Igen, a KM-em is utálta a wiereket mert hogy 2szer is a csapattársa hordónak használta... de pl én még egyik csaptársamat sem csapoltam meg és majdnem minden karim wier volt..., a wier 2dl vérrel beéri!!! Amit még sztem 1 kutya is simán túlél!!! Nem beszélve arról hogy 1 véradáson 5dl vesznek le... és ha belegondolsz még jól is jár az illite mert megtudja hogy beteg-e-a vérből megtudja a wier- és még vérfrissitést is kap ami tudományosan bekbizonyított tény hogy jó -"dopping" féle.
Én pl szolidan egy utcalánnyal "beérem", mert vért iszon, XXX..., és 3fp-be nem hall bele sztem, és ha kifeküdt a csaj -alszik/wier praktikák- akor sztem nyugottan "ihat" belőle és max annyi hogy megycsípte egy nagy bogár... Nem veszélyesek ám annyira a fogai... És ha benyögi hogy óvatosan akor a min sebzés 1 ft... A másik hogy feldobták annó/most is a XXX-t hogy megvágták a karukat és vérrel kenték be egymást akor meg nincs miről beszélni.. És Yneven is (sőt még jobban) a pénz beszél, a kutya ugat igaz szal a qva biztos belemegy...
A fantáziámról meg nem kérek véleményeket!!!

A lebeszélésről pedig annyit, hogy nem fafej hanem gránit-/gyémántfej vagyok!!!

AVP