• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 12 / 95 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 95

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.11.08. 19:36

hát nem is tudom...szerintem elég sokan :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2005.11.08. 19:58

Sziasztok!
Most fedeztem fel ezt az oldalt a kedves Schinter segítségével, és hát kicsi segítségre lenne szükségem.... 15 éves vok, lassan 1 éve MAGUSozom, nagyon szeretem, imádom Ynevet.... már nagyon benne vagyok a témában, és már elmondhatom magamról, hogy értek is hozzá. Szeretnék KM lenni, de nem tudom, hogy a mesélés ittt hogyan zajlik... hogyan kell írni, milyen rendszer szerint stb. Szeretnék én is mesélni itt, de nem tudom hogyan tehetem meg.... lenne valaki, aki hajlandó segíteni? Előre is köszönöm mindenkinek!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2005.11.08. 20:58

Tysson-lar írta:Sziasztok!
Most fedeztem fel ezt az oldalt a kedves Schinter segítségével, és hát kicsi segítségre lenne szükségem.... 15 éves vok, lassan 1 éve MAGUSozom, nagyon szeretem, imádom Ynevet.... már nagyon benne vagyok a témában, és már elmondhatom magamról, hogy értek is hozzá. Szeretnék KM lenni, de nem tudom, hogy a mesélés ittt hogyan zajlik... hogyan kell írni, milyen rendszer szerint stb. Szeretnék én is mesélni itt, de nem tudom hogyan tehetem meg.... lenne valaki, aki hajlandó segíteni? Előre is köszönöm mindenkinek!

Üdv. Vedd fel a kapcsolatot velem és Sionnal MSN-n. A részleteket ott megbeszéljük, a címeink a profiljainkban megtalálhatóak. Én csak 7végén leszek otthon, de lehet, hogy Sion-t hétközben is el tudod csípni.
:wink:
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2005.11.09. 8:28

Hy!

Sajna ez most nem igaz mert még mindíg nincs netem... Sajnos segíteni nemtudtok, mert aszolgáltatónál vannak a problémák... Megjavítottak valamit a hálózaton és azóta nem működök. :shock: Erről egyébként Con is tudna sokat mesélni, mert ugyanaz a szolgáltatónk. Egyébként azt hallottam hogya műtét sikerült éstényleg stabilabb lett a hálózat. De milyen áron? :) Mind1, nem csüggedek!

Tysson-lar: Örülök a jelentkezésednek! :lol: Nos a rendszerről annyit, hogy első törvénykönyv szerint játszunk, általában minden kiegészítő nélkül, eseti engedéllyel kivételekkel. Ilyenek pl. amit már engedélyeztünk: Abszolút látás Pszi diszciplína, Wier mint faj naggyonnaggyonjó elősztorivalKrad paplovag a papok paplovagokból, stb. A mesterfokú fegyverhasználat meglétésvel tanulható képzettségek abszolút tabuk! Ezeket nem engedjük játékba! Szóval saját csapatodon belül a döntés a tied lessz, de csak módjával!

Nos, ha nem kedvetlenítettelek el, akkor jelentkezz! Az MSN- listára pedig vegyél fel és ha megjavulok jelentkezem!

ByE! : Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hislain Germini » 2005.11.09. 18:01

A kedves urak majd szóljanak, mikor és hol léphetek be a játékba ;)
Hislain Germini

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lentalis » 2005.11.10. 9:10

*Üdvözletem, mindenkinek. Nos ma reggel reggeltem, egy barátom hívott meg hogy játszak itt is,, hát meglátjuk. Nemtoom mit kéne irnom, így hirtelen nem jut eszembe semi érdemleges... hát akkor csak üdv :D
Lentalis

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2005.11.10. 15:42

Köszönök minden segítséget, de Flamme O'Styg már szárnya alá vett ha minden igaz... de akikről írtatok mindekivel kapcsolatba fogok lépni. Még egyszer köszi!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tier Marqs » 2005.11.10. 16:26

Hislain Germini írta:A kedves urak majd szóljanak, mikor és hol léphetek be a játékba ;)

Szerintem amint Sionnak lesz nete, de minél hamarabb :D
Tier Marqs

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arantar » 2005.11.10. 18:10

Üdv kalandozók!

Most találtam az oldalra, de már régi vágyam az online MAGUS-ozást kipróbálni. 20 éves vagyok, a BME-re járok.
Kb. 5 évvel ezelött szerepjátékoztam elég sokat, de a társaság szétszéledt, és azóta nem találtam partnert a játékhoz. Régen KM voltam, de csak kényszerből, mert senki nem értett hozzá(meg én voltam a legidősebbb)... :(

Remélem hamarosan a Ynev-en is összefutunk! :wink:

Arantar
Arantar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.11.10. 18:30

Üdvözlet. Jó hogy te is itt vagy. Jó kis oldal ez.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jolinar Ly Shematenel » 2005.11.11. 18:43

Cső mindenkinek. Limenel rávett hogy jöjjek playelni.
21 lennék és imádok szerepezni. Főleg DnDztem, de a magus is a szívemhez nőtt a boszik miatt. Aki szereti a drow-kat azzal jóba leszek.
Kb ennyi. Maj jáccanék is.
Jolinar Ly Shematenel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.11.11. 18:54

Szia cicám.
Milyen meglepő és váratlan az avatarod. :)
Jó hogy jöttél.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dryen G Aurus » 2005.11.12. 10:44

Nos, akkor magamról egy pár szót.
22 éves múltam, eger melett lakok. 5 éve szerepjátszom. Természetesen a lapozgatős könyvek is megvoltak, aztán a magus következett. Mostanra sok rendszert kipróbáltam, mégis ami igazán megfogott az a magus, valamint a vampire. Valamint vámpírt élőben is játszok. Fősulis vagyok, előkészítő év. És az Egri Vitézlő Oskola tagja is vagyok. Lefordítom: vívok, íjászkodok, középkori ruhákban színdarabokat adunk elő az egri várban, és marhára élvezzük. Ilyen hagyományőrző mi a csoda.
Egyenlőre csak spectator lennék, és ha megtettszik az oldal, halad a játék, stb, akkor beszállnék játszani. Hát ennyi lettem volna.
Dryen G Aurus

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kymerien Ishlron » 2005.11.12. 15:19

Üdv mindenkinek!

Most regisztráltam magam, és lenne néhány kérédésem.
Ha ezekre esetleg választ kaphattam volna a többi beírásból, csak esetleg elsiklottam fellette azt nézétek el nekem:)
Egyébként 23 éves vagyok, elég régen játszottam már MAGUS-t de a világot nagyon szeretem. Más Online szerepjátékkal jelenleg is játszom, ám asztali RPG-t már jó ideje nem, mert nincsenek az ismerőseim között olyanok, akikkel lehetne. Röviden azt hiszem ennyi, ha időm engedi akkor itt szivesen megpróbálnék játszani.

No szóval a forumos rész a világos, mert egy másik oldalon már egy jó ideje játszom. Na már most akkor itt csináljak egy karaktert, előtörténetet stb és azt küldjem el a megfelelő embernek(mesélőnek)?
Hogyan müködik kaland közben pl. egy harc vagy akármi hasonló dolog?
Bocs ha hülyéket kérdezek, de hát na...:)
Kymerien Ishlron

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2005.11.14. 11:45

Sziasztok!

Ugy gondoltam, esetleg En is csatlakoznek ebbe a jatekba.
Magamrol annyit: 21 eves vagyok, Szekesfehervaron lakom, es az altalanos iskola 7.ota ismerem es muvelem a M.A.G.U.S.-t kisebb-nagyobb megszakitasokkal. A szerepjatek szamtalan formajat kiprobaltam mar (M.A.G.U.S., AD&D, Vampire: The Mascurade; mind jatekoskent es meselokent, sot egyszer kiprobaltam a d6os Star Wars-t es Kozepfoldet is, valamint MUD-oztam, MMORPG-zek), de M.A.G.U.S.-hoz mindig vissza-visszaterek.
Amennyiben lehetoseg volna ra, en szivesen jatszanek, szukseg eseten akar meselnek is. Quiasse Limenel Umassyras-t ismerem irl, o esetleg tudna majd rolam meselni... :twisted:

A karakterem elotortenete keszul, remelem mihamarabb sikerul - jol - befejeznem.
Addig is maradok tisztelettel:

Wharadak
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 12 / 95 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 95

Vissza: Csevegõ