• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 176 / 300 • 1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 300

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.09.28. 7:52

Üdv kolléga!

Szerinted a Smile-kkal mi legyen? Így maradhatnak vagy... :uzi: :razos:

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.09.28. 7:54

Ha van idõd mássz bele egy Gif szerkesztõvel és kockánként lõdd át a hátteret :vigyor:
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.09.28. 7:57

Jó! Ha maj lessz idõm... A választások végéig ez tuti nem él...

De akkor ünnep van! Lehet használni minden smile-t, maradnak! :pogo: :buli: :pogo:

Sion :pogo:

:love: :hali: :nesze: :bow: :koccint:

Ezeket pedig most tõlem... azaz Yvettõl :)

Con
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

Segítség! Help! F1!

HozzászólásSzerző: Wellendir Zen » 2006.09.28. 11:34

Egy kis segítséget várok azzal kapcsolatban ,hogy egy nyílvesszõnek ha nem célzott a támadás és egy teljesvértes nagy pajzsot maga elõtt taró Harcosra lõnek mekkora az átütõ ereje. Azaz lehetséges e, hogy a nyílvesszõ átüsse a nagy pajzsot. :zen:
Egyépként a szabájokról szóló részben a Belsõ Idõnél mire jutottatok :?:
Kérdem ezt mint hithû kardmûvész :kardozos:
Wellendir Zen

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.09.28. 11:44

Amennyiben a pajzs parafából van, úgy átüti! :lol: Egyébként esélye sincs!

Nézd meg a megfelelõ topikot.

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

Re: Segítség! Help! F1!

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.09.28. 11:45

Wellendir Zen írta:Egy kis segítséget várok azzal kapcsolatban ,hogy egy nyílvesszõnek ha nem célzott a támadás és egy teljesvértes nagy pajzsot maga elõtt taró Harcosra lõnek mekkora az átütõ ereje. Azaz lehetséges e, hogy a nyílvesszõ átüsse a nagy pajzsot. :zen:
Egyépként a szabályokról szóló részben a Belsõ Idõnél mire jutottatok :?:

1. pls vedd kisebbre az avatarod, a megengedett szélesség 150 pixel, ennek a közelében maradjunk.
2. Mi nem használtunk átütõerõt, nagy pajzs 50 VÉ, teljesvértnek meg ott az SFÉ-je, egy nyílvesszõ (hacsak nem mágikus, vagy shadoni páncéltörõbõl lõtték ki) nem fog átütni egy pajzsot... legalábbis sztem.
3. Belsõ idõt mi harcban úgy vettük, hogy minden támadás meglepetésbõl jön, szóval +30 TÉ
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.09.28. 12:46

És més én vagyokvéreskezû... :lol:

No con azt kell hogy mondjam h ne éld bele magad a játékba, mert most beszéltem lacival és mégsem ér rá, szóval 90% hogy neml essz játék...

Maj kitalálunk valami mást.

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.09.28. 12:50

Sion írta:És més én vagyokvéreskezû... :lol:

No con azt kell hogy mondjam h ne éld bele magad a játékba, mert most beszéltem lacival és mégsem ér rá, szóval 90% hogy neml essz játék...

Maj kitalálunk valami mást.

Sion

Mi az hogy nem? :wtf: :eek: :morci: :hogyaza: :grrr: :uzi: :razos: :nesze: :teccikerteni:
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

Re: Segítség! Help! F1!

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.28. 13:37

Con Larrodan írta:
Wellendir Zen írta:Egy kis segítséget várok azzal kapcsolatban ,hogy egy nyílvesszõnek ha nem célzott a támadás és egy teljesvértes nagy pajzsot maga elõtt taró Harcosra lõnek mekkora az átütõ ereje. Azaz lehetséges e, hogy a nyílvesszõ átüsse a nagy pajzsot. :zen:
Egyépként a szabályokról szóló részben a Belsõ Idõnél mire jutottatok :?:

1. pls vedd kisebbre az avatarod, a megengedett szélesség 150 pixel, ennek a közelében maradjunk.
2. Mi nem használtunk átütõerõt, nagy pajzs 50 VÉ, teljesvértnek meg ott az SFÉ-je, egy nyílvesszõ (hacsak nem mágikus, vagy shadoni páncéltörõbõl lõtték ki) nem fog átütni egy pajzsot... legalábbis sztem.
3. Belsõ idõt mi harcban úgy vettük, hogy minden támadás meglepetésbõl jön, szóval +30 TÉ

sztem ez km függõ...De azért sztem a km-k többsége nem engedné hogy egy nyilvesszõ átüssön egy nagy pajzsot :P persze Con által is melitett "ostrom fegyver" kategóriába sorolandó gépekbõl kilött nyilveszõ az más,de sztem azt már nem is nyilveszõnek nevezik :D

Belsõidõ:szvsz nem lehet ellene védekezni...,de felmerül a kérdés,hogy melyik harcmûv/kardmûv nyomulna mindig belsõ idõben harc esetén?És itt már ott lyukadunk ki,hogy kocka csörgetés-e az rpg? :D Sztem ezt mindenki maga eldönti.... 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.09.28. 14:13

Elõzõ oldalon igazi hsz-ünnep volt. Megõrültem, ne hari rám, csak fárasztó napom volt, és semmi kedvem németet tanulniiii :wtf:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.28. 14:43

Wellendirnek:

nagyon tuti az avatarod. :D Imádom azt az anime-t. Alucard meg beteg.

amúgy szerintem nehéz nyílpuska és affelett átüti a pajzsot minden lõfegyver. Rettenetes erõ van benne. És az sem mindegy, hogy milyen távolságról. Mert ha 5 méterrõl meglõsz nehéznyílpuskával egy pajzsot, akkor lehet, hogy az embert is átviszi aki mögötte áll. De 30-40 méterrõl már nem hiszem. A legegyszerûbb az lenne, ha adnánk a pajzsoknak SFÉ-t, vagy STP-t. Már meg is van oldva.
Én a belsõ idõt úgy csinálnám, ahogy Con, de növelnék a támadások számán körönként. Mégiscsak gyorsabb, és nem is akármennyivel. Így is csitimiti, de ha a realitást nézzük, akkor ha körönként üt a harcmûvész 2-t, akkor 4 szegmens alatt (40pszí) ráver az ellenre 8-t. Ezért is mondtam, hogy szarul van meghatározva az egész. Valami mindenképp sérülni fog. Vagy az az arányszám, ami a diszciplinánál le van írva, vagy a játékegyensúly. Innentõl KMfüggõ, hogy ki mit mond.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.09.28. 16:21

Quiasse Limenel Umassyras írta:Wellendirnek:

nagyon tuti az avatarod. :D Imádom azt az anime-t. Alucard meg beteg.

amúgy szerintem nehéz nyílpuska és affelett átüti a pajzsot minden lõfegyver. Rettenetes erõ van benne. És az sem mindegy, hogy milyen távolságról. Mert ha 5 méterrõl meglõsz nehéznyílpuskával egy pajzsot, akkor lehet, hogy az embert is átviszi aki mögötte áll. De 30-40 méterrõl már nem hiszem. A legegyszerûbb az lenne, ha adnánk a pajzsoknak SFÉ-t, vagy STP-t. Már meg is van oldva.
Én a belsõ idõt úgy csinálnám, ahogy Con, de növelnék a támadások számán körönként. Mégiscsak gyorsabb, és nem is akármennyivel. Így is csitimiti, de ha a realitást nézzük, akkor ha körönként üt a harcmûvész 2-t, akkor 4 szegmens alatt (40pszí) ráver az ellenre 8-t. Ezért is mondtam, hogy szarul van meghatározva az egész. Valami mindenképp sérülni fog. Vagy az az arányszám, ami a diszciplinánál le van írva, vagy a játékegyensúly. Innentõl KMfüggõ, hogy ki mit mond.

Lehet útálkozni :roll:

Tessék átmenni a Szabályzavar c. topikba!!!

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.28. 17:37

Yvettnek: Bocsika :oops:

Connak: Ki a kocka? :D Én dodekaéder vagyok. :P
Amúgy a smileyk jók. SZerintem maradhatnának. És a hátterük sem gáz. Szerintem senkit sem zavar.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.09.28. 18:44

Con: Lacinak jönnek haza a hugáék és ezért nem ér rá. De van egy üveg tokajim, úgyhogy azt is megcsaphatjuk. éccaka meg kikapcsolódásnak egy kis L2 és kész! :fejveros:

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.09.28. 19:50

Jájjj...
Kocka? Én egy téglalap vagyok. A gömbölyû fajtából... és mivel a drágám lemondott a megtisztelõ posztról, én vagyok a Kákalaog királya. Az kákalag-imperator. A kákalagok türannosza, az abszulútista kákalag-császár, a véreskeû kákalag-caesar, a kákalagok párttitkára és a kákalagok köztársasági elnöke, pártelnöke, elvtársa, ivócimborája, koncertrejáró szexpartnere, a kákalagok síkosító izé... jáááj... a kákalagok ura!!!! :evil: :evil: :evil:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 176 / 300 • 1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok