• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haonwell városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 38 / 115 • 1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 115

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.09.05. 13:10

(Alauron)

Ahogy Pat beszélt a véréről az szemöldökráncolásra ösztökélte a követet, de fejébe vette hogy megpróbálja eloszletni a rossz szájízű korcs kifejezést.
- Miért mond, hogy te vagy én az korcs lenni? Nekem szívvel az hogy két olyan lény egymást tud és akar szívvel életben, hogy lesz nekik gyerek...az hogy egyik az elf, másik ember nem baj. Régszülő neked, tett szívvel, hogy lett gyerek elf-ember vér. Tudd, lenne jó, ha elfogad te hogy ez jó, fényes dolog...nem mond rá korcs, magadra se korcs. Jó? :roll:
Kis gondolkodás után ő is mesélni kezdett, kicsit búsan, de őszintén, és nyiltan mármár egy kicsit büszkén:
- Úgy öt tucat év hogy születtem Doranon. Ott apám volt embere az Vigyázók Rendben. Nekem anyám elf ez országból, Haonwellből. Hangját emlékszem még, de elment mikor én voltam néhány tavaszt éltem. De szívvel látnám már őt....és bizony szívvel látnám apám, akit nem tudok már sok éve, ami ... három tucat év, alig kevesebb. Akkor régen, voltam én is ott Doranon Vigyázó katona, de lett hirtelen véletlen, és én mentem el onnan, mert szívvel volt nekem nagy dolog tanulni, hogy mi az ami jó, szép az erdőn, ami bölcs természetnek, és ami parázs léleknek.
<Igen, jó atyám már biztos halottnak hisz... :cry: >
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Deval Bereth » 2006.09.05. 20:59

(Avarath)

*Maldar kérdésére kinyitja száját, de mégis meggondolja magát és nem mondja el a véleményét.*
<Inkább majd később említem meg.>
-Nem, semmi különös, csak gondolkoztam a gyerek koromon, mert hiányoznak azok a régi szép idők. :roll:
.....
-És te jobban érzed magad? Nem fáj a sebed most már?

//Sziasztok! Most már vok. Bocs hogy edig nem írtam csak hát vírus került a gépemre a többit meg gondolom sejtitek :roll: //
Deval Bereth

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.09.06. 0:15

(Patricia)

*Alauron szavait elhallgatja és egy kissé fancsali mosollyal néz rá.*
- Értem miről beszélsz.... de ha egész életedben sehová sem tudtál tartozni igazán a véred miatt, és ezt mások kőkeményen meg is mondták, hogy minek tartanak.... ez rögzül.... s lassan a magadévá teszed a kifejezést.
Én szeretek élni, és jól érzem magam a bőrömben, de mások nem így látják jónak... kevés olyan illetővel találkoztam eddig, akik minden gond nélkül elfogadták ... monjuk úgy...másságomat... . S azon kevesek sem élnek már... de ez hosszú történet.
*Amikor a férfi magáról kezd beszélni figyelmesen hallgatja. Szomorúvá válik szeme amikor a háromtucat év elhangzik - tudja mit jelent egy embernek. Nem szól pár percig Alauronhoz, csak nézi, nem meri kimondani gondolatait. Riadt kisgyereknek tűnhet így a férfi előtt, pár faággal az ölében szomorú szemekkel, melyek kevéske kétséget és félelmet sugároznak. Párszor szóra nyílik szája, de hang nem jön ki a torkán. Aztán zavartan félrenéz, megköszörüli torkát.*
- Eh... szerintem vigyük a fát a táborba mert igen gyorsan sötétedik..., nem szeretnék a sötétben még itt fát gyűjteni. Neked nem kell cipekedned - majd még gyorsan visszajövök a többiért. - *azzal folytatja a fa pakolását ölébe.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.06. 9:16

KM esemény [Szitakötő]
Helyszín: Haonwell- A Völgyben
Idopont: A Dal hava... az Ébredés, este
Résztvevők: mindenki

Egészen besötétedik mire a fagyűjtők majd visszaérnek a táborba, ahol már Morik összecsiholt egy kis tábortüzet az első adag tüzelőből. Nagy lassan, végszóra Jeffete és Szitakötő párosa is megjelenik. Szita a táborba való visszaérkezés előtt a papnak adta szitakötő formájú arany fülbevalóját, hogy tartsa meg hálája jeléül, vagy egyházadónak, ha úgy jobban tetszik. A barna bőrű nő szeme sugárzik, arcáról le se lehet törölni a mosolyt, és valamit nagyon magyaráz a férfinak, belekarolva abba:
-...és nem kellett csapkodnunk magunkat a szúnyog miatt, hanem szép, finom, fehér hálót terítettünk az ágyunk fölé egy rúddal rögzítve...Meg bírnék enni most egy lovat is. Fura, még fáradt sem vagyok. Kicsit fázom, de nem annyira, mint korábban.
Majd látva, hogy sötétben az elf szeme időnként vöröses színben villan, megtorpan, nyel egyet.
-Megszállta az ördög? Már az idejövő úton furcsákat csinált, fatönkökhöz beszélt, biztos hogy magánál van?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.06. 10:11

Arbor Vitus

Tavolabb helyezkedik el a tabortuztol,amit Morik csinalt es egy vaskosabb fanak veti a hatat.A "megbirnek enni egy lovat is" kijelentesre az illeto fele fordul,ugyanis pont akad a kozelben egy lo es nem eppen jo otlet kajanak nezni...

-Jol vagyok.Es a fatonkok ertik a beszedet csak megfelleloen kell hozzajuk beszelni,amit az emberek vmiert nem birnak felfogni -.-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schinter 2006.09.06. 14:54-kor.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2006.09.06. 14:52

(Jeffete Fortom)

*Az áldás befejeztével halovány mosollyal nyugtázza a nő csillogását, belülről fakadó boldogságát, megnyugvását. Bevallja magának, azért egy kicsit tartott attól, hogy Isene nem járul hozzá e kegyhez. Elhatározta, hogy amint felkel a nap első sugara ajándékkal fog Neki adózni bölcsességéért, tisztánlátásáért. A szótlan Szitát karaja alatt felhúzván a földről a többiekhez invitálja.*
- Gyere! Menjünk vissza a többiekhez, már bizonyára várnak minket, és már sötét is van. Látom jobban vagy sokkal.
*A visszafele úton belekarol a nőbe, szótlanul hallgatja áradozását mind a shadoni divatról, mind a rajzairól, mind a szúnyogok elleni védekezésről. A táborba érve elengedi Szitát.*
- Ha bármi baj lenne, máskor is nyugodtan fordulj hozzám.... bizalommal.
*A sátor mellett keres egy viszonylag egyenes helyet, melyen elszándékozik tölteni az éjszakát. Hátijából előkerül kevéske élelem, melyet elfogyaszt, majd a köpenyt fejére húzva próbál aludni - előtte azonban még közli*
- Ha én jönnék őrségben csak lökjetek meg. - *aztán próbál aludni.*
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.09.06. 15:25

(Maldar)

*Magában megvonja a vállát Avarath válaszára, de kifelé semit nem mutat.*
<...majd elmondja ha akarja...>
*A cimborája kérdésére odakap a sebéhez, mert attót tart felszakadt sebe vagy valami ilyesmi. De szerencséjére nem így lett. Megkönnyebbül láthatóan, majd ismét elhelyezkedik és behunyja a szemét.*
- Köszönöm megvagyok, holnapra biztos jobb lesz. Amúgy már nem is fáj annyira, csak tudod azért vigyázni kell vele. - aztán hirtelen témát vált. - Ynev mely szegletéből kerültél ide és mi hajtott előre?... Már ha nem sértelek meg...
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.09.06. 16:20

(Alauron)

Megpróbál a lány mellett haladni, és figyelni az arcát ahogy válaszol neki. Szemében kíváncsiság lakozik.
- Van ember és elf aki mond te korcs, lehet mond az nekem is én is...de ne hidd neki. Ne hidd mert...balga, nem tud hogy az jó, lenni más, mint lenni más ember meg elf, meg többi népségek. És mond e elf embeernek is hogy korcs? Hát ember elfre? Mond, de nem igaz azért. Korcs csak aki van fekete árnytól, csak az. Aki mond ostobát, mert balga, te ne bús miatta...tán nehéz...akkor légy ott ahol nem mond neked ostobát senki.-
-Pat hátára teszi a kezét, támogató, vígasztaló szándékkal, mire befejezi a mondandóját, aztán elvesz onnan.
....
- Tudd, most én szívvel beszél veled, nekem te első aki ember elf vér együtt...talán hasonló nekem velem... szívvel beszélni még veled, te akar...várakozó szemekkel tekint a lányra.
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.09.06. 17:00

(Patricia)

*Végighallgatja Alauront, de látszik arcán hogy nem ért egyet vele - valamiben nagyon nem ért egyet. Megáll, szembeforful vele, szemébe néz, és kissé bánatos hangon szólal meg.*
- Azt mondod jó? Jó hogy ilyen vagyok? Részben... igen valahol...
De amikor látom, hogy mindenki mellőlem elmúlik, és én itt vagyok kénytelen maradni egyedül.... az már nem jó. Nem jó látni, hogy mindenki kit szerettél hogyan öregszik meg és hull porba. És legfőképpen nem jó, amikor az igazi barátok, társak halála után egyedül vagy, s az egyedüllét az őrületbe kerget szinte, s hogy ez ne következzen be újabb társakat, barátokat szeretnél szerezni, de legbelül tudod mi lesz a vége... ugyanaz mint először - ha istened is úgy akarja, akkor őket is túléled....ha nem szerencsés vagy... hogy nem éled át mégegyszer azt a fájdalmat... - *beszéde alatt szemeibe különös bánat ül bele, úgy tűnik, mintha mindezt egyszer már maga mögött hagyta, úgy tűnik, hogy a saját életéről, érzéseiről beszél, arról ami mélyen a külső felszín alatt van. Arcára halovány mosolyt próbál varázsolni, több-kevesebb sikerrel, s a kis szónoklata után újra nekivág az erdőnek vissza a táborhelyhez* - Persze, beszélgethetünk ... szinte bármiről...
Anyámon kívül más félvért nem ismertem... főképpen emberekkel érintkeztem, és néhány elffel. De ők ugyanúgy viselkedtek mint Arbor...hidegen, mintha én tehetnék arról hogy kinek születtem.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.09.07. 13:42

//Ezt majd lehet kitörlöm később, de SzitaKM megkért hogy szóljak ma semiképp sem ír, mert beteg. ha esetleg még pár napig nem fut be semmi tőle, akkor az ugyanezért van...//
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Deval Bereth » 2006.09.07. 21:18

(Avarath)

*Maldar kérdésére Avarath egy nagyot sóhajt.*
-Sejtettem hogy megkérdezed... Nos és Illanorból származom ott nőttem fel és sajnos oda.... már nem mehetek vissza. :cry:
.......

-Ha nem haragszol most inkább lefeküdnék, mert hiába tűnik könnyednek a mi kis elf barátunk, hosszú távra ugyanolyan nehéz mint bárki más :wink:
-És még valami.... hát én mindjárt elalszom akaratomon kívül, ezért téged kérnélek meg rá.
*Ezután óvatosan szétnéz és csak azután mikor meggyőződött róla, hogy Morik nincs a közelben odasuttog néhány szót Maldarhoz...*
-Tartsd szemmel éjszaka Morikot kérlek, nem bízok meg benne a mai nap után.
Deval Bereth

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.08. 9:49

KM esemény [Szitakötő]
Helyszín: Haonwell- A Völgyben
Idopont: A Dal hava... az Ébredés, este
Résztvevők: mindenki

-Persze, természetesen...bólogat Szita a pap ajánlatára, aztán ámulva nézett az elfre:
-Hát önnek még nem mondták, hogy a fáknak nincs füle?! Ezt minden gyerek tudja...
Vállat von, csípőre teszi a kezeit és a többiekre néz.
-Ammm, nem szeretnék senki dolgába beleszólni, de úgy vélem van, amit meg kellene beszélnünk. Fontos, fontosabb mint az azonnali durmolás. Én is fáradt vagyok, még is szeretnék valamiről beszélni. Megengedik nekem?
Morik a nőre nézett, ő már tudta, hogy a nő akar valamit, most talán azt is megtudja, mit.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.08. 12:50

Arbor Vitus

Szita szavaira megvonja a vallat.

-Mondtam,hogy az emberek vmiert nem ertik meg...

A beszelgetest inkabb tavolrol figyeli es nem szandekozik beleszolni.

//
Jovulast ;)
De amint lattom irtal reagot tan jobban is vagy? :D
//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schinter 2006.09.08. 14:24-kor.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.09.08. 13:47

(Alauron)

Lassan visszaérnek a táborba, és még épp elkapja Szita szavait, ami odainvitálja őket...mielőtt odamennének még enyit mond Patnak, szomorúan:
- Lát ám, te vagy belül mint mocsár... kevés jó van, de jó elsüpped, és nem van semmi csak mégtöbb sötét. Kell egyszer neked majd lenni boldogul, sokat. Az segít legyen inkább helyette rét belül. ...
Azzal Szitáékhoz mennek és egyenlőre megszakad a beszélgetésük.
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.09.08. 22:52

(Patricia)

*Visszaérkezvén a táborba Alauron utolsó szavai hatására ráfagy az a picike mosoly is az arcára. Nem veszi észre, hogy gondolatai kissé hangosabbra sikerültek - az orra alatt morogja magának: 'Mocsár... milyen találó. Posvány, enyészettel teli, halálos.' Azzal leteszi terhét a tűz mellé. Letelepszik melléje, térdeit maga alá húzza és egyenesen a táncoló lángokba bámul. Elmereng a beszélgetés hatására magában, a külvilággal szinte nem is foglalkozik.*
<Boldogság? Vajon milyen lehet, az igazi boldogság, hogy rét nőjjön lelkemben? Soha nem tudhatom meg, soha... De, de talán mégis egyszer... ha Őket megtalálom, talán akkor boldog lehetek... talán. De az akkor sem lesz az igazi... az igazi egy társ oldalán van valahol... nekem olyanom nem lesz... nem lehet... Titokban kell tartanom kilétemet, és az már nem őszinteség mással szemben, az ember pedig legyen őszinte ahhoz akit szeret... Szeret... van szeretet? van szerelem? ... Óh... az elmúlt öt év, mindent kimosott belőlem mindent, mindent ... > *Arca búskomorságból lassan egy utálkozó, gyűlölködő grimaszba fordul, körmeit húsába vágja, majd egy erőteljes rázással mindezt levetkőzi magáról.* <Elég legyen ebből! Én választottam ezt az életet! Maradhattam volna otthon anyám mellett is. De erre esküdtem fel, így kell élnem!!! Az eskümet meg nem tagadhatom meg, még akkor sem, ha szívemben mást is érezni szeretnék... nem tehetem meg, a kettő nem fér el egymás mellett...>
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 38 / 115 • 1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 115