Nah szal hogy nagyon érthető legyek itt a játékban most a neten majd egy elf harcossal leszek amúgy a valóságban a ami nem a neten keresztül megy ami az életben zajlik szemtől szembe egy Uwel lovaggal vok.így már érthető?
Már megint nagyon sokat írtatok ide, ráadásul tök feleslegesen! Én nem azt mondom hogy ne beszélgessetek, de ne az újoncoknak topikban pls.! Ha valaki bejön ide akkor azért teszi, hogy megkérdezzen dolgokat, és nem azért hogy vitát folytasson Kránról! Szóval tessék mindenkinek aki ehhez a beszélgetéshez kívánnak hozzászólni átfáradni a tavernába mert irgumburgum! A további hozzászólásokat nem idevágó témábanAZONNAL ÉS MINDEN FELSZÓLÍTÁS NÉLKÜL TÖRÖLNI FOGOM!
Szóval fáradjatok át és nem lessz probléma Nem vagyok vmi járatos a fórum üzemeltetésében, de ha lessz időm megkeresni, akkor utánnatok isküldöm az egészet...
Én magam 30 múltam, 13 éves a szerepjátékos múltam :D (Uhh, ez gyenge volt)
A lényeg. Véletlenül találtam az oldalra, egy másik fórumos rpg játékban már 2 éve igen aktív gémer vagyok. Gondoltam kipróbálom magam másik oldalon IS. Azt persze nem szeretném elhagyni, de ahogy időm engedi, időről edőre felnézek majd, és ha lehet, játszom is.
Jah, amúgy engem inkább az 'írói véna' vezet, tehát én a fórumon szoktam élni a karakterrel, a cselekvések-egyebek annyira nem érdekelnek, hogy azt annyira komolyan vegyem. Talán hiba, de ezt jobban szeretem, amikor 'leírva cselekszem'.
Addigis amíg be nem térek egy kocsmába, üdv mindenkinek :)
A munkahelyről írok ha van 1-2 percem,szóval akaland még várat magára. Elméletileg maszereztem egy telefonszámot ami segítségével meg lehet oldani a problémámat, de du. este dolgozok úgyhogy leghamarabb holnap lessz reag. Egyébként ahogy elnézem nincs is mire reagáljak, mert Nefreti nem igazán van jelen (remélem nincssemmi baja), ti meg még egymást nyúzzátok... Leghamarabb mégis Nefreti és Tier várhat reagra, mert ők nem veletek vannak egyszobában...
Ha meg írod mi a problémád, lehet hogy tudunk segíteni. Próba cseresznye.
Ha sikerül megoldanunk akkor többet tudsz mesélni, ha nem akkor is még csak ugyanott vagyunk. Csak azér merem mondani mer körülvagyok véve a suliban informatikussal.
A nyúzás egyoldalú és alapos.
Sion:
Nefreti nem tudom,hogy mikor lesz fent legközelebb...szerintem jobb lenne egyelőre njk-nka kezelni vagy történjen vele vmi aztán majd visszajön közénk ha megoldodott minden problémája...Ami minket illet azt spec törénhetne is vmi...