(Grokht)
*Örömmel fogadja a társai dícsérõ szavait.*
-Elmegyek veletek a fogadóhelyre, aztán majd együtt megyünk enni. Durat! Utánna néznél a harcért járó nyereménynek?! .. Kérlek nevezz be a következõ harcra!
*Út közben megtapogatja frissen szerzett sérülését és elhatározza, hogy az ebéd után - ahogy azt már korábban sejtette - meglátogatja a gyógyítókat. Alauron felkiáltására elvigyorodik.*
-Jegyezd meg jól az ellenfelek fizimiskáját is! Õket is odafestheted a kép aljára. ... Gondolod, hogy jár valami trófea is?

Ha nem adnak legalább egy koszorút, meg valami szép díjat akkor nem lenne méltó a Rivini Arénához ez a torna. Meglátod adnak valamit...tényleg, láttad már ki lesz az ellenfeled legközelebb? Jól bírod, ez igazán szép teljesítmény!
 Ha nem adnak legalább egy koszorút, meg valami szép díjat akkor nem lenne méltó a Rivini Arénához ez a torna. Meglátod adnak valamit...tényleg, láttad már ki lesz az ellenfeled legközelebb? Jól bírod, ez igazán szép teljesítmény!

Bár a harchoz nem értek, de a hergelés mindig bejön a kártyaasztalnál is, biztos hogy ráharap a fickó. Azért csak vigyázz. S tényleg az lesz a legjobb ha holnap indulunk, de én nem tudok fõzni, s habár lovagolni tudok, meg szeretek is, az inkább kikapcsolódás nekem mint az utazás formálya. Miért nem fogadunk egy batárt? Összedobjuk rá a pénzt. Na? -
 Bár a harchoz nem értek, de a hergelés mindig bejön a kártyaasztalnál is, biztos hogy ráharap a fickó. Azért csak vigyázz. S tényleg az lesz a legjobb ha holnap indulunk, de én nem tudok fõzni, s habár lovagolni tudok, meg szeretek is, az inkább kikapcsolódás nekem mint az utazás formálya. Miért nem fogadunk egy batárt? Összedobjuk rá a pénzt. Na? - Maradok Grokhtnál, eddig szerencsét hozott. Nem szép dolog lenne ellene fogadni, ha megtudja a végén még nekemesik.>
 Maradok Grokhtnál, eddig szerencsét hozott. Nem szép dolog lenne ellene fogadni, ha megtudja a végén még nekemesik.>