egy kérdés még mindig nagyon foglalkoztat! Hogy megyünk oda? Nem mindegy, hogy több hónapra kell összekészíteni holminkat és egy kietlen tájon haladunk át, vagy térkapukkal haladunk, vagy egyéb dolgokkal utazunk. Ja és szerintem Mythart meg Lunirt sem ártana a mai indulásról értesíteni! Egyáltalán jönnek? A másik dolog meg a fizetség! Nem vagyok pénz éhes, de jól be kell vásárolni a hosszú út előtt és , hogy is fogalmazzak!? Nem dagad az övtáskám a súlyos aranyaktól! *Mondandója végén hörpint italából, majd kérdőn tekint Bedalra.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.03.09. 20:49

(Fekete Mythar)

*Mikor barátja megérkezik boldogan kezet nyújt mintha csak most találkoztak volna hosszú idő után.*

-Neked is jó reggelt! Igen úgy látszik már ma indulunk. Valószínű, hogy térkapuval megyünk, egyébként hónapokig is eltarthat az út...

*Úgy néz Miróra ahogy kevesen képesek egy szép hölgyre. A szemében tisztelet csillan és a természettesség varázsa árasztja el. Majd csak úgy, hogy egyedül a lány értse megszólal.*

-Ez a tőlem telhető legtermészetesebb dolog a halált kivéve. Látom megérkezett Bedal is. Megyek nehogy valami rosszat forraljon a hátunk mögött. Addig is nyugodtan tervezze tovább az utat, mi meg felkészülünk rá.

*Azzal visszasétál a többiekhez köszönti bedalt, majd helyet foglal.*

-Nos azt mondta Ivoria, hogy ma indulunk, csak még megtervezi az utat. Valamelyik Közeli térségbe fogunk menni térkapuval. Azt mondta állja a költségeket.

*Végighallgatja Bedal és Nichen mit mondanak, koryol egyet a kupájából,majd így szól.*

-Én azért közvetlen maradok vele, hogy higye azt teljesen megbízok benne. Ami azt illeti én már némileg ismerem Toront hisz ha ott nem is a közeli határvidékein jártam már... Ha valami aggaszt nyugodtan kérdezd meg Bedal lehet, hogy tudok segíteni benne.

*Azzal nekitámasztja hátát a széke támlájának és tovább iszogatja a borát.*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.09. 21:30

(Nichen de Azadyr)

*Figyelmesen hallgatja a többieket, néha elmosolyoik, például Con megjegyzésén. Miutám Mythar abbahgyta a beszédet, megszólal:

-Hát, Con, szerintem nem csa te küszködsz a pénzhiánnyal...én se tudnék megvenni egy jó páncélt...alig van pénzem. Alighanem Ivoria kisassyony hivatott fedezni a térkaput. *Hirtelen eszébe jut valami*-Hogy is lehetünk ilyen feledékenyek. Hisz Syil'drun és a gorviki lány még fen vannak a szobájukban. Őket is meg kéne kérdezni erről a dologról szerintem. Nekik is lenne egy-két megjegyzésük érzésem szerint.

*Ha látja, hogy senki nem reagál a felvetésre, inkább feláll és felmegy a szobájukhoz. Illedlmesen kopogtat, és várja, hogy ajtót nyisson neki valaki
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.09. 22:48

(Bedal Alen)

* Végighallgatva a társak mondanivalóját megcsóválja a fejét.*
- Én még mindig szkeptikus vagyok az utat illetően... de ez nem a ti gondotok. És ha szabadna megjegyeznem, mivel nem saját érdekből segítünk a lánynak, ezért ő neki kellene állnia a költségeket. Így van ez rendjén. Bizonyára most kiterveli, hogy makulátlan legyen a terve, és ne találhassak benne semmilyen hibát... errefel természetesen állni fogja mindenki költségét. Ebben biztos vagyok. Igen, jó lenne a lányt is tájékoztatni a fejleményekről... ha megbocsátotok, akkor fel is megyek hozzá.
* A férfi arcán látszik, hogy a tegnapi naphoz képest jóval gondterheltebb, és tényleg aggasztja az út. Bedal pár pillanat alatt befejezi az evést, majd biccentve a többieknek felindul a lányhoz. Kímért léptekkel felsétál a lépcsőn, amjd megkeresve a szobát bekopog.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.10. 21:31

(Miro)

**A törp kérésére**

-Ó, semmi gond, természetesen tegeződhetünk, Lunír úr, ha ez segít abban hogy elmélyítsük baráti kötelékeinket. Nos a küldetéssel kapcsolatosan hamarosan tudok nyilatkozni, ha megbocsájtanál, akkor kérlek addig fáradj az asztalhoz és közöld a többiekkel, hogy ne menjenek sehova. A gorvikinak és Syilnek még le kell jönniük, akár föl is küldheted Bedalt, hogy szóljon nekik.

