• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 61 / 72 • 1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 72

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.05.09. 16:28

(Sielle, a Villámkezû)

* Sielle, csak egykedvûen ül él hallgatja a kibontakozó vitát, miközben a cipót befejezve koszos ruháiban fényesre suvickolja az almáját, majd nekilát. Lábát lóbázva ül a "felnõttek" között és éppen csak nem dudorászoik hozzá... *

<Tapasztaltabb egységet? Viccelsz velem, ezek is majdnem kinyírtak minket, minek ide tapasztaltabb egység? Adjatok nekik két különbözõ nyomot és széttépjük egymást magunktól is.
...
Mit pedálozik itt mind a kettõ Ordannal? Különben is, mi a szent szar az? És, mi van, ha én nem akarok szerzõdést kötni vele? Sem lelki, sem szellemeit, se semmilyet! Az hiányzik már csak nekem, hogy még a fejemben is turkáljanak! nah, peeersze, abból nem esztek.
...
Ja, hogy ez valami város?
...
Városnézés? Viccelsz velem, azt sem tudom, Shulur hol van, nemhogy még kalauzolni is benneteket! Tényleg, ha már itt tartunk, Ordan vajon északon van? Ööö... oké, akkor ezt inkább nem kérdezem meg, látva az arcukat.
...
Túlzott mértékû szabadság? Hehh, már menni is kényszerbõl megyek, hol itt a túlzás?
...
Bedal a csapat akarata? Hát, ezt lehet, hogy nem ilyen nyíltan kellene kibökni, elég, ha én tudom, kinek nem hazudok akkárát.
...
Nem beszólásból, de ezt buktuk. Közlöd a titkos tervet, majd azt, hogy, akinek nem tetszik, az mehet, amerre lát? Ember, ezt még én is húzósnak érzem, fõleg azt figyelembe véve, hogy, hol vagyunk és, hoyg vajon a tegnapiak, hogyan támadtak meg minket. Jut eszembe, le kellet volna nyúlni azokat a dobótõröket, sokkal könnyebbek voltak, mint az enyém. És kevésbbé rozsdásak is, ha már itt tartunk...>

*Annyira belemerül a gondolataiba, hogy a végén még a fintora is kiül azz arcára, miközben a tõrrõl filozofálgat. Erre gyorsan megrázza a fejét és inkább közbeszól, még mielõtt ezek tényleg egymás torkának ugranának.*

- Ez abból a szempontból jogos, hogy nem ezer felé akartok majd rohangálni, viszont, a csapat érdeke és Bedal szerint a csapat érdeke, nem mindig van köszönõviszonyban...

*Nagy hévvel a férfi felé fordul és védekezõleg emeli fel a praclijait, és az almával hadonászva, hadarva menti a még menthetõt.*

- Nem arra gondoltam, hogy megbízhatatlan vagy, esetleg a vesztünkre törsz. Tudjuk, hogy bölcs vagy, meg minden, de odaát, az, hogyha pl nem úgy hajolsz meg valaki elõtt, mint, ahogy azt az illem megszabja, akkor fültõl fülig fogunk mindannyian mosolyogni, ami a szép kis pofikámat látva, máris nem hangzik túl jól, sõt, kifejezett butaság.

*Egy pillanatra megáll a magyarázatban, felmérve az arcokat, hogy ki, mennyire fogta, amit mondott, majd nagyot harap az almából és teli szájjal, kissé köpködve szólal meg megint.*

- Nem indulhatnánk most azonnal?

*Aztán nagyot nyel, és Syilhez fordul*

- Téged meg senki sem fenyeget. Bedal nem úgy értette... Mehetünk már?
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.09. 17:02

(Bedal Alen)

* Bedal igencsak felderül Syl mondandóján.*
<... :lol: A pogány pattog... azt se tudja, hogy Ordan mit is jelképez számunkra... lehet hogy még azt se tudja, mit is rótt rájuk a Tûzkobra...>
* Mosolyogva tekint vissza a férfira.*
- Már megbocsáss... ha jól tudom, te nem vagy Ordani... így nem tartozok semmiféle magyarázattal ilyen téren, és ha már itt tartunk, foggalmad sincs a belsõ hierarchiájáról... mellékesen jegyzem meg... egy szerzõdés jelentheti azt, hogy az eszmével vagy egy szinten, de ettõl függetlenül az eszme terjesztõi és betartói az eszme vallói felett állnak. Lehet, hogy valaki Ordan falain belül az eszme elkötelezettje, de attól függetlenül Sogron papja felette áll. Nem árt tájékozódnod, mielõtt felelõtlen kijelentéseket teszel. Ám legyen... menj. Nem kell velem tartanod. Sohase mondtam. Majd megtalálnak Õk. Azonban ajánlottam alternatívát, mely talán jobb a halálnál. Csak egy kis szigort és alázatot várok. Vannak emberek, akik csak nagyobb szenvedések árán tudnak életben maradni. Ha ez neked túl nagy ár az életedért, nem kell a Rend védelme alatt állva velem tartanod.
* Mikor Sielle közbevág, egy idõre elhallgat... kicsit indulatos lett... Ordan tesz szívességet valakinek, és erre az még követelõdzik is...*
- Khm... mint mondtam a rend adja az utasításokat. Én vagyok a rend szája, akaratának az érvényesítõje... lehet, hogy ez nyersen és csúnyán hangzik, de szeretem egynesen intézni. Aki velem tart, a Rend harcosai közé lép, ezáltal abban a privilégiumban részesül, hogy a Rend fog fizetni szolgálataiért, és bebocsátást nyer Ordan falai közé... de úgysejtem az elõbbi nagyobb jelentõsséggel bír számotokra. Így ha lehet azt mondani, Bedal érdeke a csapat érdeke, mert a csapat Bedal érdeke miatt indul Toronba. Részletkérdés, hogy ebben az esetben az egyének érdekei is az enyémmel esnek egybe... megkeresni a támadókat. Nem számítok sok konfrontációra, de elõfordulhat... ami pedig Tron etikettét ileti... azért kell a segítséged Sielle, hogy ne essünk abba a hibába. Ezért cserébe kapsz védelmet a merénylõkkel szembe <... meg mással szemben is...>
* Sielle ötletére Bedal megrázza a fejét.*
- Amennyiben mindenki készen áll az útra és összekészült el is indulhatnánk... azonban pénzküldeményt várok ide, hogy az utikltségek fedezve legyenek.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.09. 17:36

KM esemény
Helyszín: Erion, Fogadó az aranykupához
Idõpont: Õsszel
Résztvevõk: Mindenki

-Hidd el sokkal jobban ismerem Ordanat mint ahogy azt gondolnád.Ordan a Tüzkobra városa és az eszme az maga Sogron akarata.Ha te ugy állsz hozzá,hogy felette állsz ennek az eszmének csak mert Sogron appja vagy,akkor jobb ha vigyázol...
Vajon a többiek mit gondolhatnak egy olyan papról ki nem képes megköszönni a társainak illetve pontosabban társának,hogy megmentették az életét és cserében az egész bandától alázatot vár el?
Rendben van.Ha úgy gondolod,hogy nem a SORS miatt gyültünk össze itt mindannyian és nem a sors vagy vmely Isten akarata,hogy együtt megoldjuk a feladatot,akkor távozok.Csak meg ne bánd a döntésedet Bedal.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.09. 17:48

(Bedal Alen)

*Syl akadékoskodására komorabban folytatja.*
- Szóval nem értetted meg amit mondtam... vegyél egy hívõt és vegyél egy papot. A pap a híve felett áll. Ha torzultan és átvitt értelemben is vesszük, a helyzet hasonló a miénkhez. Sogron papsága magától a Tûzkobrától kapja az utasításait. A papság szócsõ, melyen keresztül Õ kommunikál a híveivel. A papság koordinálja az ügyleteit... eben az esetben mintegy zsoldosként a hívek közé csapódik ez a társaság... de a szabályok rájuk is vonatkoznak. Ha ezt nehéz felfogni, akkor el lehet menni. Nem hiányzik, hogy késõbb az úton engedetlenség vagy elõvigyázatosság hiánya miatt mindenkit veszélybe keverj, csakert neked hihetetlen szabadsági vágyaid vannak... ha nehéz kérés hallgatni egy másikra, nehéz kérés cseppnyi fegyelemmel viseltetni iránta, akkor csúf kritikát mondassz mindarról, amiben mi Ordanban hiszünk. Bocsánatkérés? Miért rósz meg olyanért, amit át se éltem? Kis híján meghaltam, semmire sem emlékszem ami ott akkor történt... csak arra emlékszem, hogy mágiámmal az ellenfelet támadva.. apropó... úgy hallom értesz a mágiához. Akkor hol voltál, mialatt Nichen, Con és Kraal az életükért küzdöttek? Ha olyan jól értesz hozzá, tudhato, hogy egy mágiahasználó csak védelemben hatékony... de akkor nagyon... sajnos a védelmen talált résen keresztül engem ért a pörölycsapás, így nem tudtam... komolyabb segítséget nyújtani. Alázat az egész bandától? tapasztalt kalandozónak mondod magad... akkor tudhatod, hogy egy munkában a munkaadó óhaja a munkát válalló haja felett áll... mert pénzt kap érte. A pénz pedig az életbenmaradásához kell. Kísértetiesen hasonló helyzet, nemdebár? Itt pénzt, védelmt kapsz... mindössze segítséet kérünk. A segítség peig akkor a leghatékonyabb, ha szervezetten zajlik. A sors? Nagyobb szerepe van mit hinnéd... nem minden nap bukkan az ember Anat Akhan fejvadászba, vagy Ordan rendjének különleges óhajába... Isten akarata? Ha azt modnanám, Sogron jelölte ki a trsaságot magát, elhinnéd?
* Néz kérdõn Sylre... látszik, hogy nem indulatából modnja ezeket, meg akarja gyõzni a férfit...*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.09. 17:57

KM esemény

Syil mosolyogva megcsóválja a fejét...

-Bedal...Bedal...Egy szóval sem mondtam,hogy értek a mágiához.Melletted volt 2 kitünõ harcos is õket vond fellelõsségre,amiét nem védelmeztek eléggé.Ez is csak azt bizonyitja,hogy mig egy hadvezér nem tekinti a katonáit mint segitõ társra és barátra,addig a hadserege nem hatékony.Mond csak Sogron mint segitõként vagy mint rabszolgaként jelölt ki minket?És ha már Sogron mindanyiunkat kijelölt gondolod,hogy 1 vagy 2 ember nélkül sikeresen végre hajtod az akciót?És mi van ha elbuksz?Nevetség tárgya lennél az ordani közösségben,amiért elküldted magad mellõl egyik segitõdet,kit maga a tüzkobra jelölt ki csak mert azt gondolod,hogy a fegyver forgató csakis eszköz és nem mint segitõ és bajtárs.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.09. 18:11

(Bedal Alen)

* Bedal megcsóválja a fejét.*
- Syl... nem tudom honnan veszed, hogy a két harcost vádolnám ,mert elbuktam. Ilyet nem mondtam, és még utalni se utaltam rá. És nem vagyok hadvezér sem... mellékesen... akad itt valaki, aki Sogront vallja az egyetlennek? Kétlem... ezzel szerintem megmagyaráztam mindent. Ha túlságosan is elvont számodra a modanivalóm, és demagógiának véled, ám legyen... egyébbként ügyesen elslisszoltál a kérdés elõl: hol voltál, mialatt mi az életünkért harcoltunk... de ez persze részletkérdés... Én bízok a Tûzkobra bölcsességében. Ha minden áron felsõbb misztéiumokban szeretnél beszélni, ám legyen, bár kétlem, hogy az elvont papi eszméket képes lennél befogadni... tétlezzük fel, hogy a Tûzkobra kijelölte ezt a csapatot, hogy végrehajtson egy fontos felaatot. Ezt mindenekfelett szervezetten, hatékonyan kell végezni, így kell egy vezetõ... ez a vezetõ a Tzkobra papja... pénzt is fizet a többinek, hogy amazok elfogadják õt vezetõnek, és mindezért csak azt kéri, hogy viseltessenek alázattal Ordannal szemben. Ráadásul ezeket az embereket üldözik is, úgyhogy ha nem fogadják el, talán még az életükbe is kerülhet... ha ez meg vab, tedd fel magadnak a kérdést: a Tûzkobra elengedné-e a férfit a kezeibõl, ha mindez így lenne? Ha fontos lenne számára, megtenné? A józan ész úgy diktálja, hogy ez az ember a társasggal maradjon, hiszen ha nem teszi, életét veszti. Ha a társasággal marad és nem képes betartani bizonyos szabályokat, akkor a csapat életét sodorja veszélybe. Én már tdom a választ... Sogron midnenekfelett álló hatalma elég ahhoz, hogy ez a férfi képes legyen azonosulni a feladattal... hogy megtartsa azokat a korlátokat. Nem vitázom tovább. Dönts magadban: képes vagy-e, avagy sem...
* Kérdõn néz a férfira. Nem hagyja magát tovább provokálni... amennyiben a férfi nem hajlandó azonosulni a feladattal... talán a 6. férfi Mythar vagy Lunir... az se kizárt, hogy még nem találkoztak vele. Ha Syl az, akkor a Tûzkobra nem hagyja elkallódni a társaságtól. Ha minden józan ész ellenére a férfi mégis megteszi, akkor bizonyos, hogy nem a Tûzkobra egyik kijelöltje... *

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.09. 18:22

KM esemény

-Nem mondtam,hgoy a két harcost kell vádolnod.Csupán azt,hogy õk voltak a közeledben és harcoltak melleted majd még élõ ellenfelekt hátra hagyva a többi ellenfél felé igyekeztek.Az hogy vádolod õket vagy sem az a te dolgod.Azon az oldalon az ellenfelek nem jutottak a közeledbe nem de?Vagyis ez azt jelenti,hgoy a feladat rám esõ részét teljesitettem.Ez a válaszom ha mindenféle képpen meg akarod tudni,hgoy voltam a harc alatt.Nem azt emlitettem,hogy nem ismerem el Sogron hatalmát csupán azt,hogy egyenragúnak kezelj minket-néz ismét Carolinára-.Az hogy a többiek miben vannak benne és mennyire hajlandóak a rabszolgává válni az az õ dolguk.Nincs beleszólásom és nem is akarok beleszólni.Ha az Istened megtisztelelt minket azzal,hogy segitsük az õ akaratát azt hiszem,hogy legalább erre a munkára megérdemlünk annyi megbecsülést mint egy papja hiszen a papja is csak az akartát hirdeti nem de?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.09. 19:55

(Bedal Alen)

* Bedal komoran tekint Sylre.*
- A válaszom: nem. Ne próbálj meggyõzni, hogy Sogron szemében a papja annyit ér, mint egy nem Sogronita... egy dolog, hogy segítõnek jelöl ki valakit egy isten. Másik dolog, hogy megköveteli hogy végrehajtsuk. A végrehajtáshoz peig igazi csapatmunka kell ez pedig nem érhetõ el úgy, hogy ne lennének bizonyos kötelmek. Továbbra is várom a válszod... szerintem értelmetlen lenne folytatni a vitát... mindenki tudja, mit várhat a feladattól. Mindenki tudja én mit szeretnék, ha részt vesztek rajta. Mindenki tudja a célokat, és minden eszköz a kezetekben áll, hogy dönthessetek. Aki nem tud azonosulni valamelyik tényezõvel, az jobb ha nem jön. Csak hátráltatná a feladat végrehajtását, és bizonyos helyzetekben veszélybe sodorná a csapat életét... mindenki tudja mi vár rá kinn, és mindenki tudja miért is tartana velem, ha velem tartana... Kérlek... döntsetek.
* Látszik rajta, hogy nem akar tovább vitázni. Nem lehet egy papot meggyõzni oyanról, hogy egy hívõje egyenrangú az Istene szemében... fõleghogy nem is egy hívõjérõl van szó. :? . Eltökélten fonja össze a karját, és magában fohászt mormol Sogronnak... õk lennének azok a 6-ak, akikrõl az Ordani jóslat szól? Vagy az út közben akad azokkal az emberekkel össze? Esetleg csak részben vannak jelen ebben a csapatban azok a 6-ak?*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.09. 20:29

KM esemény

-Azt állitod,hogy egy az Istened által kijelölt segitõd nem ér fel egy olyan emberrel,aki õt szolgálja egy azon feldaton belül?
Remélem,hogy nem ezt hiszed,mert akkor az Istened igen hamar el fog fordulni tõled...
Na de igazad van felesleges errõl vitázni,mert te nem vagy hajlandó senkire sem hallgatni.Azonban én nem leszek a személyi rabszolgád.A belsõ értékek az egyetlen olyan dolog,amit nem leht elvenni az embertõl.

Aztán Carolinára és a többiekre néz,hogy vajon õk mit válaszolnak illetve,hgoy Carolina mennyire szeretne elmenni erre a kalandra,mert érte mindent megtenne...még a büszkességét is félretenné egy idõre...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.10. 12:05

(Bedal Alen)

* Bedal keményen próbálja lezárni a vitát már harmadszorra.*
- Kedves Syl... ismerkedj meg a papi élet rejtelmeivel, és legyél szíves Sogron vallását felvenni... kapj képzést vallásismeretbõl... és utána rugaszkodj neki újra ennek a vitának. Addig szerintem értelmetlen a további pörlekedés, mert kettõnk közül én vagyok az, aki hm... szakterületének? Nem ez nem jó szó... foglalkozási területének tekinti a hitet, mint olyant... és mivel te jószerével nem ismered Sogront olyan szinten, minthahogyan azt egy papja teszi, ezért nem kontárkodnék bele egy pap mnkájába... szerintem ez így korrekt, de lelked rajta ha próbálod nekem továbbra is bizonygatni a nézeteidet...
* Hátradõl, és ha Syl megint próbálna vitát kialakítani, vagy visszavágni, ügyes kézmozdulatokkal, lekezelõen hárítja el a kérdéseket... mellé még egy "igen Syl, már ezt elmagyaráztam", vagy egy "hát nem tudom Syl... voltál már pap?"-t is bevet... mivelhogy ismeri az emberek lelki világát - foglalkozási ártalom :) - ezért megpróbálja kikövetkeztetni a vita után a jelen lévõk reakcióit... és ennek függvényében próbál azután cselekedni.*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.10. 17:29

(Carolina con Ragucci)

*Már nagyon kezdi unni a vitatkozást.*
- Abba lehet hagyni. Syil csak az érdekeinket próbálja védeni. De szerintem Bedal sem akar minket csicskáztatni. Mert ha megpróbálná, akkor secperc alatt egyedül maradna. Ennyi a képlet és semmi több. Egyikõtöknek sem kell papolni sem eszmékrõl, és a jogainkról. Bedal ugyanúgy egyenrangú a csapat többi tagjával, mint én, te, Nichen, Con, vagy Sielle. Az hogy vele megyünk, az az egyéni döntésünk, amit az értékrendünk és a kapott pénz alapoz meg más és más aránnyal. Szóval kár erre fecsérelni a szót.
*Közben villámló tekintettel néz mind Bedalra, mind Syilre. A végén azért Syilnek megfogja az asztal alatt a kezét és szeretetteljesen megsimogatja.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.10. 18:02

KM esemény

Syil'Drun végighallgatja Carolina szavait és látja a lányon,hogy szeretne elébe menni az izgalmaknak.Carolina felé fordul és halkan mondja neki.

-Ezt csakis érted teszem :cry:

Megfogja a kardját és tokkal együtt kihuzza az övébõl majd rárakja a az asztalra és Bedal felé fordul.

-Kardom monstantól a tiéd.

A mondadója vége felé a földre forditja a tekintetét és erõsen markolja kardja tokját.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.10. 18:42

(Carolina con Ragucci)

*Végignézi Szerelme ténykedését, majd megint Bedalra néz.*
- Addig melletted maradunk és segítünk neked, amíg nem kezdesz el fölényeskedni és okoskodni. Ha ott leszünk Toronban, akkor társak leszünk, és nem lesz semmilyen alá-fölé rendeltségi viszony. Ha ezeket a szabályokat betartod, akkor nem lesz semmilyen probléma.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.10. 19:38

(Nichen de Azadyr)

*Nem szól bele a beszélgetésbe, csak hol az egyik, hol a másik félre szegezi tekintetét, így aztán altalában ide-oda kapkodja a fejét. Kicsit úgy érzi, egymás mellett beszélnek el Syil és Bedal, de nem kíván beleszólni. Tudja, hogy az ordani túlságosan bigott és makacs ahhoz, hogy bármit el lehessen nála érni. Mikor látja, hogy lassan sikerül dûlõútra jutni, kényelmesen hátradõl a székén, és onnan hallgtja az esetleges további mondanivalókat.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.10. 21:14

(Bedal Alen)

* Bedal látva, hogy a társaság nagy részének nem tetszenek a feltételek, sóhajtva válaszol.*
<... Csak nehogy az engedetlenségük a küldetést veszélyeztesse... de az biztos, hogyha így lesz én magam fogom felkoncolni az engedetlent...>
- Amennyiben a feladat úgy követeli meg, szeretném ha hallgatnátok rám. Sohasem mondtam, hogy rabszolga vagy szolga színvonalán kell segítenetek... Ordan nem hisz az ilyenekben... Ám legyen. Egyenrangú partnerek. Ám minden feladatot annak fényében kell végrehajtani, hogy minél hatékonyabbak lehessünk. Az együttmûködés pedig nem megy úgy, ha az emberre nem hallgatnak a... társai.
* A kirakott kardot nyelénél fogva felveszi. Az Ordani etikett módjára fejet hajt és kezeit úgy helyezi, majd kiordítja és mélyebbre hajol... mindezt természetesen állva. Szertartásos mozdulatokkal elfogadja a segítségnyújtás ezen formáját és ugyanolyan szertartásosan visszaadja Sylnek a fegyvert.*
- Elfogadom a fegyvered Syil'Drun. Ezennel a paktum megköttetik Sogron papja és a világi kalandora közt... Ordan tárt karokkal várja jöttödet harcos. Vedd a fegyvered.... még szükséged lesz rá Toronban :wink:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 61 / 72 • 1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...