• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ranil Tüze

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 3 / 70 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 70

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.14. 18:25

KM: Castor de Vinter
Helyszín: Tiadlan, királyi palota trónterme
Idõpont: Adron második hava, nyár, dél (Kalandban eltelt idõ:1. nap)
Résztvevõk: Hatarasima

Az uralkodó a trónteremben van.-tudod meg egy arra járó szolgától.
Mikor a trónterem ajtaja elé érsz, az õrök némán nyitják fel elõtted a kaput. Ez nem vicc. Tényleg Tiadlan Vörös hadura akar veled beszélni.
Monumentális méretû a trónterem. Vörös selyemszõnyegen haladsz, az utat színarany sárkányok szegélyezik, vörös rubin szemmel. A mennyezetet tartó oszlopok szintén a legdrágább vörösmárványból vannak. A falak mentén kristálygömbök lebegnek, amik fényt árasztanak.
A trónszéknek külön kupolája van, a teteje csiszolt hegyikristály lapokból áll. Legalább egy percig tart mire a trónszékig jutsz.
Minden sárkány között egy kardmûvész posztol némán, aranyszín vértben.
A Dorcha éppen egy feketeruhás hivatalnokkal veszekszik. Mivel nagyon éles a hallásod tökéletesen érted már a küszöbrõl, miért dühös az uralkodó.
-És miért nem láttam még eddig a szolgálati lapját, maga kretén?! Meg akar válni a fejétõl? Tessék nézze meg hogy találtam! Azt hiszi nem fogom szúrópróba szerûen ellenõrizni a kancellária hivatalt? Azt hiszi nem megyek be a saját országom irattárába szétnézni?!
Néma csend a másik fél ki se meri nyitni a száját.
-És tudja mit találtam ott? A szaták szolgálati iratai gondosan szétválogatva emberek, meg félelfek szerint! Az embereké elöl, a többi meg hátul porosodik egy szekrény mögött! Apám emlékére esküszöm, ha ez még egyszer elõfordul, személyesen végzem ki az egész fajgyûlölõ bagázst. Melyik féreg veztte ezt be? És mikor? Mióta van ez így? Remélem még él, mert örömmel nézem végig, ahogy élve megfõzik! Én elsüllyedek szégyenemben az égiek elõtt! Hát így fizetünk a hûségért, és az önfeláldozásért!?
- De uram õk sokkal tovább élnek mint az emberek... õk várhatnak az elõléptetéssel.-próbált vitatkozni a hivatalnok.

- Igen?! Szóval maga szerint van egy törvénykönyv az emberkenek és külön egy a félelfeknek? Mert talán õ nem vérrel szolgálja az országot?-üvölti a Dorcha-
Õrség!!! Vigyék Jabamahasi fõkancellárt a vesztõhelyre és végezzék ki.-tapsol egyet a dorcha. Két testõr ragadja meg a karjánál fogva a mostmár életéért könyörgõ hivatalnokot.
- De Fényességes én mindent az ország érdekeiért tettem...!!!
Mikor az úton hozzád érnek a fõkancellár gyülölettõl eltorzult arccal hörgi.
- Légy átkozott te korcs! Az ilyenektõl hígul a Sárkány vére...