*Miután beszélt a fogadóssal, a többiekhez fordul, és elmondja nekik amit megtudott...//lásd alább :P //
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.10. 22:01

(Fejszés Lunir)

*Mosolyogva fog kezet barátjával.*

-Rendben Ivoria, akkor ezt megbeszéltük. És nem kell úrnak szólítania...:wink: Jó tudni az utazás módját, mert így tudom, hogy miként készüljek...

*Meghallgatja Mythar mondadóját, majd vele együtt indul el Conék asztalához.*

-MIndenkinek jó reggelt!

*Leül és fogysztani kezdi megrendelt rántottáját, közben jókat húz kedvenc borából.Helyesel mikor a pénzügyeket emlegetik.*

-Hát bizony nekem se dagad nagyon a bukszám. :) De számomra az a fontos, hogy minél előbb induljunk.!És szerintem nyugodtan kikérhetitek barátom véleményét Toron környékét illetően... :twisted:

*Jóllakottan hátradől székében, és hallgatja, hogy a többiek miről beszélgetnek. *
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.10. 22:07

( Con Bronta)

*Mikor látja, hogy Bedal felindul az emeletre, meg azt, hogy Ivória és a törp feléjük fordul és megbízójuk beszélni kezd mutatja, hogy foglaljanak helyet és szavaival is megerősíti mozdulatait:*

- Hölgyem! Fejszés Lunir ! Foglaljanak helyet társaságunkban! Remélem ha már úgy tűnik hogy egy csónakban evezünk senkinek sincs ellenére ! *Ekkor az asztalnál ülőkre pillant, majd oda húz két széket az asztalhoz.* Jobb így beszélgetni Ivória kisasszony! Ha nem ülne le közénk és úgy beszélne hozzánk az etikett azt kívánná, hogy mi is állva hallgassuk szavait. *Majd egy bátorító mosolyt ejt el a lány felé*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.10. 23:21

(Miro)

**Leül a felkínált helyre**

-Köszönöm a figyelmességét, Con Bronta. Nos az a jó hírem van, hogy rögvest el kell indulnunk, méghozzá térkapun keresztül. Máskülönben hónapokig tartana az út. Őszintén szólva félnék megszervezni egy ilyen nagy társaságnak egy utat és nem is igazán értek hozzá, tehát kérem, amelyiküknek komolyabb fogalma van az ilyen irányú dolgokról, az próbálja meg levezényelni az utazásnak ezen részét. Nos a költségeket is ki kéne kalkulálnunk, a térkapu feltehetőleg fejenként egy aranyba fog kerülni. Ez a személyes vagyonomnak jelentős részét leköti, úgyhogy kérem önöket, legyenek erre tekintettel, amikor fizetségi javaslataikat előterjesztik. Ha valaki mégsem tartana velem, akkor kérem, most jelezze, bár nagyon remélem, nem most, az indulás előtt derül ki, hogy mégis meghátrál valaki.

*Elkezdi enni reggelijét, szép szemein látni a nehéz éjszaka nyomait, kisírtnak tűnnek.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.11. 18:03

(Carolina con Ragucci)

- És pontosan mi volt az a dolog, ami megváltoztatta a véleményedet? Csak kíváncsi vagyok, hogy mi lehet pozitívum abban az országban, amit mindenki gyűlöl.
*Gyanúját eltitkolja és nem változik semmit a hangszíne.*
<... Uram isten. Lehet, hogy tényleg nem véletlenül talált rám az erdőben? De mi van, ha csak a képzeletem játszik velem? Nem akarom megvádolni. Túl jó volt hozzám. Nem akarom elveszíteni egy megérzés miatt. ...>
*A kopogtatásra lebiggyeszti az ajkait.*
- Ki az? Mi kellene?
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.11. 18:21

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Reggel
Résztvevők: Carolina

Egy kicsit elgondolkodik.

-Nem is tudom...Amikor Grvikban jártam rájöttem,hogy az egséz hely és az emberek nem is olyan,mint ahogy azt sokan gondolják....Egy meghivást kaptam egy bálra,ahol csodásan éreztem magam..

ekkor hallatszik a kopogás és láttod az arcán,hogy ő sem örül neki.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.11. 20:43

( Con Bronta)

* Végighallgatja Ivoria szavait, majd meglepődik, hogy a nő azonnal indulni akar.* <Na akkor gyors összepakolok és felkészülök minden eshetőségre, hogy bár melyik pillanatban indulhassunk>

- Hölgyem! Akkor nem is szaporítanám tovább a szót! Még Bedal megbeszéli a dolgokat a gorviki lánnyal én összekészülődöm az útra! Lovat viszünk? Ja és a fizetségre visszatérve! Nekem tetszik, hogy kifizeti az 1 aranyat a kapu használatára, ha meg toldja még öttel egy szava sem lehet majd szolgálataimra!* Végighallgatja a lány válaszát, majd kiissza maradék italát a kupából, felkel, a fogadóshoz lép, megkéri arra, hogy készítessen össze 2 napi hideg élelmet és lovát készítsék fel az útra, valamint rendezi eddigi számláját. Miután mindent elrendezett szobájába távozik, hol felszerelését pakolja be háti zsákjába, majd a zsákot kézben tartva vissza sétál az ivó részbe. Leteszi csomagját a szokott asztal mellé, kisétál az istállóba, szemügyre veszi lovát, majd visszatér, lehuppan az asztal melletti székre, rendel egy kupa bort és várja az indulás pillanatát.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.11. 20:59

(Nichen de Azadyr)

*Sóhajt egyet, mosolyog, és feláll.
-Nos, hölgyem, ez esetben én is csatlakozék Conhoz. Én azonban 4 arannyal megelégszem // :D :twisted: //. És ha megengedi, akkor én most összekészülnék.

*Azzal kér a fogadóstól hideg élelmet, majd felviszi a táskájába. Lehozza a táskát, mjd közli a fogadóssal, hogy amíg vissza nem tér Erionba, addig vigyázzon itt a lovára. Majd kimegy az állathoz.
-Hát, barátom útjaink elválnak egy időre. Nemsokára átjuk még egymást neked most maradnod kell. A fogadós majd vigyáz rád.
-mondja, megpaskolja lova nyakát, majd visszamegy az ivóba, leül Con mellé és várja az indulást.

-Kicsit lassúak a többiek nem? Vagy mi vagyunk nagyon gyorsak? Remélem az a "mindjárt" az a délelőtt folyamán van... :) :P
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.11. 23:27

(Fejszés Lunir)

*Ő is feláll az asztaltól.*

-Hát akkor nekem is ideje készülődnöm.Ami a fizetséget illeti...mivel én még egy hosszú útra indulok ezután a toroni kirándulás után, így én sem elégszem meg 4 aranynál kevesebbel...de erről később még beszélhetünk.

*Azzal felmegy az emeletre, összekészíti ruháit, kifényesíti páncélját, és felölti magára, fegyvereivel együtt.Végül visszamegy az ivóba, a fogadóssal készíttet 3 napra való élelmet, majd egy kupa borral, és cókmókjával a kezében ő is csatlakozik Connékhoz.*

-Hmmm...remélem jól kijövünk majd egymással az úton...nem tudom hogy ti mit is gondoltok rólam, de jó lesz valamilyen szinten együttműködni, mert ez nem lesz egy sétagalop...

*Közben kortyolgat kupájából, néha a lépcső felé tekintget, hogy mikor is jönnek a többiek.
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.03.12. 0:30

(Fekete Mythar)

-Akkor most nekem is ideje elmennem készülődni. Addig is érezzétek jól magatokat és ne haggyatok sok hullát hátra 8)

*Azzal ő is a kocsmároshoz sétál, kér 3 napi tartós élelmet, majd felmegy a szobájába. Ott köppenye alá rejti handzsárját, oldalához köti dobótőreit, de úgy hogy ne lehessen látni. Hátitáskájába beletesziváltásruháit, majd felteszi a hátára, valamint pénzes erszényét szintén az oldalához köti. Lemegy megnézi a lovát és biztatóan így szól neki.*

-Ne izgulj arátom hamarosan indulunk! Csak bírj ki még néhány órát.

*Visszamegy az ivórészbe elrakja a fogadóstól kapott ételt, kifizeti a szállást és leül a többiek mellé.*

-Na már készen állok indulni,csak a többiek is készüljenek el minél hamarabb!

* Hangjában izgatottság csendül. Látszik rajta, hogy már rég várta az indulás pillanatát.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Desmond Tiny 2006.03.23. 22:38-kor.
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 30 / 72 • 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...