• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tugovin városállama a Gályák Tengere déli partján

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
290 hozzászólás • Oldal: 7 / 20 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2006.01.11. 21:29

(Lorrain Sil Celestius)

*Hallgatja a lovag aldasat, csendben, ahitattal. Magaban O is egy imat mormol. Miutan Lord Montargis befejezte az imat, feltekint a lovagra, pontosan a szemebe nez. Kivancsi annak tekintetere, s annak szemebe, mint a lelek tukrebe nez. Miutan par csendes masodperc telik el, a poharaert nyul, majd megszolal.*
- Koszonom a bokokat. Igaza van, igyunk apamra. Megerdemli. - rejtelyesen elmosolyodik.
*Lenez a maga elott levo etekre.*
<... Hal. Miert pont hal? Sebaj, egyszer kibirom. ...>
*Batortalanul az egyik villaert nyul, es nekikezd a vacsorajanak. Nem kezdemenyez beszelgetest, egyelore massal van elfoglalva. Igazabol igencsak ehes, s ez csak most tunik fel neki. Ennek ellenere lassu, kimert, apro falatokat eszik.*
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.11. 21:40

(Lord Aldus Montargis )

A szemei igen csak furcsáak.Egyszerre lehet látni benne kedvességet és kegyetlenséget is.Néhány másodpernyi pillatás után hirtelen mintha tüz csapott volna ki a szemeiből és mintha egy lángoló koponya száguldozna a lány felé....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2006.01.11. 21:44

(Lorrain Sil Celestius)

*A latvanyon igencsak meglepodik, de ezt nem arulja el.*
<... Vigyaznom kell ezzel a lovaggal... Ki tudja mire kepes ez az ember... ...>
*Kicsit kotorgatja maga elott az ennivalot.*
- A magae hogy izlik? Az enyemet vegre eltalaltak a szakacsok. Reg nem ettem ilyen finoman sutott halat.
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.11. 21:55

(Lord Aldus Montargis )

kedvesen elmosolyog.és közben a lányt nézegeti...ha nem lenne etiketje mondhatni bámulja,de mivel va ezért csak nézegeti :roll:
-reméltem,hogy megfellel az izlésének.
...
ja hogy az enyém?

megfogja az evőeszközeit és megkóstolja az ételt.

-Nagyn finom.Igazán jó szakácsoknak örvend ez a fogadó :D

majd lassan nemeshez illően elkezd enni belőle.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2006.01.11. 22:31

(Lorrain Sil Celestius)

*Tovabb eszegeti a halat, majd felpillant a lovagra.*
- Es milyen indittatas alapjan allt On Domvik szolgalataba? Ugyertem, mi kesztet valakit arra, hogy valaki eme szent lovagok koze lepjen?
*Figyelmesen hallgatja a valaszt.*

- Hmm, es mi szukseges ahhoz, hogy valaki lovagga valjon? Gondolom, egybol nem lora ultetik az embert, hogy na uccu, lovag vagy... Meseljen, kerem, errol!
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.11. 22:59

(Lord Aldus Montargis )

-hát ez eléggé hosszú történet.hol is kezdjem...

leteszi az evőeszközeit és megtörli a száját.

-Kiskoromba azt mondták,hogy Domvik kiválasztott az emberek közül és igy papok és lovagok neveltek elválasztva az édesanyjámtól.Csak néha láthattam,de a papok mondhatni eltartották igy legalább nem kellett már megdolgozni a mindennapi betevőért...

lenéz maga elé...

-hát igen...a többi tanitvánnyal ellentétben nem nemesi családból származom...gondolom most ez biztosan zavarhatja...
...
Hát az én esetemben igy volt mivel az elméleti tanulmányokban nem voltam kiemelkedő,de a gyakorlatiakat annál jobban el tudtam sajátitani.Egyébként meg úgy hallottam,hogy komoly próbatételeket kell kiállni az embereknek,hogy méltóak legyenek arra,hogy az Egyetlent szolgálhassák...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.12. 0:41

KM esemény
Helyszín: A fogda
Időpont: Kora reggel
Résztvevők: Lord Aldus Montargis ( Shinter)
Alevio con Grasso (Limenel)