Mikor az uralkodó elé érsz éppen a szolgálati lapodat olvassa. Az életedet.
- Állj fel és nézz rám Hatarasima Mitana. Aki már több mint harminc éve hullatja vérét Tiadlanért, az kiérdemelte hogy egyenes derékkal beszéjen.
Egy sajnálatos...adminisztratív hiba miatt, elsikkadt a figyelmem az érdemeid fölött. Tulajdonképpen hozzád közel álló emberek adták híták fel a figyelmem rád és eddigi érdemeidre. A hûség jutalma nem marad el.
-Írnok!-zendült a Dorcha hangja. Nem tudod honnan melyik sarokból pattant elõ a földig hajlongó kis íródeák. -valószínûleg rosszakartú hivatalnoktársak lökték, be akik látva a Fõkancellár bukását nem mertek bemenni-
-Írd, szolga!
Az írnok maga elé veszi a szolgálati lapod és remegõ kézzel ráveztei amit a Dorcha mond.
-Én Nesei Yakata Tiadlan Vörös Hadura és Uralkodója. Mától Hano-tartomány sogunává nevezem ki Hatarasima-szant. Személyes birtokául adom Asamon-települését és a hozzá tartozó földeket...és a többi..és a többi...fejezd be, hitelesítsd és tedd át az iratot a Sogunátus tagaji közé. Személyesen fogom leellenõrizni, hogy megtörtént-e.
Visszafordul feléd.
-Sok nyûgöd lesz vele. Az a föld Gro-Ugonnal határos. Szeretném ha te védenéd birodalmam hátát az orkoktól. Tudom jobbat érdemelnél, de Tiadlan jelenlegi hûbéri viszonyai csak ezt teszik lehetõvé. Az ottani birtokúr családja kihalt, jelenleg csak ezzel tudom jutalmazni hûséged.
-Azonban mielõtt elmennél van itt még valami amit meg kell tegyél Tiadlan becsületéért...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.03.14. 18:25

Aries den Morgan

Meglepõdik a félelf lány szavai hallatán.

-Igazán?Véletlenül van egy ismerösöm,akit igy hivnak. :roll: Nem tudod,hgoy most merre találhatom meg?

Mivel még beszélget int a sorba álló következõ embernek,hogy nagyon nagy szerencséje van most és bemehet elõtte :)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.03.14. 19:18

(Eran dha Sado)

*Kicsit meghökkenve hallgatja az égbekiáltó mulasztást. Eléggé gondterheltnek látszik és lerí róla, hogy a háta közepére sem kívánja ezeket a bosszúságokat.*

-Értem. Azt viszont nem tudom én miben tudnék segíteni. :? A Kaput kinyitni tudtommal csak a kulccsal lehetett. Nincs véletlenül egy pótkulcs hasonló kínos esetek elkerülése végett?

<Nah megint a szeleburdi kapkodás. :roll: >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.03.14. 20:31

(Hatarasima)

*kicsit szédülve áll fel gondolatok és érzések száguldanak elméjében össze-össze ütközve és a nagy összevisszaságtól kicsit elhomályosul a tekintete az arcából kiszalad a vér*

<a Dorcha nevemen szólított… mi több miattam végeztetett ki egy embert, még ha aljas mód bánt is a sors- és fajtársaimmal akkor is felfoghatatlan… sõt sogun lettem!… én a Kék szakasz második szatája… nem sok ilyen esetet jegyezhettek fel a történetírók… mintha kitárult volna a világ… vagy épen egy most zuhantam volna ki a csillagok közötti nagy sötétségbe…>

*megacélozza akaratát, igyekszik minden érzelmet eltüntetni az arcáról, reméli hangja nem fog remegni, amikor megszólal*

- Fényességes uralkodó, mérhetetlen megtiszteltetés, hogy értéktelen személyemet - alantas elmémmel felfoghatatlan bölcsességedtõl vezérelve - felemelve a porból hadvezéreid egyikének nevezted ki. Mond mivel szolgálhatlak téged és országodat, s míg kardomat mozgatni bírom teljesítem parancsaidat.
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.14. 23:04

Helyszín: Tiadlan, királyi palota trónterme
Résztvevõk: Hatarasima

A Dorcha beszélni kezd:

-Nos, gondolom még nem hallott Degrel Welleir toroni tábornokról igaz? Én sem. Egészen a múlt hétig. Toron megindította csapatait a Dwyll Únió, és Tiadlan felé is. Nem tudom honnan szedik az emberanyagot, hogy két hadurat támadjanak egyszerre, de megtették. Csapataink nagy része jelenleg is állomásoztatva vannak a határon. A hírszerzõk szerint elindult egy Fekete Lobogó Tiadlan felé, ez már biztos. Ezért holnapi nappal általános mozgósítást és hadkötelezettséget rendeltem el. viszem a mi lobogónkat, a Sárkánygárdát és háborúba megyünk.
Azonban...nemrég jutott a tudomásomra, hogy ez a Degrel nevû toroni tábornok túszúl ejtett háromszáz felderítõt, harc-és kardtestvéreket. Hajlandó lettem volna állami kincstárból fizetni a váltságdíjukat. De ez a Degrel a tárgyalásra küldött követemet harci kutyákkal széttépette. Háromszáz harcosomat pedig karóba húzatta a toron-tiadlani határ mentén, akárha haldokló kopjafák lennének. Mostmár egy nyílvesszõre tekert üzenetet küldtem, amiben a holttestek visszavásárlásáról is hajlandó lettem volna egyezkedni, de a toroni nem engedte, hanem végig kellett néznünk, hogy egy Gro-ugoni zsoldos ork törzs tagjai egyszerûen megeszik a testeket. Elég volt. Megparancsolom, hogy állítsd helyre a szaták családjainak sárba tiport becsületét! Keresd meg ezt a Degrelt és bosszúld meg a harcosaim kínhalálát!
A Dorcha egy elefántcsont tekercstartót ad át.
-Ez minden amit a hírszerzés kiderített róla, nem sok de több mint a semmi. Megkérdeztem Ral da Rangát, a Dwyll Únió Vörös Hadurát, õ azt mondta tud többet mondani róla, csak küldjek át valakit, akinek átadhatja az információkat. Te fogsz menni.
Vidd ezt a medált. Ezzel igazolod magad a dwoonok elõtt, hogy Tiadlan követe vagy, és itt a kétnyelvû megbízóleveled. Beszélj a nagymesterrel mit tud, köszönd meg a nevemben, és hajtsd végre a küldetést...és még valami nem tudom milyen erõk védik ezt a tábornokot.- a Dorcha lehúz az ujjáról egy gyûrût. -Ezt neked adom. Személyes családi örökségem, de neked nagyobb szükséged lesz rá. Ha szembe kerülsz ezzel az állattal, lehet, hogy lesznek mellette mágiahasználók. Törd össze a gyûrû kövét. Egy rövid ideig védett leszel a boszorkánymesterek ártó mágiájával szemben. Azonnal indulj. A térkaput a háborús fenyegetettség miatt lezárattam, lóval menj Davalonba. Úgy számoltam egy hét múlva odaérsz. Most valami ünnep van ott, sok lesz az idegen, számíts orgyilkosokra, Toronnak átkozottul jó kémhálózata van. Ég áldjon Hatarasima.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.14. 23:06

Helyszín: Eren, Sub-Fer Ested megye, az egyházi birtok kúriáján
Résztvevõk: Victor Fredrick Faren

Egyszer már hallottad Kyel hangját, mikor mély aszkézisben megszólított. Azonnal megérzed Kyel jelenlétét a testedben, amit már nem te irányítasz. Az õ hangja szól a torkodból, ez téged is megdöbbent. -Ki mer dacolni a Sorsával az én házamban?- szól a hang ezer orgona erejével, mindenhonnan. (Nem is ezt akartad mondani!) Csak egy mondat volt, de olyat szólt, mintha gleccser szakadt volna a tengerbe. A folyosón elhomályosul minden nappali fény. Alakod megnõ, megnyúlik,és szent tûzbe borul ami nem égeti a tested.
A két öreg pondróként ficereg a lábaidnál és a bocsánatodért esedezik. Ahmed arccal a földreborulva imádkozik. (pedig õt nem is akartad rendreutasítani.)
Kivágódik az ajtó és Domingez atya robog be rajta, a megye Kyel-egyházának rendfõnöke.
A hatás megszûnik újra visszatér minden a régi kerékvágásba.
-Victor maga mit mûvel? Tömeges istenkáromlás van folyamatban vagy mi? Én nem vagyok már mai csirke, de én is majd beszartam, maga tulok! Csinált mostanában az Úrnak valami titkos küldetést amirõl tudnom kéne? Nagyon kegyelt lett az utóbbi idõben!
-Na jól van jóemberek menjenek most szépen haza és egy bor mellett beszélgessenek el a dolgaikról. A két öreg egymást támogatva rogyadozó léptekkel eltámolyog. Ami azt illeti te is úgy érzed, hogy rádférne egy jó húzás bor.
-Beszélhetnénk négyszemközt?-kérdi tõled a fõatya.
Mikor kettesben maradtok:
-Megmagyarázná?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.14. 23:07

Helyszín: Erigow, Legendák Tornya
Résztvevõk: Aries den Morgan

Nemes gesztusod elismerõ taps és füttykoncert díjazza a bárdok részérõl.
- Ez igen! Ez jó srác!
- Nagylelkû vagy hallod-e? Hát nem tudom hogy ezt a Krisztin az-e akit ismersz. Valami falufõnök lánya akit nem engedtek összeházasodni valami lótenyésztõvel. Ejött otthonról és kalandozónak állt. (Meglehetõsen jó személyleírást ad Krisztinrõl.)
De nem hinném hogy te lennél az ismerõse. A szerelme olyan hebrencs volt, hogy háromévesen egy ollóval majdnem levágta az ujjait...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.14. 23:09

Helyszín: Dwyll Únió, Davalon
Idõpont: Adron második hava, nyár, reggel (Kalandban eltelt idõ:1. nap)
Résztvevõk: Eran dha Sado

-Hát valamit megtehetnél Ranil menyasszonyaiért.-Jasmina zavarba jött, azt hitte magadtól is rájössz mit szeretne.- Mi nem tudjuk...nem akarjuk rendreutasítással kezdeni az ünnepi hetet. Ez...olyan...durva az ünneppel szemben... megzavarja kapcsolatunkat az istennel. Most mi álljunk ki a dwoonok elé cincogni, miközben csalódottan rázzák a rácsokat? Tudod milyenek Eran,... tisztelnek persze, de most úgy néznek ránk, mint akik cserbenhagyták õket. Bíznak bennünk és ha azt látják hogy azzal kezdem az ünnepet hogy Ranil haragját villogtatom a fejük felett, mit fognak rólunk gondolni az emberek mondd? A Dicsõségnap a dwoon szeretetünnep. A fõpapnõ törjön pálcát a nép felett, akik hódolni jöttek az Úrnak? De ti lovagok vagytok...tõletek elfogadjá az ostort. De tõlünk eddig még csak áldást és jó szót kaptak. Kérlek mentsd ki a papnõket egy olyan helyzetbõl ami megingatja az emberek beléjük vetett hitét. Sajnos nincs másik kulcs. De a templomon belülrõl meg tudom szûntetni az erõteret. Utána már csak az abbit marad. Kérlek mondd hogy van rá módod, hogy le lehessen verni egy abbit-lakatot!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.14. 23:14

Helyszín: Kelet- Dwyll Únió, Marakesh-szurdok, Kapuvár
Résztvevõk: Bethsebath Nan Sifro

A szanitéc vállat vont.

-Tõlem azátn...ha nem vagy szégyenlõs a fiúk elõtt...

Zak alaposan végigmér de nem a melleid fixírozásával van elfoglalva. Elõfordult már, hogy látott így túlépett már azon a meglepetésen, hogy fedetlen keblekkel lát.
Ez már némelyik új katonádról már nem mondható el. Meglepett pofával sutyorog kettõ, aki sebesültek mozgatásában segédkezett:
-Jé Bessy csapi-kapinak van melle!? (Nem is tudtad, hogy így becéznek a hátad mögött.)
Zak is felkapja a fejét:
-Jensen ha úgy érzik nincs elég dolguk, akkor csak szóljanak! Például kezdhetik megásni a tömegsírt a keleti kapu mögött. Most leléphetnek.
Zak gonderhelten vizsgálja a bevérzéseket a szálkás hasfalon, majd elkezd gyomrozni, nyomkodni, a tenyerével nyomást gyakorol a belsõségeidre.
-Ha fáj ne fogd vissza magad, mert abból tudom, hogy valami gond van.-kezei keményedést, görcsöt keresnek.
-Ez fáj?-kérdi,miközben valahol a gyomorszájad környékén valamiért óriási görcsös fájdalom rántja össze a tested, és az ajkaidba harapsz, hogy ne ordíts fel.
-Aha. Hát ez fasza.-mondja komoran.
-Hát ez?-ujjai a lengõbordádat nyomkodják és ezt már nem bírod hangadás nélkül. Most tulajdonképpen kínozni vagy gyógyítani akar ez a tag? De a férfi abbahagyja a tortúrát és felsóhajt.
- Azt hiszem, bevérzett a gyomrod. Nem lehet nagy a szakadás, de hat talán nyolc napon belül elvérezhetsz. Ne csodálkozz, ha vért hánynál. Nem is értem, hogy az izomszövet hogy nem szakadt át ekkora ütéstõl. A legalsó bordád, bár nem tört el, de csúnyán megzúzódott.
Tudom, hogy most jelentést kell tegyél, nem is tartalak fel tovább, de estére feltétlen gyere vissza, addigra összeütök valami kotyvalékot, hogy ne dobd fel a talpad jó? Ígérd meg hogy visszajössz. Seba ez nem vicc. A belsõ vérzés lassan, öl, de megöl elõbb-utóbb.
Zak egy meszes vizes rongyot ad.
-Takarítsd le az arcodat. A hullaméreg megbetegíthet. Enyhén lúgos, nyugi. Kicsit csíp, de nem járkálhatsz véres agycsimbókokkal az arcodon.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.14. 23:46

(Bethsebath Nan Sifro)

-...ha tovább nyomsz, összefosom magam...-*nyögte. A gyerekes csapi-kapi most elmegy a füle mellett, máskor biztos teljes menetfelszereléses menetelést sózott volna az illetõkre, fõleg a Bessy miatt. Azt rühellte.*
-Visszajövök, ha nem valami lóhugyot akarsz belémdiktálni.
*Hallva, hogy csupa cafat az arca, meglepõdött, nem is volt tudatában. Elvette a ronygot, aztán viszatûrte ruháját, sodronyingjéért nyúlt, hogy visszavegye. Való igaz, rövid, tömör, lényegretörõ jelentéstétel vár rá, a további parancs, s úgy tûnik, este egy félméreg vedelése.
Ha van ideje, jár még egy kört, változott-e az állás szakasza terén. Akár igen, akár nem, megy az irodához.*
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.03.15. 5:41

Victor fredrick Faren

-Domingez atya, valószínûleg túl lõttem a célon, de nme tetsett ahogy ez a két ember csúnyán egymásnak esett, nézze mit tettek szegényel-Mutat Ahmed betört orrára-Azt hiszem ez a fajta igazság szolgáltatás nem megy nekem, sajnálom, atyám.

*És illendõen kezet csókól a rangban felette álló Domingez atyának.*

-Arról pedig, hogy Kyelnek mik a szándékai velem, még nem tájékoztatott, de valami komoly dologról lehet szó.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.03.15. 6:32

Aries den Morgan

Mosolyogva biccent a tömeg felé köszönet képpen majd ismét Laura felé fordul.Lassan leengedi a lány kezét.

-Csak akkor tudhatom meg ha találkozok vele. ;) Hát,lehet,hogy szerelmének mástéren vannak elõnyös tulajdonságai is :roll: No de hol láttad õt?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.03.15. 10:02

(Eran dha Sado)

*Felvonja a szemöldökét eme ármányos cslszövés hallatán.*

-A népet ezen az Ünnepünkön nem fenyegethetjük meg. Mégha oly fegyelmezett és parancsnokláshoz szokott nép is vagyunk. A lovagok hagyományszerûen ezen az egy napon engednek a szigorból és nem "ostorozzák" a népet. Kiállni kiállhatok helyettetek a nép elé, de csk az igazságot mndom el nekik. Hogy a Kulcs õrzõje sajnálatosan meghallt és a Kulcs vele együtt elhamvadt. Ha Ranil ezt a sorsot szánja nekünk erre az évre, akkor nem dacolhatunk fényességes akaratával. Ha meg a varázslatot megszüntetted, akkor egy lakatot levenni nem jelenthet problémát, ha Istenünk engedi. Mondjuk hogyan fogsz bejutni a zárt negyedbe, hogy mint mondtad megszûntesd a varázst?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.15. 14:02

Helyszín: Kelet- Dwyll Únió, Marakesh-szurdok, Kapuvár
Résztvevõk: Bethsebath Nan Sifro

A szakaszod tagjai az elesett bajtársak testét pakolgatják egymás mellé a nyugati kapu (nem az ellenségre nézõ, hanem a dwoon földön álló, innensõ) tövében, hogy ha elkészültek a sírgödörrel, majd innen vigyék ki õket eltemetni. Nyár közepe van a temetetlen test szinte órák alatt oszlásnak indul ebben a hõségben. A várudvar közepérõl vitték a halottakat a kapuhoz, majd ismét fordultak, ide-oda. Minden talpon maradt emberd ezt csinálja.
Hirtelen árnyék takarja el a Napot, és süvöltõ hangok ezreit hallod. Odakapod a fejed. Szinte összefüggõ falat alkotó gyújtónyilak zápora süvít ívesen át a levegõn épp felétek. Két szekérnagyságú naftával leöntött kõgolyó is tarkítja a képet. A toroniak felállítotték a nehéz katapultot és -a nyilak számából becsülve- mintegy három íjász századot.-summázod magadaban.

Az embereid abbahagyják amivel foglalkoztak és tizenöten harmincfele rohannak fedezékbe. Volt ki a barakkba, a tábori kórház tömbjébe, esetleg a raktárakba, a vizgyûjtó ciszterna süllyesztett kapubejárójába, vagy egy batárszekér alá, ha máshova nem tudott. Az épületek vastagfalú erõsségek mind, jó helyre mennek. A várfalról "Fejet lehúzni!- parancsot hallod.
Te is nekkiiramodsz. Oldalad fájdalmasan szúródik minden láblendítésnél. Feltéped az iroda ajtaját és beesel. Épp akor kap találatot a fõhadiszállás, az egyik nehéz ballista lövése nyomán. Az épület megremeg, de állja a sarat. A plafonról vakolatdarabok záporoznak a nyakadba, a levegõben por szitál köhögésre ingerelve.
-Mi a frász folyik odakint Seba???-dörren rád Amalchor hangja

//A veszteséglistát pontosítom mert úgy fogalmaztam, hogy már én se értem:

- 15 halott
- 10 sebesült, vagy harcképtelen
- 15 harcképes //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.15. 14:03

Helyszín: Dwyll Únió, Davalon
Idõpont: Adron második hava, nyár, reggel (Kalandban eltelt idõ:1. nap)
Résztvevõk: Eran dha Sado

- És úgy ismered a népet mint a belátás és a türelem oszlopait? Szerinted mit fognak mûvelni ha meghallják ezt az igazságot? Eran te tényleg azt akarod hogy puszta kézzel bontsák ki a Templomnegyed falait? Nem kenyerünk a cselszövés lovag! Te tényleg azt hiszed szánt szándékkal akarlak titeket befeketíteni, mert mit számít ha megutálnak csak minket szeressenek? Köszönjük a feltételezést. Az ünnepnap hat nap múlva lesz, azért addig még fennt kell tartani a rendet nem? Úgy teszel, mintha nem bírnád Ranil kegyét és hatalmát. Valóban nincs ötleted, hogy lehet haragvó hívõket megfékezni a rendreutasítás misztériuma nélkül? Ugye nem hagyta el a hite lovag?
-Bocsáss meg testvérem hogy a gondjainkkal zaklattalak. Biztos rengeteg tennivalód van, és még akkor még én is rádtörök a hálószobádban.-Jasmina pirulva fejet hajt, botjával nagyot koppant a padlón és egy vakító villanás kíséretében eltûnik.
*A Hazatérés ajándéka Eran elõtt sem ismeretlen isteni kegy. Csak nem valóban kezdi a lovagot elhagyni a hite? Igy el lehet felejteni a szent misztériumokat, amelybe való beavatás a legnagyobb ajándék ami egy dwoon érheti? Eran érzésvilága határozottan emlékeztetett a világi tábornokokéra. Gyakorlatias, tiszta, és kritikus. Nem töri kezét lábát hogy az egyik legmagasabb rangú papnõ segítségére siessen, mint az átlag dwoon tenné.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 3 / 70 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 70

Vissza: Régi Kalandok...