• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 88 / 120 • 1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 120

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.19. 11:55

(Sal Hiddle)

-Hogy micsoda?! -Salamanca hirtelen csattant fel, az elf lány mondandójába vágva. Arcára ismét kiült a gyűlölködő, megvető kifejezés, mely eddig is csúfította amúgy gyönyörű arcát: most azonban magára öltötte egy kígyó álarcát, és úgy meredt Tiára, sziszegve, dühtől csillogó szemekkel.- Hogy mered azt állítani, hogy én...én vagyok mindenért a hibás, hogy...hogy vonhatsz kérdőre azért, amiért megvan rólad a véleményem, és nem tisztellek, kedvellek úgy, mint a többiek?! -hangja remegett a visszafojtott indulattól, mely a torkát kaparta, az agyába fészkelte magát, és szépen-lassan átvette az irányítást az érzései felett. De nem mozdult. Nem tehette meg...tudta, hogy most még nem jött el az ideje az újabb támadásnak. És uralkodott magán. -Szánalmas vagy, tudod? Miért pont engem szúrtál ki magadnak? Élvezed, hogy úgy játszadozhatsz velem, ahogy csak akarsz? De vigyázz...vigyázz, te mocskos elf, mit teszel, mert egyszer még visszakapod tőlem ezt, százszorosan meg fogsz fizetni mindenért...és tudd meg, látni sem akarlak...- azzal, ha senki sem állta a lány útját, Sal vörös arccal, dühösen kiviharzott a szobából.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.19. 17:33

(Kildar Cossagor)

*Ahogy halad előre a beszélgetés, Kildar érdeklődése egyre jobban fokozódik. És egyben dühe is.

<MOST ITT MNDENKI ARRA MEGY, HOGY MÉG MIELŐTT AZ EGÉSZ ELINDULNA, MINÉL TÖBB GÁTAT ÁLLÍTSON ENNEK AZ EGÉSZNEK??? Magaságos istenek, hová kerültem? Milyen banda ez??>

*Aztán bekövetkezik Tia varázslata. És utána a mérhetetlen kavarodás. Kildar nem szól ele, mivel látja, hogy Luure és Shanil sem mozdul, és bár ő is érzett valamit -noha nem tudta pontosan, hogy mit-, de nem nyugtalankodott. Ellentétben a többiekkel, akik miutá kiordítozták magukat, fenyegetően merednek tiára, ám a varázslónő, még Salnak magyaráz, ahelyett, hogy magával foglakozna... amikor Sal ki akar rohanni, Kildar békésen, de nyomatékosan eléáll az ajtóban, és megragadja a jobb karját.

-Várj.

*Utána az elfre tekint:

-Gratulálok. Sikerült megint veszekedést szítanod. Szép munka, ehhez is értesz. Na nézzük csak meg megint a helyzetet. Megint ott tartunk, hogy van egy javaslat, utána még egy, és utána mindenki azon van, hogy ennek az egésznek gátat vessen, mert mindenféle problémát felvet. Most megmondom: nem lehet mindenre felkészülni. Netalántán amior a kereskedőért mentünk... elgondolkodtunk azon az eshetőségen, ami végül bekövetkezett? Nem. Gondolkodjatok hát.

<Ha most megint nekem lesz betegs főnökösködési vágyam, meg hasonló marhaságok, akkor dühöngő őrült leszek, az biztos...>
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.19. 21:42

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötőnegyed,Filézett Harcsa fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, délután
Résztvevõk: mindenki

//... KHM: egy kis OFF. rendet teszünk :evil: Első: egy dorani adeptus SOSE tenne olyat, hoyg saját szeméyles sérelmei okán kihasználja a mágiáját puszta demonstrációra. Ha az ellenkezője lenne igaz, egy lar-dori vari puszta szórakozásból hegyet tüntethetne el. Na már megbocsáss... mi az, hogy egy X tszű magas rangú tolvajt csak így semmibe veszel amikor iylet csinálsz? Fölényesen feláll Tia prédikálni, midnenki szétunja az agyát, erre bumm hírtelen csillagok szállnak le az égből, nagy csattanás, kántálás, felizzanak a rúnák... egy tolvaj hivatásból adódóan nem bízik SENKIBEN. Főleg nem egy dorani adeptusban aki kées volt eladni magát egy kereskedőnek :evil: Kandúrnak midnen indoka megvolt hogy útjára bocsássa azt a tőrét. Midnen oka megvolt hogy leráncigálja Dzsanát a szeretett nőről, és midnen oka megvan útálni Tiát, ha ELF és DORANI létére ökányesen kihasználja adottságait... mert ha így lenne, Kildar végzett volna a csapat egyik felével... mert végülis megteheti, demonstrálhat... a másik: miután 4 ember fegyvert ránt és mágikus harc is kezdődik, Arel papnője, aki heves vérmérsékletéről ismert, szintén kardot ránthat :evil: És azon nyomban útjára bocsálthat egy csapást márcsak refexből is :evil: Hogy miért? Egyszerűen csak mert így tenne. Kis 4-5 négyzetméteres szoba, mindenki megdöglik az unalomtól és a melegtől, erre a szoba közepén demonstrálod a hatalmadat... már megbocsáss, de ha mint JK villogtatsz, én mint KM erősen odalépek, hogy figyi Chris... jól van, most nincs semmi problem... de Trisha a csapással ki tudott volna nyírni, Kandúr szintén ha 2 mp-vel később dobja a tőrt. Ezt vésd az eszedbe mielőtt olyanokat írnál amit később meggondolhatsz. Nem én találtam ki hogy demonstrálj. Sal is demonstrálhatna... őő monnyuk őrjítő pillantás... vagy hasonló... megtehetné végülis.. monnyuk Luure-ra... kiugrik az ablakon... picit megüti magát, de a végén úgyis bekötözik, meghát van pap is a csapatban... nem gáz :evil: OFF ennyi...//
* Trisha elkerekedett szemmel mered a varázslónőre...*
- Még te csalódtál bennünk? :? Éppen megtárgyaltuk volna, hogy mit és hogyan tegyünk, közös nevezőre jutottunk valamiben, és másban is elkezdtük.... mire volt jó ez??? Káoszt szítani nem nagy tudás, elhittük volna akkoris ha mondod.... ejh... több empátiát várnál talán egy papnőtől? Meglehet... több józanságot várok azonban egy hosszúéltű magisztertől.
* A Kandúr midnez alatt bólint... rokonszenvező pillantásokat vet a két pap felé... felsegíti Sal-t... majd DZsanához fordul...*
- Bocsásson meg hölgyem a durvaságomért... a fegvyereket... el kelene tenni uygebár...
* Ekkor hangos csendüléssel a papnő a tokjába csúsztatja kardját... pár pillanat és a Kandúr is eltünteti a tőrét... nadrágja egy rejtett zsebébe... a férfi fejét rázva néz Tiára...*
- Fel se foghatom... ez egyszerűen agyrém...
* Látva hogy kildar megállítja Sal-t majd mnológba kezd, bólint...*
- Nem lehet midnenre felkészülni. Ügynökeink azon lesznek, hogy lecsökkentsék a támadások eshetőségét. Nem lesz nyílt utcai harc, nem lesz útelzárás.. elvégre túl feltűnő egy ilyen művelet ahhoz, hogy az ügynökeink ne vegyék észre. Mégis, óvatosnak kell lennünk. Csak erre kértem a társaságot. Midnen információ a rendelkezésre áll... amit lehetett, megbeszéltük. Akinek nem teszik, ne vegyen részt az akción. Azonban attól a pillanattól fogva nem áll klánunk védelme alatt az illető. És mielőtt még ismét viszályszítás kezdődne... azt hiszem elindulok hogy felkészüljek az éjjeli akcióra. A megbeszélt időben lenn, az ivóban. 3 csapatrész, a megebszéltek szerint. A kondicionálást kezdje az elf. Ez már nem az én dolgom. Nekem nincs szükségem rá. Az indulásra midnnkinek az elméjét óvják pajzsok, vagyha nem, az illető nem vesz részt az akción. Ennyi. A viszontlátásotokra...
* Azzal biccent egyet, majd kiiramodik... útközben Salt átkarolja, majd kinyitja az ajtót és lágyan behajtja maga mögött... trisha nagyot sóhajt...*
- Igaza van. Aminek el kellett hangoznia elhangzott. Tudjuk mi vár ránk legrosszabb esetben, mit kell tennünk az ellen hogy lecsökkentsük a veszélyt. Lenn leszek az ivóban ha keresne valaki. Nekem nincs szükségem mágikus kondicionálásra... meg tudom védeni magam. Midnenki más, akinek szüksége van, itt maradjon... Tia... tedd amit kell. És tudd, erre semmi szükség nem volt. Ha az a nyaláb telibe kap má nem élsz... csak magadnak okoztál kárt és kis híján másoknak is. Ezt pedig az Úrnőnk nem díjazza, főleg ha értelmetlen ok és cél vezérelt. érezd úgy, hogy soka kell tenned még ahhoz, hogy közénk érezd magad. Első dolog legyen az ilyesmiktől megszabadulnod... Dzsana.. Kildar... szívem...
* Biccent mosolyogva Dzsanának, Kildarnak majd Shanilnak... majd kisiet a szobából...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.19. 23:52

(Tia)

Kildarra komoly tekintettel mered, látszik, hogy a nyelve hegyén van valami durva szitok, de elfojtja és helyette higgadtan válaszol.

-Igaz. Nem készülhetünk fel mindenre. De nem áll szándékomban csónakkal nekivágni az óceánnak.

Trisha szavaira feláll, közel lép a nála magasabb papnőhöz, és hidegen, ám mégis szomorúan néz rá. Röviden válaszol, többre nem futja jelenleg energiájából.

-Senkiben nem tettem kárt, a forrófejűségetek és bizalmatlanságotok okozta mindazt, ami itt történt.

Mihelyt Trisha kiviharzott a szobából, a többi jelenlévőhöz fordul, szája az idegességtől pengevékonyra szűkül.

-Remélem nem gond, ha néhány percet várunk a kondicionálás megkezdése előtt. És most, ha mebocsátotok...

Villámgyorsan kiviharzik a teremből, a parketta mégis alig recseg léptei alatt. Trisha nyomába ered, majd kissé durvára sikeredett mozdulattal megállítja.

-Beszélnünk kell. Most. Mondj egy helyet ahol nem zavar senki.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.20. 0:16

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: mindenki

* Trisha megvonja a vállát Tia közeledtére...*
- nekem megteszi a folyosó is. Mondd miért jöttél utánam...
* Ezalatt a szobában Kildar nagyot sóhajt...*
- Mindenki maradjon itt. Vissza fog jönni. Végezzünk ezzel hamar, hogy aztán midnenki mehessen a dolgára.
* A Kandúr Sallel az oldalán az ellentétes irányban indul el, mint amerre trisha indulni szándékozott... a férfi a saját szobájához vezeti a lányt...*
- Pfeh... jó kis megebszélés volt mondhatom. nyitogatják a szárnyaikat... ami nekem nagyon nem tetszik. EGyszer még egy hasonló valaki életébe is kerülhet... nem esett semmi bajod szívem?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.20. 0:22

(Tia)

Egészen elképedve tekint a papnőre.

-Valóban olyan nehéz lenne kitalálni miért jöttem utánad? És én jobban örülnék, ha nyugodtabb helyen tudnánk folytatni ezt a beszélgetést. Persze csak ha nincs fontosabb dolgod.

A földre tekint, botját görcsösen szorítja, arcán még mindig felháborodás és idegesség tükröződik.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.20. 9:13

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Tiarren Findalath [Hakea Ello]

* Trisha keserűen elhúzza a száját...*
- Nyílt ember vagyok, nyíltként kezellek... amit mondtam úgyis gondoltam, nincs mit ragozni rajta. Ha téged egy beszélgetés megnyugtatna... menjünk a szobádba, rendben? De siesünk ám nehogy megvárakoztasd a többieket...
* Majd szélsebes léptekkel megindul Tia szobája felé... megvárja míg a lány ajtót nyit, majd belép, és teletepedig az ágyra...*
- Hallgatlak...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.20. 10:27

(Dzsana Khadde)

*Értetlenkedve néz hol egyikükre, hol másikukra. Nem érti miért veszekednek, lényegében nem ért semmit. Ő csak annyit látott, hogy Sal tőrrel esik nekik Tiának. Sal távozásakor lebiggyeszti a száját - feléjük, csak az szokott távozni aki bűnösnek érzi magát... Kandúr szavaira kissé meglepődötten tekint rá.*
- Nem történt semmi. Megértem, bár nem akartam bántani, csak lefogni...
A fegyvereket...már akinél van... az enyém.... francba...
*Dzsadul elereszt egy nem épp szalonképes morgássorozatot.*
- Ha nem lenne probléma gyorsan leugrok a kardomért - ha még ott van az asztalnál... :x
*Kisiet, le az ivóba, ha a kardja ott van magához veszi, és visszatér Trisháék szobájába.Tia ekkor indul Trisha után. Dzsana egy darabig szótlanul néz maga elé, játszik kardjával, majd először Shanilra, majd Kildarra tekint.*
- Baj lenne ha elmondanátok nekem is, hogy mi volt a megbeszélésen.... és mit jelent aza kondici...akármi... :shock:
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.20. 12:26

(Sal Hiddle)

-Nem, semmi bajom...komolyan. Csak egy kicsit ideges vagyok, semmi több. Nem értem, mire volt jó ez az egész... azt a kezdetektől fogva sejtettem, hogy Tiának ellenszenves vagyok. Éreztette velem, a titkaimat erőszakkal akarta kicsikarni belőlem...- Salamanca a szobában lévő hatalmas ágy szélére telepedett, s még mindig zihálva beszélt Kandúrhoz. Idegei felmondták a szolgálatot, a lány szinte remegett a dühtől, a visszafojtott méregtől, mely teljesen átvette az irányítást a teste felett. -Gyűlölöm, érted? Gyűlölöm...- tette hozzá már halkabban, de szavainak így is hatalmas súlya volt. Csak ült tovább csendesen az ágyon, maga elé meredt, és keserű, dühtől lüktető gondolataiba mélyedt.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.20. 18:35

(Tia)

Beinvitálja Trishát a szobába, az ajtót becsukja, közvetlen előtte áll meg, úgy szól a papnőhöz.

-Elkeserítő amit mondtál. Minden fáradozásomat amit a csapat érdekében tettem, hiábavalónak érzem. Amit tettem, csupán azért tettem, mert attól tartok, hogy ha ilyen könnyedén kezeljük a dolgokat, akkor egytől egyig elvérzünk. És bármennyire hihetetlennek tűnik, igen, kicsit félek, hogy nem kerülök ki innen élve. Nem bíztok meg még a saját árnyékotokban sem, és nem veszitek észre, hogy kiben érdemes és kiben nem.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.20. 18:51

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Tiarren Findalath [Hakea Ello], Sal Hiddle [Layla]

* Trisha vállát megvonja...*
- Igaza van pedig Kildarnak. Sose lehet tudni mitől vérzünk el. A legtöbb amit tehetünk az az, amit a Kandúr javasolt. Úrnőnk védelmez majd minket az utunkon tudom, ennél többre nincs is szükség. Megtesszük amit kell... a többi a csuklyásokon, a Kobrákon és a jó szerencsén múlik. Fölösleges azon görcsölni... hogy mi lesz HA. Mert végülis lehet, hogy gorvikból hozatott orgyilkosok ugranak majd ki elénk, vagy hírhedt észak-erv zsoldosok bukkannak majd fel a sarkon... nem lehet midnenre felkészülni. Ami a csapatot illeti... kialakulóban van egy háló... hogy ki kiben is bízik és miért is... az ilyen akciók, mint az előző volt, csak ront ezen. Nem lehet elvárni egy társaságtól, akik egy napja ismerik egymást, hogy egymás életét egymás kezébe adják. De igenis emellett van egy közös érdek... akarat, a közös élni vágyás, és ez összetart minket. Többre jelen helyzetben nincs is szükség.. irreális lenne olyat kérni, ami ilyen helyzetben lehetetlen lenne...

* A Kandúr a lány mellé huppan le az ágyra.. tekintete a távolba mered... elgondolkozik a hallottakon...*
- Hm... meglehet, hogy az elf... parancsoláshoz szokott, és fölényes másokkal szemben. De hatalma van. Ezt nem szabad lebecsülni. Gyűlölni okod... hm... meglehet van, ám vedd figyelembe azt is... hogy mellette fogsz harcolni majd. Mi lesz akkor... ha az életed rajta fog múlni és fordíva? Ebbe is bele kell gondolni... jaj szívem ne érts félre. Igazat adok neked. Amit tett az erkölcstelenség... a képességeinek kihasználása magas fokon.... ám mégis arra kérlek téged, hogy emelkedj túl rajta... az igazi könyörtelenség abból fakad, hogyha az ember képes túllépni... lekezelni olyasvalakit, aki tett is azért hogy megtedd. Ígyhát... gyűlölni fölösleges, semmibe veni praktikusabb hogy úgy mondjam. Könyörtelennek lenni lehet mindkét dolog által... én inkább az utóbbit javaslom. Érdekeld le egyszerűen... nem éri meg rosszban lenni vele mert visszaüthet. Később... amikor majd változik a helyzet... tehetsz ellene hogy úgy mondjam...
* Villan a tekintete a lányra... egy széles mosoly rajzolódik ki az arcán... a lány sejtheti mire gonolt, ám a férfi nem megy tovább... *
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.20. 19:00

(Sal Hiddle)

-Lehet hogy igazad van, de...gondolj bele egy picit jobban. Igen, lehetséges, hogy majd tőle fog függni minden: az életem, a küldetés...de akkor kénytelenek leszünk valóban egymásért is harcba szállni. Hiszen a feladat sikeressége vagy éppen veszte múlik rajtunk...ez az, ami még viszatart. Ezért nem rontok rá orvul, ezért nem gyilkolom le: ne hidd azt, hogy az én kezemben nem csoportosul elég tudás ahhoz, hogy megtehessem...lenne hozzá elég erőm, és bátorságom is, elhiheted. Mégse teszem meg. Már az első pillanattól kezdve ellenszenves volt, a cselekedetei, a felsőbbséges mozdulatai, a szavai, a cinikussága, egyszerűen minden...de igazad van, ezen felül kell, hogy emelkedjek. Köszönöm, drága, hogy meghallgattál, sokat segítettél...- Sal egy pillanatra elmosolyodott, s a szemei is pajkosan villantak bele a homályba. Jó volt valakinek kiönteni a lelkét, és az azt nyomó gondokat, érzéseket...végre megtalálta azt a valakit, aki képes volt meghallgatni őt. Olyan nehéz lesz majd a búcsú...a perc, melyben el kell majd válnia a szeretett férfitól. A lány magának sem akarta bevallani, de tudta: mindörökre szól az elválás...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.20. 19:09

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Sal Hiddle [Layla]

* A Kandúr mosolyogva egy csókot lehel a lány homlokára...*
- Örülök annak, hogy segíthettem. Nem kételkedek abban, hogy megtehetnéd. Nekem is vannak még trükkök a tarsolyomban elhiheted... szeretnél látni belőlük valamit esetleg?
* Néz vigyorogva a lány szemeibe...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.20. 19:15

(Sal Hiddle)

*A lány felvont szemöldökkel nézett Kandúrra, aki egy gyengéd csókot nyomott a homlokára, majd felajánlotta neki, hogy mutat egy-két trükköt. Sal tisztában volt azzal, hogy a férfi tudása jóformán végtelen: kíváncsian pillantott rá vastag, érzéki szempillái alól, majd kedveskedve szólalt meg:*

-Ha valóban méltatsz annyira, hogy megmutasd, mit tudsz...akkor kíváncsian várom a produkciót.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.20. 19:25

(Tia)

Elszomorodni látszik a papnő szavainak hallatára, fejét kissé lehorgasztja, majd komor hangon szólal fel.

-Valóban irreális. Ezentúl nem is várok el senkitől semmit, úgyis csalódni fogok mindig. Úgy látom, ideje beletörődnöm abba, hogy mindenhol idegenként kezelnek, kívülállóként, minden segítő szándék ellenére. Örvendezz, hogy nem osztozol a sorsomban, Arel papnője és imádkozz, hogy sose érts meg, mert akkor szívedre ráköszön az ősz és soha nem leszel többé önmagad. Bocsáss meg, hogy feltartottalak.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva