• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tengermellék & Kalózok [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 8 / 28 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 28

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.05. 19:51

(Eldwyr)

*Szórakozik kicsit a lány esetlenségén. A lány kérdése viszont õt hozza zavarba egy kicsit.*

-Remélem nem okozok nagy csalódást, de az az igazság, hogy erõsen szeretem a jó borokat, és idõnként egy korty pálinkát is engedélyezek magamnak, de Pelinnel nem venném fel a versenyt. ... Gondolom sikerült rendezni a tegnapi nézeteltéréseteket.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.05. 20:07

(Mina)

-Nem okozott csalódást, nem számoltam semmivel, az az igazság...Tetszett már inni aszisz bort? Olyan finom aszisz borokat ismerek! Csak az a baj, hogy nagyon hamar becsiccsenek tõlük és akkor mindig hasra esek, az ébredés meg fájdalmas szokott lenni. De melegen ajánlom, tényleg nagyon finomak! Legalábbis a minõségiek, mert olcsó löttyöt mindenhol rásózhatnak az emberre.

Egészen megeredt a nyelve, és ezen talán õ csodálkozik a legjobban. Olyan érzés kerítette hatalmába, amihez eddigi életében nem sokszor volt szerencséje: a biztonság.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.05. 20:23

(Eldwyr)

*Feltûnik neki, hogy Mina nem felel az utolsó kérdésre. Mivel nem akarja ismét zavarba hozni, ezért nem feszegeti tovább a dolgot. Inkább felveszi a beszélgetés fonalát.*

-Ó igen, volt már szerencsém aszisz borokhoz, hiszen Abasziszban élek már hosszú évek óta. De ha van olyan ritkaság, amihez hozzájuthatunk az utunk folyamán, akkor mindenképpen meg kell kóstolnunk. Majd szerzünk egy kevés sajtot ás sonkát a konyháról és megadjuka módját. Remélem Glammy is velünk tart. A kóstolóhoz játszok néhány kellemes dallamot a mandolinomon. Kerekítünk egy kis mulatságot.... Akár ma délután tarthatunk is egy fõpróbát. Mit szóltok hozzá?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.05. 20:48

(Mina)

-Hát ha kóstolónál maradunk, akkor benne vagyok.

Az ünnepség megemlítésére felvidul, szereti a mulatságokat, már régen nem volt része egyben sem.

-Mulatság? Jaj de jó! És ön fog majd nekünk zenélni? Nekem nagyon tetszik az ötlet. Fõleg ha még mandolint is eszünk...vagyis...jaj. Azt hiszem keverek valamit. :oops: :oops: :oops:

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.05. 21:03

(Eldwyr)

*Ez már neki is sok. Hangosan felnevet.*

-Mina! Remek a humorod! Már régen hallottam ilyen jót. Igérem, ha ennek vége, akkor szerzek neked egy ehetõ mandolint!
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.01.05. 21:24

(Pelin)

*A szomszédos asztaltól feltörõ vidám nevetésre felfigyel és eléggé lesújtó pillantást vet a dalnokra. Aztán megállapodik Minán a tekintete és ott is marad. Hideg, szinte teljesen rezzenetlen pillantása ténylegt a cápákra emlékeztetheti azokat, akik látták már ilyen közelségbõl a mélység szörnyeit. Közben egy nagyobb daírab húsba harap olyan erõvel, hogy szinte felsikoltana a szelet, márha egy szelet sült tudna sikoltani :P :lol: .*

<Nem értem. Minek fordítok ennyi figyelmet erre a kis csimaszra. :? Csinosnak csinos ugyan, de nekem túl fiatalka. Atyai ösztöneim meg sosem voltak és nem hinném, hogy valaha is kialakulnának. 8) Mégis valahogy zavar, ha ennyire jól érzi magát egy ilyen dalos csavargó társaságában. A fajtájának nemhiába olyan rossza híre a lányos szülõk háza táján. Node a késõbbiekben még õt is érheti horgászbaleset! :twisted: >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.05. 21:24

(Glammy Zansane)

-Óhó, csatlakozom énis... Eldwyr, ugye nekem is szerzel egy ehetõ mandolint? kedvelem a ritkaságszámba menõ finomságokat. -azzal a lány hangosan, gyönyözõ hangon felnevetett, a hang valahogy betöltötte a teret és teljes harmóniát varázsolt...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.05. 21:32

(Mina)

Örül, hogy ilyen jól sikerült a vicce, bár még jobban örülne, ha eredetileg annak szánta volna. Pajkosan durcás fejet vág, bekap egy jókora falatot, kezeit lendületes mozdulattal egymásba fonja és miközben rágcsál, peckesen elfordítja tõlük a fejét. Miután lenyelte, kényeskedõ hangon szól.

-Micsoda dolog ez, így kinevetni valakit. Igazán nem ezt vártam volna a magafajta úriembertõl, Eldwyr úr. És Glammy, maga sem kivétel ez alól.

A mondat végére már maga is elmosolyodik, arcáról ekkorra már majdnem el is tûnt a pír, amit iménti elszólása varázsolt rá.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.05. 21:45

(Eldwyr)

-Hát persze, hogy szerzek neked is. De mással is szolgálhatok ha akarod.

<Imádom, ahogy nevet.>

-Úriember én?! Igazán köszönöm a feltételezést. Riel úriember, én csak szeretnék az lenni, dehát senki nem lehet tökéletes.

*Örül az emelkedett hangulatnak. Már nehezen viselte a nagy komolyságot. De Pelin arcára nézve rájon, hogy talán Õ is felkerült a listájára.*

<Sebaj. Bennem emberére akad ha belém köt. Riel volt az utolsó akivel szemben nem alkalmaztam a tudásomat.>

-Tényleg most jut eszembe, hol van Riel?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.05. 21:47

(Glammy Zansane)

-Nem úgy értettem, na. Kérlek, ne haragudj, Mina. -a lány tesz egy furcsa mozdulatot Mina felé, majd hirtelen átöleli, szinte kipréselve belõle minden levegõt... ez nála a szeretet jele. Kedves arca bizonyára mindenkit meggyõz errõl.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.01.05. 21:55

(Edvin Duriff)

*Minának is és Pelinnek is biccent egyet-egyet a fejével, a kínálkozó alkalmat megragadja, és elfogadja Pelin rumkínálatát. Jó nagy adagot húz belõle. Az üveget visszaadja neki.*
- Köszönöm. Jó ötlet megkeresni az asztalt, mert már én is farkaséhes vagyok. - *az étkezõhelyre érkezve Pelin mellé ül le, egy jó adag reggeli társaságában. Jóétvágyat kíván még az elején. Mivel újdonsült ismerõse sem bõbeszédû, õ is szótlanul munstrálgatja a többieket. A vidám nevetésre õ is felfigyel, de az is feltûnik neki, hogy Pelin igen furcsán tekint Minára - de ezt nem teszi szóvá.*
- Pelin szereted a jó humoros dolgokat?
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.05. 22:03

(Glammy Zansane)

Újdonsült társára pillantott. Tudta, hogy még nem mutatkozott be mindenkinek, kicsit izgult is, ki hogyan fogadja már. Remélte, hogy Rielen kívül mjég sok jóbarátra tehet szert...
-Jónapot... és jóétvágyat. -nézett a férfire, aki leült velük szemben, és elõvette szokásos, jól bevált mosolyát, ami megint õszinte volt. Glammy mindennek és mindenkinek képes volt örülni.-Végre téged is megismerhetlek... én Glammy Zansane vagyok, többet most nincs kedvem mondani... -majd széles mozdulattal a rogyadozó asztalokra mutatott.-És te? Kit tisztelhetek személyedben?
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.05. 22:09

(Mina)

Már éppen válaszolna Eldwyrnek amikor Glammy ragadozó módjára ráveti magát. Nincs nehéz dolga a csöppséggel, ha akarna sem tudna kiszabadulni a nõ ölelésébõl. Hirtelen éri a támadás és nem igazán tudja, mihez kezdjen vele, ezért úgy dönt, hogy finoman viszontöleli. Glammy sajnálatos módon azonban túlságosan beleéli magát a fojtókígyó szerepbe így a vékonyka testbõl módszeresen kiszorítja az ájert, Mina szemei hatalmasra nyílnak és inkább krahácsoláshoz hasonló szavak hagyják el száját.

-Semmi...baj...Glammy... :shock: :shock: :shock:

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.05. 22:15

(Glammy Zansane)

-Jaj, Mina ne haragudj rám. -a lány szomorú szemekkel nézett Minára, a sírás kerülgette. Õ semmi rosszat nem akart, csak megölelni a csöppséget. Olyan aranyos volt. Annyira. Õ is ilyen akart lenni. Elgondolkozva a szájához emelt egy kenyeret, belharapott, és a falatot az ajkaihoz érintve várta a vele szemben ülõ férfi bemutatkozását. Vagy akármi mást...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.01.05. 22:48

(Pelin)

//MEgjegyzem, hogy Edvin másik asztalnál ücsörög Pelinnel. :wink: //

-Általában amit én humorosnak tartok attól mások vagy megrettennek vagy kiokádják a beleiket. De végülis van amin nevetek. Miért?

*Mindezt mitegy mellékesen morogja két falat között, de eközben sem veszi le szemét Mináról.*

<Na most meg a humort kell kitárgyalni. De legalább ez a fickó nem olyan idegesítõen szószátyár és életvidám, mint a társaság nagyrésze. Remélem nem kell csalódnom benne és a késõbbiekben is beválik.>
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 8 / 28 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 28

Vissza: Régi Kalandok...