* (Lord Aldus Montargis) Lorra kisasszonyt a vacsora után vissza kíséred a szobájába és szép szavak közt jó éjszakát kívánsz, majd visszatérsz szobádba és alszol pár órát. Jó is lesz, mert egy hosszú út és egy eléggé fárasztó éjszaka mögött állsz. Nem sokat tudsz aludni, hiszen már várnak rád a fogdán. Pár óra alvás után érzékeid keltenek (pszi ébresztés).Gyorsan felöltözöl és már indulsz is. A fogadóból kilépve eszmélsz csak fel, hogy már lassan pirkad. Gyors tempóban indulsz meg a fogda irányába. A levegő kissé lehűlt ezért összehúzod köpönyeged. Megérkezésedkor egy őr köszönt, majd a kapitányért küldet.Pár perc elteltével meg is jelenik az őrszoba ajtajában és feléd síet:*

-Jó reggelt atyám! *Üdvözöl a kapitány*
- Bocsássa meg az udvariatlanságomat, de a nagy kapkodásban még be sem mutatkoztam. Szolgálatára: Fendrus Bart, Tugovin városának kapitánya.
- Engedelmével beszéltem a város vezetőivel és jóváhagyták, hogy ön vezesse a fogva tartott kihallgatását, valamint én lennék az ön segítője. Általában én szoktam az ilyen dolgokat „intézni”, de ha jól sejtem ön ebben sokkal jártasabb és biztos vagyok benne, hogy jóval eredményesebb is.
- Ha nincs ellene kifogása, akkor kezdhetnénk is. *Majd a fogda felé kísér*

(Alevio Con Grasso) Az egész éjszakát a cellában töltöd. Nem tudsz aludni, csak forgolódsz a priccseden. Néha egy- egy őr arra sétál és benéz a celládba, majd komótosan elballag. Pirkadatkor arra leszel figyelmes, hogy nyílik a cellád ajtaja. Két őr lép be és átvezetnek a kihallgató helyiségbe. Mikor belépsz két embert pillantasz meg egy asztal mögött ülve. Az egyik a sikátorban megismert lovag, a másik pedig a járőr parancsnoka. Leültetnek velük szemben egy támlátlan székre. Miután körbe nézel látod, hogy egy kb. 4x4 – es helyiségben vagy, melynek világítását két a falakon lévő fáklya biztosítja. Ezután megkezdődik a kihallgatásod.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.12. 9:41

(Lord Aldus Montargis )

Az étkezés után visszakiséri a lányt a szobájához egy kézcsókkal elköszön aztán visszamegy a sajátjába.LEfekeszik pár órára majd gyorsan felveszi a ruháit meg a vértjét.Egy kicsit eltöpreng mintha vmi hiányozna...

<Ja igen a köppenyem...Lorrain kisaaszonynál maradt...na mind1 >

aztán elindul a fogda felé.

Kapitány:
-Jó reggelt kapitány.
...
Köszönöm a megtiszeteltetést,de én csak egy lovag vagyok.Hivjon inkább lovagnak vagy inkább Aldusnak.Jobban szeretem és azt suggallja nekem egy Egyetlen,hogy egy ideig egymásnak fogunk segiteni.
...
természetesen kezdhetünk.

A vallató szobában mikor bevezetik a foglyot Y üzi megy neki:
-nem biztos,hogy ki kellene derülni,hogy az inkvizició küldte,mint ahogy rólam sen tudják...

Fogolynak:
-Jó reggelt.sajnálom,hogy ennyit kellet várni a cellában.
Neve?
...
Honnan jött a városba?
...
Miért?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.12. 11:38

*Mikor jönnek érte, kicsit megkönnyebbül.*
<... Na végre. Nem bírtam volna már sokáig. ...>
*Összeszedi magát, és méltóságteljesen sétál végig az őrök társaságában a kihallgató szobába. Mikor beér, fejet hajt a parancsnoknak is, és a lovagnak is.*
- A nevem? Már bemutatkoztam önnek, de megteszem megint. Alevio con Grasso vagyok és Pyarronból jöttem.
*A pszí üzeneten kicsit elgondolkodik.*
<... Valóban igaza lehet. A városőrség két címert visel, és azt mondták, hogy a város a két család irányítása alatt működik. Szóval valószínüleg a két család emberei vannak a városőrségben. Tényleg nem lenne jó ha kiderülne a kilétem. De a lovag előtt tisztáznom kell magam. ...>
*Ingéből előhúz egy tekercset, és egyértelműen a lovag felé nyújtja.*
- Azt hiszem, ez elég lesz arra, hogy tisztázzam magam.
*Majd a kapitányhoz fordul.*
- Remélem elég lesz önnek Lord Montargis szava, miután elolvasta az iratot.
*Hangja kimért és tárgyilagos*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.12. 11:53

(Lord Aldus Montargis )

Átveszi a tekercset majd elolvassa és visszadja a tekercset majd a kapitány fülébe súg néhány szót.

-inkvizició küldte és hivatalos a papirja.Viszont minél kevesebb embernek kellene tudnija róla gondolom ezért nem mutatta fel elsőnek.

Majd Alevio felé fordul.

-nos úgy néz ki,hogy félre értés volt az egész....Akkor most mehetnénk is.van még egy kis dolgom

Majd ismét a kapitány felé fordul:
-Köszönöm az együtt mükődést uram.Ha bármikor szükségem lenne önre hol tudom megtalálni?

A válasz után elköszön tőle és Alevioval kisétálnak az ajtón ha csak nem szeretne még vmit a kapitány :P

Alevio:
-A Dél gyöngye fogadóba szálltam meg.
...
Mondtak vmit önnek erről az ügyről?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.12. 12:09

- Eléggé hosszan tartó félreértés volt. Megkímélhettek volna az itt töltött éjszakától. De most már mindegy.

- Kapitány úr. Jó lenne ha megmondaná az embereinek, hogy ne fenjék rám a fogukat. Valószínüleg származásom az oka annak, hogy kaptam már fenyegetést. Szóval megköszönném, ha leállítaná a katonákat rólam. Előre is köszönöm. Ja, és visszakaphatnám a fegyvereimet?
*Az épületből kimenet:*
- Lovag uram. Rendelkezik Lorrain kisasszony tartózkodási helyének ismeretével? Azt hiszem, van egy-két tisztázni valóm vele. Szeretnék eloszlatni egy-két félreértést is.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.12. 12:12

(Lord Aldus Montargis )

-nos éppen tudom,hogy hol tartozkodik Lorrain kisasszony.De előbb a megbizatásról kellene beszélnünk egy kicsit nem?Gondolom ön sem szeretné ha több gyilkosság történne...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.12. 12:28

- Családi intrikák a nemes házak között shadoni módra.
*Kishitűen legyint egyet.*
- Ne higgye, hogy egyhamar a végére járunk a dolognak. Készüljön fel hosszadalmas keverésre. Meg kellene megtudni, hogy kinek mik az érdekeltségei a városban.
- De először is vennék egy forró fürdőt, és kialudnám magam egy rendes ágyban.
*Majd egy sejtelmes mosoly kíséretében:*
- Ha jól sejtem, a kisasszony is a leendő szálláshelyemül szolgáló fogadóban szállt meg. Akkor nem is kell messze mennem, ha beszélni akarok vele.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.12. 12:32

(Lord Aldus Montargis )

-Valóban nem kell majd messzire mennie.
...
Családi intrikák nemes házak közt?talán rokoni kapcsolatban vannak vagy eseleg ön is shadoni?
...
Igen ebben biztos vagyok épp ezért kell időben elkezdeni.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.12. 12:41

- Maga szerint a kinézetem és a nevem Shadon hangulatát idézi körém?
Arra gondoltam, hogy ha két ilyen hatalmú család összekapott valamin, ott érdekek feszülnek egymásnak. Még nem tudjuk, hogy ki szította a viszályt. Lehet, hogy egy harmadik hatalomnak áll érdekében az ellenségeskedés. Persze ezek csak feltételezések. Ahhoz, hogy valamennyire is tisztában legyünk a helyzettel ,mélyen bele kell ásnunk magunkat a témába. Sokat kell majd kérdezősködnünk. És ez feltűnő. Szóval legyen óvatos. Ja és közelebb kell kerülnünk a családokhoz. Arra gondoltam, hogy maga az egyik családot cserkészi be, én meg a másikat.

- De meséljen egy kicsit Lorrain kisasszonyról.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
290 hozzászólás • Oldal: 7 / 20 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20

Vissza: Régi Kalandok...