Most érkezett el az a pillanat amitől tartottam.
A nyári szabadságom végével, -no meg munkahelyváltás miatt- már nem tudok annyi időt fordítani az OM-re mint eddig.
Mostmár egyre több munkahellyel kapcsolatos elfoglaltságom és teendőm van, képtelen vagyok tíz karakternek napota reagokat írni három helyre, (a két nyílt területem és a zárt kalandom.) mert ez most már szó szerint kezd nyűgössé válni. Sok energiát kivesz belőlem és mostmár szabadidőm sincs annyi.
Annak meg nem látom értelmét, hogy több nap kihagyásokkal reagoljak a lelkes JK-imnak, én is ők is kiesnek a mese sodrásából, ha nem tudok mindenkinek legalább napi egy reagot írni, nem látom értelmét a dolgonak.
Azonban ezt a "luxust" ezentúl mostmár csak a Zárt kalandomra vagyok képes fenntartani.
Eszem ágában sincs kivomulni az oldal életébeől, KM-ként napi szinten fogok a játékosaimnak írni; de mostmár anniyfelé kell ötleteljes és írjak, hogy ezt már nyomásnak érzem. Leeresztettem mint a lufi. Kifújtam.
Viszont a Zárt kalandomat szeretném azon a színvonalon folytatni mint régen, igazság szerint akkor éreztem magam a legjobban az oldalon, és akkor élveztem a leginkább itt a játékot, mikor még csak KM voltam.
Túlvállaltam magam mi tagadjam, és ezt kezdem észrevenni, mert egyre gyatrább reagokat írok, és egyre jobban kényszerenek érzem a szereplést; és ezt nem akarom.
Így a mai nappal leadom Ral da Ranga és Kalmárfejedelem HM-i státuszát, és a nyílt kalandban játszó Liam nevű karakteremet pedig temetőzzétek, mert nem fogok vele már játszani.
Megköszönöm a Kereskedőnegyedben/Szórakozónegyedben és a Dwyll Únióban játszók lelkes hozzáállását, de mostmár "szétszakadok"...

Viszont a KM-i rangomhoz továbbra is ragaszkodom, mert azt azon a színvonalon szeretném vinni mint régen, ha pihentebb lennék sokkal szebben tudnék ott mesélni, mint most teszem. Ezért döntöttem úgy hogy csak annyit vállalok az oldal életéből amennyit szívesen, lelkesen és időbeosztásomhoz mérten el tudok vállalni; azaz csak KM-kémnt Zárt kalandokban fogok a jövőben tevékenykedni, mert azt fogom tudni csinálni.
Tisztelettel:
Castor de Vinter/Kalmárfejedelem/Ral da Ranga