Moderátorok: Dorio Racchini, Admin

Elősször csak csodálkozva rábámulok. A meghökkenés miatt, nomeg mivel semmi kedvem az ismeretlen utcák labirintusában futkosni
  Elősször csak csodálkozva rábámulok. A meghökkenés miatt, nomeg mivel semmi kedvem az ismeretlen utcák labirintusában futkosni  , kis fáziskéséssel reagálok a tolvaj kölyök megmozdulására. Így csak legyintés lesz azeredetileg leleplező rábökésből.*
 , kis fáziskéséssel reagálok a tolvaj kölyök megmozdulására. Így csak legyintés lesz azeredetileg leleplező rábökésből.*

Közben a ledér nők meg csak nevetnek rajtunk. Jó. Nagyon jó.
  Közben a ledér nők meg csak nevetnek rajtunk. Jó. Nagyon jó.  >
 >

*
 *

*
 * 
  Igaz, hogy én akartam a Nagyvilágot megismerni, de ez azért kicsit túl sok a jóból egyszerre.
  Igaz, hogy én akartam a Nagyvilágot megismerni, de ez azért kicsit túl sok a jóból egyszerre.  Mondjuk Malena szemei egészen... hm... azt hiszem az igézőek a jó kifejezés.
  Mondjuk Malena szemei egészen... hm... azt hiszem az igézőek a jó kifejezés.  Nomeg ott Taddeo is megpukkadna mérgében.
  Nomeg ott Taddeo is megpukkadna mérgében.  >
 >

Taáln majd legközelebb. Mégegyszer köszönök mindent és az IStenek vigyázzanak Önre és a lányaira Lorey asszony.
  Taáln majd legközelebb. Mégegyszer köszönök mindent és az IStenek vigyázzanak Önre és a lányaira Lorey asszony.

>
 >

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó