(Eldwyr)
*Szórakozik kicsit a lány esetlenségén. A lány kérdése viszont õt hozza zavarba egy kicsit.*
-Remélem nem okozok nagy csalódást, de az az igazság, hogy erõsen szeretem a jó borokat, és idõnként egy korty pálinkát is engedélyezek magamnak, de Pelinnel nem venném fel a versenyt. ... Gondolom sikerült rendezni a tegnapi nézeteltéréseteket.

.*
 .* Csinosnak csinos ugyan, de nekem túl fiatalka. Atyai ösztöneim meg sosem voltak és nem hinném, hogy valaha is kialakulnának.
  Csinosnak csinos ugyan, de nekem túl fiatalka. Atyai ösztöneim meg sosem voltak és nem hinném, hogy valaha is kialakulnának.  Mégis valahogy zavar, ha ennyire jól érzi magát egy ilyen dalos csavargó társaságában. A fajtájának nemhiába olyan rossza híre a lányos szülõk háza táján. Node a késõbbiekben még õt is érheti horgászbaleset!
  Mégis valahogy zavar, ha ennyire jól érzi magát egy ilyen dalos csavargó társaságában. A fajtájának nemhiába olyan rossza híre a lányos szülõk háza táján. Node a késõbbiekben még õt is érheti horgászbaleset!  >
 >

//
 //