Szerinted a Smile-kkal mi legyen? Így maradhatnak vagy...

Sion
Moderátor: Admin
Wellendir Zen írta:Egy kis segítséget várok azzal kapcsolatban ,hogy egy nyílvesszõnek ha nem célzott a támadás és egy teljesvértes nagy pajzsot maga elõtt taró Harcosra lõnek mekkora az átütõ ereje. Azaz lehetséges e, hogy a nyílvesszõ átüsse a nagy pajzsot.
Egyépként a szabályokról szóló részben a Belsõ Idõnél mire jutottatok![]()
Kérdem ezt mint hithû kardmûvész
Sion írta:És més én vagyokvéreskezû...![]()
No con azt kell hogy mondjam h ne éld bele magad a játékba, mert most beszéltem lacival és mégsem ér rá, szóval 90% hogy neml essz játék...
Maj kitalálunk valami mást.
Sion
Con Larrodan írta:Wellendir Zen írta:Egy kis segítséget várok azzal kapcsolatban ,hogy egy nyílvesszõnek ha nem célzott a támadás és egy teljesvértes nagy pajzsot maga elõtt taró Harcosra lõnek mekkora az átütõ ereje. Azaz lehetséges e, hogy a nyílvesszõ átüsse a nagy pajzsot.
Egyépként a szabályokról szóló részben a Belsõ Idõnél mire jutottatok![]()
Kérdem ezt mint hithû kardmûvész
1. pls vedd kisebbre az avatarod, a megengedett szélesség 150 pixel, ennek a közelében maradjunk.
2. Mi nem használtunk átütõerõt, nagy pajzs 50 VÉ, teljesvértnek meg ott az SFÉ-je, egy nyílvesszõ (hacsak nem mágikus, vagy shadoni páncéltörõbõl lõtték ki) nem fog átütni egy pajzsot... legalábbis sztem.
3. Belsõ idõt mi harcban úgy vettük, hogy minden támadás meglepetésbõl jön, szóval +30 TÉ
Quiasse Limenel Umassyras írta:Wellendirnek:
nagyon tuti az avatarod.Imádom azt az anime-t. Alucard meg beteg.
amúgy szerintem nehéz nyílpuska és affelett átüti a pajzsot minden lõfegyver. Rettenetes erõ van benne. És az sem mindegy, hogy milyen távolságról. Mert ha 5 méterrõl meglõsz nehéznyílpuskával egy pajzsot, akkor lehet, hogy az embert is átviszi aki mögötte áll. De 30-40 méterrõl már nem hiszem. A legegyszerûbb az lenne, ha adnánk a pajzsoknak SFÉ-t, vagy STP-t. Már meg is van oldva.
Én a belsõ idõt úgy csinálnám, ahogy Con, de növelnék a támadások számán körönként. Mégiscsak gyorsabb, és nem is akármennyivel. Így is csitimiti, de ha a realitást nézzük, akkor ha körönként üt a harcmûvész 2-t, akkor 4 szegmens alatt (40pszí) ráver az ellenre 8-t. Ezért is mondtam, hogy szarul van meghatározva az egész. Valami mindenképp sérülni fog. Vagy az az arányszám, ami a diszciplinánál le van írva, vagy a játékegyensúly. Innentõl KMfüggõ, hogy ki mit mond.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó