• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 84 / 120 • 1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 120

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.15. 10:44

(Sal Hiddle)

<Nem...nem tudok dönteni, egyszerűen nem megy, az érzéseim kavarognak, a vágyaim, az álmaim különválnak...nem hiszem el...ha valaki azt mondta volna, hogy igenis, vannak érzéseim, hát leszúrtam volna...de akkor most miféle varázslat játszik velem? Miféle mágia vette el az eszemet, és töltött belém szívét, érzelmekkel tele? Mi lehet ez...és miért gyötrődöm, miért kínlódom a két lehetőség között...miért? Tudom, mit kell tennem, de olyan nehéz elfogadnom. Ér annyit a lelki békém, hogy újra meg újra felkavarodjanak a gondolataim, amikor csak eszembe jut Kandúr? Nem tudom...nem tudom!>

*A lány felsikoltott odabenn, érzelmei kiültek az arcára, mely borúsan, szenvedve símult a férfi bőréhez. Most nem tudott válaszolni...csak halkan suttogott, de minden szóért küzdenie kellett...*

-Még nem mondhatok semmit. Dönteni fogok, de kérlek, ne sürgess, ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik...adj időt nekem, kérlek, könyörgöm, adj pár napot, amíg mindent tisztázok magamban...de köszönöm az ajánlatodat. Már csak egy kérdésem maradt: miért szeretnéd annyira, hogy itt maradjak veled, mint a Szürkecsuklyás Testvériség tagja...?
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.15. 10:52

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötőnegyed,Filézett Harcsa fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, délután
Résztvevõk: Sal Hiddle [Layla]

* A Kandúrt láthatóan mellbevágja a kérdés... magabiztos hangja enyhén elcsuklik...*
- Én én...
* Majd elhallgat... mély levegőt vesz...*
- Szeretném hogy mellettem maradj mert... belédszerettem. Lehet, hogy mások szemében nem vagyok az a személy, akiben biztonságot találhat az illető... hiszen életem csupa kaland és szenvedély... de talán... neked tetszene ez az életmód, amit én élek... szeretném... ha szeretnél... ezért is... vágyódom arra hogy velem maradj. Hiszen kellessz nekem...
* Majd erősen magmarkolja a lány karját és egy hosszú, szenvedélyes csókkal illeti ajkait... szája vadul jár a lányon, eközben kezével még inkább testéhez préseli, persze midnezt a lehető leglágyabban...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.15. 11:00

(Sal Hiddle)

*Hitetlenkedve hallgatja a férfi szavait, de tudja, hogy valaghol odabenn már órák óta ebben reménykedett...hogy Kandúr ugyanazt érzi, amit ő. Hogy nem akarja elengedni, csak úgy hagyni elmenni messzire, és mindörökre...nem. Most, ahogy a férfi szemébe mert pillanatni, észrevette azt a gyönyörű, lágy lángolást a szemeiben, mely belőle is készült kitörni. De mikor ajkuk forró csókban forrt össze...mikor a lelkük eggyévált a szerelem tűz-viharában, mikor felkapta őket ez a hihetetlen forgatag, és messzire repítette a lelküket s testüket egyaránt...akkor megértette végre...a felismerés még őrjítőbb tempóra ösztönözte ajkait, mohón tapadt szájával a férfihoz, és csak szíve dobbanásaival üzente...bár tudta, hogy a férfi érti, amit a lelkével mond neki...*

"Szeretlek. Nem akarlak elveszíteni...hogyan fogom kibírni nélküled? Óh, kérlek, várj rám, ne hagyj elveszni a sötét világban, ami nélküled rám vár...kérlek, ne, védj meg önmagamtól, mert a lelkem szétmarcangol...könyörgöm...szeretlek."
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.15. 11:22

KM esemény [Tysson-lar]

* A Kandúr a lányt egyre lejjebb kezdi el simogatni... hamarosan azon kapja magát, hogy a faráig egészen eltéved... lágyan az ágyra dől, kapjaiban a lány... szenvedélyes csókok áradatával illeti... szorosan, egymáshoz fonva ölelkeznek jó ideig... a lányról úgy tűnik hamar lekerültek a ruhák... a KAndúr lágyan szólal meg...*
- Én várni fogok... gondold át. Szeretlek. Ha szeretnéd... az időt kihasználhatnánk még egy együttlétre... a feladat előtt...
* majd arcon puszija Sal-t... kezeivel bársonyos bőrén végigsimít, ám érezhetően egyenlőre nem szeretne a helyzettel élni...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.15. 11:29

(Sal Hiddle)

*Érzi a férfit. Érzi a gyengéd, ölelő kezeit, melyek szépen lassan kihámozzák őt újra ruháiból...melyek szeldíen simogatják a hátát, az arcát, a kezeit...hallja ahogy a Kandúr becézgeti őt. Alig tudja felfogni a szavakat, a mámor és a kín keveredik benne, de úgy tűnik, most a szenvedése erősebb, mert csak összegömbölyödik a férfi karjai között, és úgy suttogja.*

-Most ne...kérlek, most ne, hagyd hogy kínlódjak...néha szükségem van rá, mert keserédes, és szeretem a szenvedés ízét a számban...ne haragudj, majd még sort kerítünk mindenre...hiszen hosszú még az éjszaka...csak maradj velem.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.15. 11:35

KM esemény [Tysson-lar]

* A férfi szorosan átöleli a lányt... előbb azonban szétgombolja ingét, hogy saját testmelegével szárítgathassa Sal-t...*
- Rendben van... itt maradok. Bújj hozzám... és... még fiatal az idő... alig van délután. És ne feledd... hamarosan össze kell ismét ülnünk... adig had élvezzem a társaságot...
* Azzal a férfi az összegömbölyödő lányt szabályosan körbeveszi testével, majd becsukja szemeit... mélyeket szippant a boszorkány hajából... kezeivel bársonyos bőrét simogatja...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.15. 11:38

(Sal Hiddle)

-Rendben...itt vagyok neked. Itt vagyok, és hidd el, maradnék is, ha megtehetném, de...érts meg. És legalább addig a percig, a végzet utolsó pillanatáig szeress...azt álmodni sem merem, hogy egyszer majd visszavársz, és ismét a tiéd lehetek...csak pár órát kérek tőled arra, hogy élvezhessem a tested melegét, azt hogy itt vagy velem, hogy átölelsz és elhiteted velem, hogy létezik...létezik szerelem...

*A lány halkan suttogott, majd arcát beletemette a férfi vállába. A forróság felkúszott a testében, a szívéig hatolt, és megremegtette minden egyes idegszálát...reszketett...vagy csak a visszafojtott sírás rázta...*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.08.15. 18:28

(Luure Mos Che'narion)

- Nem, hölgyem, az életem valóban nem pénzben mérem. Mindazonáltal meg kell élni valamiből. A tapasztalataimról pedig alakalomadtán majd bővebben is mesélek, de úgy érzem, annak most még nincs itt az ideje.
*Válaszol az elf a nőhöz fordulva*
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.15. 18:48

(Sal Hiddle)

*Pár óra. Jónéhány szédületes, együtt töltött, forró perc, mely alatt Sal a férfihoz bújt, és élvezte, ahogy Kandúr védelmezően, mégis gyengéden átöleli. Az élete most fikarcnyit sem ért: a lány tudta, hogy a férfi, mint egy múló ábrándkép fog kisiklani az ujjai közül. Halálszomja mindennél erősebb lett: ölni akart, ölni ezért az emberért, aki néhány óra alatt az értelmet adta mindennek...mindennek. de csak tűrt, összeszorított fogakkal, lehunyt szemekkel, tűrt és szenvedett...*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.15. 20:13

KM esemény [Tysson-lar]

