(Patricia Kromhaar)
<Hm... bevett szokás külhoniak alkalmazása... hm... elég érdekes ... ... Mindenesetre nagyon nagy összhangban kell dolgoznunk, ha eredményre akarunk jutni. Összhangban - amihez meg kellene egyást ismernünk, lehetőségek, képességek, tudás terén ... és persze a 'véres ruha' szindrómát el kellene felejteni egyeseknek, nem - inkább mindenkinek, bár eddig ketten tettek megjegyzést - mintha ők sosem hibáznának - na mindegy majd megoldódik a helyzet, vagy nagyon hamar lelécelek...>
*Bólint egyet Tekk'rje felé, hogy megértette, bár arcáról nem tűnnek el a kétségek nyomai. Távosásakor köszön neki, s még ücsörög kicsit a székén gondolataiba temetkezvén. A többiek kászálódása őt is távozásra ösztökéli - feláll, nyújtózik egyet és elinul kifelé. Szitakötő szavai és "csipkelődése" hirtelen érte. Arcára kiül a megdöbbenés, majd egy kis mérges pír, végül letisztulnak arcvonásai.*
- Talán hagyni kellene ezt a témát - tovább kéne lépni. Beláttam, hogy hibáztam megbeszéltük Maldarral - és vége...És ha még vagy ketten előhozakodnak ezzel, nem biztos hogy higgadt tudok maradni - főlleg ha úgyanolyan stílust ütnek meg mint Jeffete...
*Tekintete megkeményedik kissé - látszik arcán nagy erőfeszítésébe kerül ez a "nyugodtság"...
- Nyúzott lennék? - biztosan csak a rémálom miatt van - éjszaka kipihenem bizonyára. Bár ezek után, amiket Tekk'rje elmondott nem biztos, hogy tudok majd nyugodtan aludni...
Téged pedig csodállak - én jóformán fel sem vettem a szavai értelmét, te máris feltetted a lehetséges összes kérdést...hogy a fenébe csinálod???