• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Az Ezüst Unikornis fogadó és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
366 hozzászólás • Oldal: 6 / 25 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.11.07. 19:20

(Sab’dagham Ryen)

-Valóban nem..Viszont nem vagyok a sarki maször,aki minden betévedt vendégett megmaszirozok reménykedve,hogy megszánnak pár garassal...
...
Magamról?Nem is tudom,hogy mire vagy még kiváncsi. :twisted:

Ismét leül a székre és izlelgeti a csodás bort,amit még fürdés előtt rendelt a fogadóstól...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.11.07. 19:31

- Nem nézlek sarki masszőrnek, csak jólesett amit csináltál. Már vagy egy éve nem volt velem gyengéd senki, és és... ennyi.
*elcsüggedten lehajtja a fejét*
- Nem tudom mit kérdezzek. Mondd el amit jónak látsz.
- Te már úgyis majdnem mindent tudsz rólam.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.11.07. 19:37

(Sab’dagham Ryen)

egy mosoly
-Nem hinném...Aki az intrikák közt nő fel nem tálalja ki magát enynire könnyedén...De nem is vagyok kiváncsi ha nem akarod elmondani.Idővel ugyis kiderülnek a hazugságok,de akkor...no mind1,reméljük,hogy ez nem fordul elő....
...
Magamról..Nos lássuk csak azt hiszem láttod te is,hogy családom nem éppen a szegéynek közt tartozik.Eljöttem otthonról a barűátaimmal,hogy világot lássak és hogy megtaláljam azt az utat,amit az Istenek szántak nekem.Igy kerültem ide Erionban.Ha bajba jutok bizom a kjardomban és a barátaimban.MErt tudom,hogy bennük megbizhatok
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.11.07. 19:42

Mit akarsz tudni? *őszinte hideg arckifejezés*
- A kitálalást szerintem tisztáztam. Nem terveztem. Lehet hogy túl keveset láttam az intrikákból. Na és próbáltam is magam kivonni alóla.
- Ez a nyers valóság. Nem vagyok én sem tökéletes. *megint vállvonogatás*
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.11.07. 19:45

(Sab’dagham Ryen)

-Nem akarok már semmit sem tudni...Amiről úgy gondolod,hogy tudnom kéne szerintem már tudom függetlenül attól,hogy valósság vagy sem...Rólam szerintem elég sokat tudsz,ahhoz képest,hogy mivel próbálkoztál...Soha senki nem élt még ilyen sokáig miután megpróbáltak rám mágiát használni és lebuktak....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.11.07. 19:53

- Tiszteletben tartom. Ha tudnék akkor változtatnék a történteken, de hát Weila nem támogat.
- Túllépünk a dolgon vagy még szúrkálsz a szavaiddal? Így is rosszul esik akár hiszed akár nem.
- Tudod mit. Mégis kérek még bort. Ezek után.....!
- Csak nem a vöröske akit példaként hoztál fel? *érdeklődő pillantást vet a hóhajúra*
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.11.07. 19:58

(Sab’dagham Ryen)

-Miért veszed Weila nevét a szádra mikor Morgenát tiszteled?Mind1...

odaadja a bort

-Nem nem rá céloztam.Ő csak egy régi jó barát...

Elül a székére és várja,hogy a lány mit mond vagy tesz...
Szive mélyén azt kivánná,hogy jobb lenne ha lány most elmenne,de ez nem illik az etikett be...De hát amiket tett azok után meg sem érdemli az etiketett...ajjj milyen sok baj van néha a nőkkel...-gondolkodik magában
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.11.07. 20:13

- Példálózni csak szabad.
*feláll az ágyról, begombolja inge felső gombját is, és a férfihoz fordul.*
- Tudom hogy nem bocsátottál meg, és hogy nem is fogsz. *megremeg a szája, de visszatartja a sírást* Ne fáradj az udvariaskodással. Látom hogy nehezedre esik.
Te is olyan vagy mint a többi férfi. A lelked mélyén te is elítélsz. Ezért nem is várom hogy megérts. Én tényleg bánom amit tettem. De ez már nem számít. Ég veled.
*Idegességében meg is botlik kifelé. Ha külső szemlélő nézné még viccesnek is tűnne. Az ajtóban sírvafakad, csendesen becsuklya azt a távolodó léptek halkulnak*
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.11.07. 20:19

(Sab’dagham Ryen)

-Azt hiszem jó okom van rá,hogy ne bocsálssalak meg nem?
Mielőtt elmész...

Ryen kicsit megerőlteti magát és egy kendő repül Neela felé nyugodt sétálás mértékével.Miután Neela elvette egy mosolyt küld még...

-Azt hiszem,hogy rossz embernek mondtad,hogy nem tudlak megértelek...

//Y telekinézis még mielőtt vki mágiára gyanakodna :wink: //
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.11.08. 14:13

*a kendő előtt csukódik be az ajtó. A lány kicsit eltávolodik, a falnak támasztja a hátát és lecsúszik a földre.*
<... Pedig olyan jól indult az estém. Egy év után végre a megérdemelt lazítás. de nem. Porig alázott, megtörte az önbizalmamat, .... akárhányszor közeledek valakihez, mindig balul sül el. Az abassziszi emberkereskedő, a toroni strici, a tiadlani kalóz. És most ő. Legalább nem bántott. De még ezek után is alig tudok valamit róla. Miért vagyok ilyen szerencsétlen. Vajon tényleg nem ad fel? Mindegy. Fáradt vagyok. Hosszú volt az út és én belefáradtam. Pénzem sincs más fogadóra. Itt is max még 3 napot maradhatok aztán utca. A gyógyfüvek talán egy hétig kitartanak. ...>
*Halkan sírdogál a folyosón arcát a térdei közé temetve.*
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.11.08. 16:49

(Sab’dagham Ryen)

Miután látja,hogy a kendő nem jutott el a megfelellő helyre odasétál felveszi a kendőt az ajtó elől...

Milyen régen is adtam vkinek kendőt....Most miért tettem meg?Talán megsajnáltam Neelát?Nem...az emberi érzelmek a gyengesség jelei...De hát olyan esetlen a lány...De megpróbált mágiával befolyásolni...Csak sok rossz történt vele...Mások nem éltek ilyen sokáig miután megpróbálták független attól,hogy férfi vagy nő....-Két hang vetekszik egymással Ryen fejébe és ő közbe csak ül az összegyürőt ágyon és bámulja a falat....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.11.08. 17:00

*negyed óra múlva, mikor már kisírta magát, feláll a földről, és visszatipeg a hóhajú ajtajához. Egy ideig hallgatózik, hogy az alszik e már aztán kopogásra emeli a kezét. Habozik. Nem tudja mit várjon a férfitól. Ott áll és viaskodik magában. A szobából ha figyel Ryen, vagy csöndes az elfoglaltsága hallhatja a lépteket mely az ajtajánál abbamarad Utána csend.*
<... Mit várok még tőle. Ha most bekopognék elhajtana a fenébe. És igaza lenne. Kész szánalom vagyok. Milyen hülyén nézhetek most ki. Ennyi maradt a nőiességemből. Egy síró kis csitri. Nem csoda hogy lenéz. Tök igazat mondott. Hazugság az egész életem. De a legrosszabb hogy magamnak is hazudok. ...>
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.11.08. 17:06

(Sab’dagham Ryen)

A csendes gondolkodásból a halk léptek nesze visszatériti a való világban...

Talán túl durva voltam vele?...De hát átvert...De ő csak szegény lány...Sok ilyet láttál már ne,hogy bedőlj már neki.Csak arra kellesz neki,hogy kihasználjon és megvédd őt ki tudja mitől...De nem hinném,hogy ennyire gonosz lenne...Sok ilyet láttál már.Sok embert aki egy nő miatt bukott el...-Tovább viaskodnak a hangok Ryen fejében.

Egyszer csak hirtelen kinyilik az ajtó és Ryen tekintette találkozik Neeláéval....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.11.08. 17:18

*a lány megrémül az ajtónyitástól és összerezzen. A benti lámpás fényében látszanak a vörösre sírt szemei és a meglepetés.*
- Én ... izéé ... nem ... akartalak megzavrni. *hebeg habog és zavarban van*
- Bocsáss meg. * kicsit hátrébb lép, lejjebb hajtja a fejét hogy haja eltakarja kisírt ábrázatát, aztán elkezd hátrálni a szobája felé.*
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.11.08. 17:28

(Sab’dagham Ryen)

-Hogy is mondjam...Nem zavartál meg talán ez egy jel,amit az Istenek küldtek...LEhet hogy kicsit jobban össze kellene ismerkednünk...Fárdaj beljebb.Természetesen csak ha van kedved.

Majd hellyel kinálja a lányt az ágyon,ahol nem is oly régen még feküdt ruha nélkül...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
366 hozzászólás • Oldal: 6 / 25 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25

Vissza: Régi Kalandok...