* A kandúr szorosan magához öleli a lányt...*
- Várni fogok rád... csak... kérlek... ha mégse úgy döntenél... ahogyan én szeretném... amit persze teljesen megértek... akkor kérlek... egy napon gyere vissza. Én itt leszek, és rád várok majd... igazi kincs vagy számomra. Kérlek... ezt ne feledd... veled vagyok.
* Arca furcsa keserűségről ad tanúbizonyságot... talán azt nem hiszi, hogy a lány visszatér majd hozzá... egy eröltetett mosollyal ismét átöleli a lányt, majdd lecsukja szemeit...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.15. 22:59

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Dzsana Khadde [Yvett], Tiarren Findalath [Hakea Ello]

* A fogadós rosszallóan nézi a két nőt... az egyik, a nagydarab nem fest valami jól... dehát... végülis az üzlet az üzlet, mégha különleges vendégek is... ám amikor a lány lefordul a székről is kifelé kezd el támoylogni, előrébb lépked hogy megtámogassa...*
- Node kérem... ha rosszul van... ohh... gyorsan kifelé...
* Szól látva, hogy a lányt a hányinger kerülgeti... az ajtót kitaszítva az utcára viszi, ahol a szenyvízelvezető mellé állítja a lányt... a sok rothadó hal szaga még inkább inspirálja a lányt hogy kiadja aznapi adagját...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.15. 23:04

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Luure Mos Che'narion [Kraal Mornan], Shanil Argus [Schinter]

* Trisha bólint egyet... *
- Khm nem erre gondoltam. Botorság lenne információkat megostani... honnan tudjuk, hogy a Testévriség küldte? Mondjon el mit tud az akcióról, mit kell tennünk és egyebek, vagy adjon valami jelet... amelyről biztosak lehetünk magában. Nos?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.16. 3:22

Shanil Argus

<Muszaj ezt most elintezni?ejj-.->

-Nem egyszerubb ha a kozos megbeszelesen deritenenk fenyt erre?Ha valoban a testveriseg kuldte,akkor Kandur ugyis tudni fog rola es nem kell hitetlenkedni egymasban...Na jo faradt vagyok mar,lefekudtem piheni.Beszeljetek meg nyugodtan,amit szeretnetek...

Azzal elindul az agy fele es arccal befele lefekszik ra.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.08.16. 3:48

(Luure Mos Che'narion)

*Luure összráncolja szemöldökét. A feladatról tulajdonképpen alig tud valamit. Gyorsan átgondolja, hogy mi is volt az a néhány információmorzsa, melyet eddig elszórtak neki.*

- Valamilyen rangosabb úrról hallottam, akinek helyére fiát szánják. Keveset mondtak, de föld alatti erődöt és gorvikiakat emlegettek. Azért vagyok itt, hogy többet tudjak meg a dologról. Szép álmokat uram! *teszi hozzá lehalkítva hangját.*

- Talán akkor nem is zavarok tovább.
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.16. 8:21

(Sal Hiddle)

-Visszatérek hozzád...ha csak pillanatokra is, de visszatérek, és itt maradok veled lélekben, mindörökre, amíg világ a világ...ne aggódj, mert nem lehet így vége, ez csak egy...egy töréspont, amit még helyre lehet hozni: ha majd visszatérek...

*A lány szinte kántálás-szerűen ismételgette a szavakat. Nem mert Kandúrra nézni, elég volt neki, hogy beszívhatta a férfi illatát, és hozzá bújhatott, maga mellett érezhette a testét, a forrón lüktető hasát és mellkasát...most ennyi is elég volt neki ahhoz, hogy ne érezze úgy, mintha durván kitépték volna a szívét a helyéről, majd visszatömködték volna a véres darabokat a helyükre...szenvedett, de fájdalma átment már valami földöntúli csodába, egy fájdalmas rándulásba, mely végleg elszakította őt az emberségtől...már tényleg nem állíthatta meg semmi és senki. A felismerés torz mosolyt csal sal arcára, majd Kandúrhoz bújva, remegő testtel aludt el.*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 84 / 120 • 1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...