Kivételes csoda történt ma! Elolvastam Hakea és Tyss reagját is!

Na:
Damakba én egy hirtelen felkérésre pót-pót km-ként kerültem. Jólesett, hogy kezdõként Hakea megkeresett ezzel. Úgy érzem, hogy azt a néhány helyszínt, amit aztán fel is tett aránylag jól sikerült megírnom. Fõleg a Lugast tartom kedvencemnek. A kezdésre csak annyit tudok mondani, hogy tényleg el lett húzva, de ez inkább a JK-knak köszönhetõ. Elvileg az lett volna az alap, hogy nekünk km-eknek nem is kell írkálni, hanem a JK-k maguknak írnak és mi csak "moderáljuk" õket ha kell. Remélem erre jól emlékszem. Ha nem, akkor kérlek jelezzétek, hogy pontosan mi is a hiba.
A KM-edésbe is belekóstoltam. A kalandommal nem tudom, hogy tényleg ennyire unalmas lett volna vagy csupán a JK-k nem vették eléggé komolyra a reagolást. Azt meg nem értem, hogy miért van az, hogy csak egy-két soros reagokat firkant néhány ember bele és az is csak arról szól, hogy egyhelyben ül. Ide is várom a reagokat, hogy mit kéne még tenni ezellen.

JK-ként 4 kalandban vagyogatok. Abadanában aránylag jól megvagyok, mint elsõ OM-es mesém. Itt nagyjából napi szintem halad a reag, de sajnos van rá példa, hogy másfél hét alatt másfél percet játszunk le, de ez lassan a JK-k fogyásával kezd ,egoldódni csak így szegény Yvettünknek kell sok volt JK->NJK személyiséggel küzdeni, ami idõnként fura szitukat eredményez. Abadanában volt ugyan egy nagy félreértés/nézetkülönbség, de ezt megbeszéltük és azóta én olyan szintem megszerettem ezt a kalandot, hogy ha egyet kell választani gondolkodás nélkül az összeset odavetem a kutyáknak érte.
Ennyit az ömlengésrõl.
Nekromat vamire-kalandját amit elvileg Wharadak átvett, de azóta nem láttam az oldalon talán mondhatom, holgy én próbáltam a legnagyobb hévvel összefogni. Meridiannal gyõzködtük a többieket, hogy az átmenetinek tûnõ kihagyás alatt legalább mi játékosok partizánkodjunk és jussunk be a raktárba. Ez nagyjából egy-egy reag erejéig megtörtént, de ekkor Nekromat közölte, hogy majd Januárban lesz legközelebb haladás.

Valthagoreban is játszok. A kaland nem rossz csak szerintem még nem kezdtük el, mint karakterek. Egyébként az én karakteremnek még mindig nem derült ki számomra, hogy a morgolódáson mi érdekes lehet az adott szituban, de azért bizakodó vagyok ezzel kapcsolatban.
Kazamaták: Az egyik legjobban kigondolt kariötletemet dobtam be lelkesen Clanashoz, mondván, hogy ez csak egy rövid bevezetõkaland lesz és aztán dúrjuk a nagyobb lélegzetvételû sztorit. Ehhez képest Clanas hirtelen kihagyott, aztán Orwen kilépett és most úgy 4 naponta váltunk reagot a km-el. Ez a kaland pedig mind karira nézve, mind pedig történetét tekintve nagyon érdekesnek ígérkezik a számomra csak mire beleélem magam a reaghoz, addigra eltelik egy fél hét és kiesek a szerepbõl.
Limi kalandja hosszas nógatás után elindult és pang.
Tehát a kevesebb kaland, kevesebb karakter dolog talán tényleg változtatna a helyzeten, de akkor lehet, hogy hirtelen megcsappanna a JK szám, mert lenne aki nem vállalná a napi reagot és inkább passzivizálná magát.
UT: Na errõl ne sokat tudok, mert ugyan megvan a könyv és már bele is olvastam, de játszani még nem játszottam vele. Nagyon örülnék, ha valaki indítana esetleg egy kalandot, amiben UT-s karialkotás lenne. Itt megjegyezném, hogy nagy terhet vállal a delikvens, mert nekem biztosan ezer kérdésem lenne.
Végül azt szeretném kérni, ha már így kifejtjük a véleményünket, hogy én pl eléggé el vagyok bizonytalanodva, hogy a megmozdulásaim, reagjaim mennyire érik el a "mércét". Nagyon örülnék az építõ kritikának. Természetesen az a legjobb, ha dialógus lesz a dologból, de az egyoldalút is elolvasom, max nem hallgatok rá.

Hirtelen ennyit tudtam összehordani.