• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 101 / 300 • 1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 300

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.03. 20:05

igazából undoritó módon,de a számból vetted ki a szót :roll:
Régen volt ekkora punny...vagy volt egyáltalán?Na mind1 reméljük,hogy lassan mindenki végez a saját dolgaival és akkor ismét itt tud ülni a gép előtt és játszani...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.03. 20:29

Bocsi...nem szeretek pedig mások ábrázatában matatni...
így legalább azt hiszem, nem sak én vok ilyen helyzetben...megnyugtat.
Én is remélem, hogy lassan miindenki tud kockulni...de remélem, nem cska csalfa remény lesz ez...

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.04.03. 20:37

Osztom az előttem szólók véleményét!
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorden Harunn » 2006.04.03. 20:42

Hát tudjátok hogy van ez :

"Rosszabbul élünk mint pár napja 50%-kal kevesebb reag"

de tényleg
Valaki dobjon fel egy érdekes témát amire mindenki felfigyel és nema faji kérdésről szól.Pl. Yneven van olyan hogy demokrácia?Ja és azt is szeretném kérdezni hogy, 8-10. TSZ között mennyi esélye van egy udvari ork harcosnak egy ember varázslóval szemben?
Gorden Harunn

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.03. 20:43

Meridian írta:Nem akarok senkit bántani, vagy kritizálni,de ha ekkora a punny, akkor tökmind1, hogy KM vagy JK hiány van
reag úgy sincs...azért ha 4-ből 4 kaland áll, az...érdekes, no... :evil:

Meridian

ui.: ha valakit megsértettem, vagy személyeskedésnek veszi, ezer bocs, nem annak ment :oops:

Figy, pont erről beszéltem MSN-en... egy ember bőven elég ahhoz, hogy egy egész "rendszert" taccsara tehessen. Ezért vagyok oyaln véleménnyel, amilyennel a nem aktív játékosokról. Nos, én el fogom majd várni a napi legalább 1 reagot, vagy ha nem, akkor legaláb valami szabadkozásfélét rittyentsen össze a tag, hogy uyganmár, most beteg a kisqtyám, vagy keddenként ionviharok miatt nincs net... akármit, csak szóljon legalább..
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.03. 20:45

Gorden Harunn írta:Hát tudjátok hogy van ez :

"Rosszabbul élünk mint pár napja 50%-kal kevesebb reag"

de tényleg
Valaki dobjon fel egy érdekes témát amire mindenki felfigyel és nema faji kérdésről szól.Pl. Yneven van olyan hogy demokrácia?Ja és azt is szeretném kérdezni hogy, 8-10. TSZ között mennyi esélye van egy udvari ork harcosnak egy ember varázslóval szemben?

1., Értelmes témák feldobásához szerintem jól jönne néhány új topic.

2., Mennyi esélye van? semmennyi. az ork a második szegmenst már nem fogja megérni... Sajnálom, de ez van. Párviadalban legalábbis. A többit meg hagyjuk, ám egy jó varázslót, azon a szinten már nem igazán lehet meglepetésszerűen megtámadni.
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quarion Galanodel » 2006.04.03. 20:47

A demokráciáról annyit, hogy szvsz nem nagyon van, legalábbis most nem tudnék egy országot sem mondani, ahol demokratikus az államforma.
Az harcos-varázsló ellentétről meg annyit, hogy ha a varázsló is 8-10. tsz-ű akkor a harcos addig él, amíg a varázsló hagyja.
Quarion Galanodel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.03. 20:48

hát...igen, ez némileg természetes is...de eddig ez ment,most meg nem tudom, mi van...az egész oldal maga lett a punny...sokan fenn vannak, van olyan, hogy 5-6 ember, de azok a kulcsemberek, akik miatt áll az oldal, ritkánbban reagolnak, mint kellene. Nem akarom őket elüldözni, de szerintem senki sem aka minden kalanddal nyárig várni (se arra, hogy vége legyen, vagy haéladjon tovább, esetleg beinduljon)...

Meridian

A varázslós témához meg nem tudok mit hozzáfűzni, egyetértek az előttem szólókkal...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Meridian 2006.04.03. 20:52-kor.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.03. 20:51

Meridian írta:hát...igen, ez némileg természetes is...de eddig ez ment,most meg nem tudom, mi van...az egész oldal maga lett a punny...sokan fenn vannak, van olyan, hogy 5-6 ember, de azok a kulcsemberek, akik miatt áll az oldal, ritkánbban reagolnak, mint kellene. Nem akarom őket elüldözni, de szerintem senki sem aka minden kalanddal nyárig várni (se arra, hogy vége legyen, vagy haéladjon tovább, esetleg beinduljon)...

Meridian

Pont erről váltottam néháyn érdekes üzenetet miss Yvettel, s a kettőnk között, mint kiderült, nincs is olyan nagy különbség. Max annyi, hogy nekem egy idő után nincsennek erkölcsi és morális problémáim/aggályaim drasztikusabb ezközökhez foylamodni, ha 4 ember játékát menthetem vele 1 ellenében.
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.03. 20:53

:D Nem rossz...bár szerintem először én sem drasztikus lépésekkel lkezdenék...de ez egyéni sztem :wink: bár...lehet, h hangulattól függ

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.03. 20:53

Quarion Galanodel írta:A demokráciáról annyit, hogy szvsz nem nagyon van, legalábbis most nem tudnék egy országot sem mondani, ahol demokratikus az államforma.

A demokrácia egy nagyon szép kitaláció, csak az a baj vele, hogy ez az elgondolás, amin alapul, sosem fog működni.. mert emberek vagyunk...

"A véretekben van az önpusztítás"
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.03. 20:55

Sokan mondják ezt, de vannak olyanok is, akik ehhez hozzáfűzik, hogy a kommunizmusnak az elve gyönyörű és tökéletes. Csak ezen a bolygón semmi eszközzel meg nem valósítható. (eygébként 65 éve sbiosztanárom mondta ezt...)

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.03. 20:57

Meridian:

Nem is vagyok komcsi hívő. Egyetlen rendszerben hiszek, amit ha jól csinálnak, évtizedekig, emberőltőkig, sőt tovább is fent lehet tartani, márpedig az a diktatórikus irányitási forma. Példa, lásd Fidel bá'-t. ;) DE hozhatnék fel mást is, ez most a legcélravezetőbb és legoptimálisabb.
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.03. 21:00

Én sem vagyok komcsi. De igazából meg kell mondanom, hogy nem nagyon ástam bele magam ezekbe az államformákba illetve ezek használhatóságába...szal annyira sokat nem tudok a témáról...

A demokráciához meg egy idézet:

"Magyarország jelenleg szabad ország...mindenki azt csinál, amit szabad..."

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.03. 21:02

Meridian írta:A demokráciához meg egy idézet:

"Magyarország jelenleg szabad ország...mindenki azt csinál, amit szabad..."

Meridian

1., Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és tesz, amit szabad. - ez a teljes idézet.

2., Szvsz az alkotmányos monarchia a legcélravezetőbb, mert megvan a demokratikus látszat, de talán jobb, ha idejekorán abbahagyjuk a politizálást, mert ezt a topicot meg azért fogják bezárni. :D

Ott a pont...
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 101 / 300 • 1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok