• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Rivini-Aréna

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
276 hozzászólás • Oldal: 12 / 19 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.04.11. 18:58

(Grokht)

*Örömmel fogadja a társai dícsérõ szavait.*

-Elmegyek veletek a fogadóhelyre, aztán majd együtt megyünk enni. Durat! Utánna néznél a harcért járó nyereménynek?! .. Kérlek nevezz be a következõ harcra!

*Út közben megtapogatja frissen szerzett sérülését és elhatározza, hogy az ebéd után - ahogy azt már korábban sejtette - meglátogatja a gyógyítókat. Alauron felkiáltására elvigyorodik.*

-Jegyezd meg jól az ellenfelek fizimiskáját is! Õket is odafestheted a kép aljára. ... Gondolod, hogy jár valami trófea is?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.04.11. 19:04

(Mauno)

- Hát hogyne járna! :D Ha nem adnak legalább egy koszorút, meg valami szép díjat akkor nem lenne méltó a Rivini Arénához ez a torna. Meglátod adnak valamit...tényleg, láttad már ki lesz az ellenfeled legközelebb? Jól bírod, ez igazán szép teljesítmény!
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.04.11. 19:20

(Grokht)

-Kíváncsi vagyok mi lesz a díj? Szeretem a meglepetéseket. *Mondja izgatottan.* Nem tudom ki lesz a következõ, de ez elõzõ harc elõtt belestem az arénába. Éppen egy fejszés behemót gyílkolta meg az ellenfelét. Látszott a csapáson, hogy erre nem véletlenül sikerült úgy, és mintha élvezte volna a tettét a fickó. Õt akarom! Ugyan Durat szerint veszélyes ellenfél, de én akkor mi vagyok?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.12. 8:45

(Dánica)

Elmegy felvenni nyereményét és akövetkezõ körre 2 ezüstöt tesz most fel. Utána vidáman mászik vissza hozzájuk, hogy ehessen. Közben faggatja a khált, aki igencsak magabiztos, s ez nem baj!:
-Ez most ellenfél volt fürge. te lenni szerencse, hogy gyõz, vagy kiismer õ? S mit tud még az fejhent ember, akit te lát? Ember vagy nem ember volt? Mauno, te nagyon boldog, talán arany miatt?

//Összesen eddig Dánica mennyi ezüsttel is lett gazdagabb? //
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.04.12. 10:01

Grokht,Mauno,Dánica:

Durat természetesen megteszi neked ezt,hisz ezért van melléd rendelve.

-Az õtözõbe löszök,majd ha visszajöttök,akko ott várlak.-mondja,miközben elindul arrafelé,amerre Dánicával már jártak.

//Figy,szégyenlem,de fogalmam sincs,hogy kinek mennyi a nyeresége.Az elõzõ kör elõtt feltett pénzt beszorozzátok(ha jól emlékszem) hárommal,és megkapjátok a nyereményt.Bízok bennetek,mindenki írja föl magának a nyereményt. :oops:

Mellesleg most akkor van idõtök megebédelni,meg hasonlók,pihenni kicsit,erre-arra,utána meg folytatjuk a harcot.Csak le ne késsétek! :D //
Cymar on-Creel minden egyes szót hangsúlyozott:
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 140
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.04.12. 14:24

(Grokht)

-Igen ember. Elég nagyra nõtt, és egy hatalmas baltával osztja a csapásokat. Kitört egy verekedés a nézõtéren, amikor megölte az ellenfelét. Nem figyeltétek meg véletlenül? Érdekelne a stílusa. //ez a kérdés inkább Cymarnak szól//
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.12. 21:08

(Dánica)

A lány a pénzezés után csatlakozik a férfiakhoz, s oda megy, ahova mondják, hogy ebédosztás van. Kívéncsi, mit kell belapátolniuk étel gyanánt.
-Mit gondol, Mauno, ma már tud útrakel, ha vége harc vagy még marad egy éj itt Erion? Te mit gondol, Groktma?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.04.12. 21:29

Dánica, Grokht, Mauno:

Miközben elbészélgettek a harc után szusszanva egyet,Durat meg is jára a benevezõ irodát.

-Héé,el is felejtöttem,hogy lehet ebédosztásra a harcosoknak mög a segítöknek is.-mondja a hármas csoport felé.-Tudják hun?

Grokht:

//A fickó elég agrisszíven támadott,talán több gondot is fordított a támadásra mint a védekezésre.Harcban fõleg nagy erejére,és az ehhez ritkán párosodó nagy gyorsaságára támaszkodott,és elég jó eredményeket hoztak neki...Emellett nem kímélte ellenfeleit,nem sajnálta,ha levághatta a fejét...//
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.04.12. 21:50

(Mauno)

- Döntsön Grokht mikor megyünk, õ tudja majd hogy mennyire lesz fáradt.
A harapnivaló nem igazán való neki, legalábbis arra számít hogy egy arénában nem éppen az izlésének valót adnak, így csak csipeget. Gyorsan végez, közben hallgalja a beszélgetést, és elmeséli amit a nagydarab fejszésen megfigyelt.
- Szerintem elbizza magát, ölni akar, és tombolni. Le kell gyõznöd õt, ezzel is megállítasz egy gyilkost. Láttam az elõbb is szánt szándékkal olyat csapott, hogy levágja az ellenfelét. Ettõl ne várj tiszteletet, vagy tisztességet, sõt vigyázz, lehet ha vesztésre áll majd még csalni próbál...
Mikor lesz egy kis szabadideje elmegy hogy felvegye a nyereményét, és hogy újra fogadjon.

//Én azt hittem az 1:3 arány azt jelenti, hogy 1-et tesz fel, 3-at nyer. Tehát 1 aranyért négyet kapok vissza az elsõ harc után, abból ahogy írtam is feltettem hármat a második harcra, így ha a fogadási arány nem változik akkor 12aranyat nyertem a második harcnál, és maradt egy arany amit nem tettem fel másodjára. Ezután kilenc aranyat teszek fel a harmadik meccsre. Tehát 13 aranyam van jelenleg. Ha megintcsak így maradna a fogadási arány, akkor úgy nyernék 36 aranyat, vagy vesztenék kilencet, nyerés esetén lenne 40 aranyam, ha vesztek csak 4 maradna. //
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.04.12. 22:06

(Grokht)

*Durat útbaigazításának köszönhetõen elégedetten falatozik, de azért nem akar jól lakni, éppen annyit eszik, hogy az éhét elverje és elég energiát nyerjen a további viadalokhoz. Meglepõ módon inkább a lédús gyümölcsökkel egészíti ki kevés húst amit megevett.*

-Felõllem indulhatunk azonnal, de azt nem tudom, hogy milyen állapotban leszek a legvégére. .... Nem kéne beszerezni néhány hasznos holmit az útra? Egyáltalán milyen módon fogunk utazni? Én bírom a futást egész nap, de nektek nem ártana valami hátas után nézni. Ha tudtok fõzni, én szívesen vadászok. Így az étkezésen spórolhatunk.

*Figyelmesen végighallgatja Mauno leírását, és elgondolkodik a stratégián amivel legyõzhati a fickót.*

-Az elbizakodottsága lesz a veszte. Hergelem majd kicsit, hátha a fejébe szál a vér és hibázik a védekezésben. De az is megeshet, hogy a az egyik támadásával letaglóz, úgyhogy csak óvatosan tegyétek meg a tétjeiteket a következõ fogadásoknál. Mostmár élesedik a helyzet, bármi, megtörténhet.

*Falkatozik még egy rövid ideig, majd Mauno távoztával úgy dönt meglátogatja a gyógyítókat és ha még marad ideje visszavonul az öltözõbe. Mielõtt elindul Dánica-hoz fordul.*

-Nem jössz velem a gyógyítókhoz? Az elõzzõ alkalommal valami láthatatlan erõnek köszönhetõen szinte teljesen felfrissültem.

javítva: 2007.04.14 19:24
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.04.14. 18:33

(Mauno)

-Remek ötlet Grokht, lám az eszed is fürge, nem csak te magad. :wink: Bár a harchoz nem értek, de a hergelés mindig bejön a kártyaasztalnál is, biztos hogy ráharap a fickó. Azért csak vigyázz. S tényleg az lesz a legjobb ha holnap indulunk, de én nem tudok fõzni, s habár lovagolni tudok, meg szeretek is, az inkább kikapcsolódás nekem mint az utazás formálya. Miért nem fogadunk egy batárt? Összedobjuk rá a pénzt. Na? -válaszolja még mielõtt otthagyná a többieket, és természetesen megvárja a válaszaikat...
<Amennyit veled kaszálunk senkinek se lesz gond a pénzzel, akár a fél világot is átutazhatjuk belõle, méghozzá teli gyomorral. :D De csak óvatosan fogok kockáztatni...azért csak felteszem amennyit terveztem....vagy ne? Lássukcsak, van egy tucat és egy aranyam, abból inkább csak a felét teszem fel, öhm...az úgy nem jó, mert nincs fele. Akkor felrakok egy fél tucatot, lesz ami lesz. Vagy tegyem fel inkább a másik fickóra? Hehehe... :twisted: Maradok Grokhtnál, eddig szerencsét hozott. Nem szép dolog lenne ellene fogadni, ha megtudja a végén még nekemesik.>

//Miután így átgondolta esélyeit Mauno csak hat aranyat tesz fel a harmadik menetre Grokhtra.//
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.04.14. 18:53

(Grokht)

-Majd meglátjuk bejön-e a hergelés. ... Mi az a batár? *kérdezi kíváncsian. Eddig mindig csaka saját lábai segítségével utazott a jármûvek iránt soha nem érdeklõdött*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.14. 22:41

(Dánica)

*Ahogy eszik (mit is, HM? :D ) felnéz*
-Hm, várni egy kicsi pillanat. Ti akar akkor velem jön? Végleg hoz ezt döntés? te is, szép nagy khál, jönni Dánica messzi Triajjan? Mért? Én nem tud neked ad pénz hogy te szolgál engem, ha meg nem szolgál nem értem. Csak mert én lefeksz veled, te jön velem? Nem, ezt én nem hisz.
*A lány fesztelenül beszéla tényrõl, hogy együtt háltak. A fogadást pedig már megtette, akár ügyes lesz a khál, akár nem.-
-A batár az király. Van benen lakáj?--nevetett kcsiit, aztán megfeddte ,magát.--Én nem szeret vers, de ez volt jó. Batár olyan mint zárt doboz, de van kerek és visz ló ... Láb jobb, de batár kényelmes több. És igen, én mene veled gyógyító, én akar lát, mit kuruzsol ott.
*Látta Mauno vigyorgását. Hm, vajon min kalkulál? lehet, neki jóval több pénzt fialt a khál? Ideje vele is közelebbrõl megismerkedni!!! Így rákacsintott a férfira, amikor feltáppászkodtak hogy ebéd után a gyógyítóhoz térjenek.*
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.04.15. 7:53

(Grokht)

*Nem lepi meg Dánica fesztelensége, sõt valamelyest serkentõleg hatnak rá hirtelen felidézett emlékek. Egy percig csak némán ül és csak azután válaszol.*

-Azért tartok veled, mert szeretném megismerni az emberek világát. Egy hosszú utazás a legjobb lehetõség erre, és jobb dolgom amúgy sincs. Nem rossz hely Erion se, de az igazat megvallva nekem egy picit zsúfolt. *a batár leírására csak elhúzza a száját* Értem, ahogy gondoljátok. A csomagokat berakhatom, de azt hiszem én maradok a hagyományos módszernél. *A megbeszélés végeztével Dánicával az oldalán elindul a gyógyító felé.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.04.16. 16:09

Mauno, Dánica, Grokht:

Az ebéd (ami mellesleg valami babszerû volt,és a kinézetéhez képest meglepõen finom) után is maradt még jó fél órátok ügyes-bajos dolgaitok rendezésére.

Grokht, Dánica:

Mikor a mankóval jelölt szobába érkeztek,a felcser rögtön elétek siet-ugyanaz a felcser,mint elõzõ alakalommal-és érdeklõdik:

-Megint sérülés,ugye?

A válasz után az asztalnál ülõ férfi szólal meg (aki Dánica ismeretei alapján nagy valószínûséggel pap):

-Nem tudom miféle szerzet vagy,de akármilyen ügyes is,szerencséd van,hogy nem azzal a mészárossal kerültél össze!Egy rossz mozdulat,és valószínûleg nem lenne szükséged többé felcserre!Mellesleg sok szerencsét a következõ fordulóhoz...-mondja,miközben a felcser vizsgálgatja a sebedet.

Mauno:

A fogadószobában közlik veled az újabb kvótákat:

-Hm...A khál gyõzelme ezúttal két és félszeres nyereményt hoz,ha bejön.Mellesleg csak tájékoztató jelleggel,fogadhat olyan különleges dolgokra is,mint például az egy-egy fél által bevitt csapások száma,vagy a küzdelem hossza,azaz mennyi ideig tart.Ezeknek természetesen sokkal nagyobb a szorzójuk is.Egyszerû fogadást kíván tenni?

//Bocsi a késésért,de tegnap este sürgõsen el kellett mennem,és csak most jutottam újra ide... :roll: :oops: //
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése