Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

>
 > >
 >

de már mindegy, nem módolom.//
 de már mindegy, nem módolom.//

>
 >

>
 >

Kaszt? Ráadásul én lennék a magasabb "rangban"?!?
  Kaszt? Ráadásul én lennék a magasabb "rangban"?!?  Hisz én még odahaza is csak egy kétes eredetű félvér vagyok, akit megtűrnek, amíg hasznos eszköze a Klánnak, de jóformán nem rendelkezem a saját életem felett sem.
  Hisz én még odahaza is csak egy kétes eredetű félvér vagyok, akit megtűrnek, amíg hasznos eszköze a Klánnak, de jóformán nem rendelkezem a saját életem felett sem.  >
 > *
 *

Talán a pincérnő segíthet. Eddiug ő volt az egyetlen, aki nem csak a tudatlan turistát látta bennem. Pontosabban azt látta, de azért megmondta mi a hiba a viselkedésemben. Áhh. Ő biztosan valami kasztos dologra hivatkozva elhárítaná ezt a feladatot.>
  Talán a pincérnő segíthet. Eddiug ő volt az egyetlen, aki nem csak a tudatlan turistát látta bennem. Pontosabban azt látta, de azért megmondta mi a hiba a viselkedésemben. Áhh. Ő biztosan valami kasztos dologra hivatkozva elhárítaná ezt a feladatot.> Befejezve az étkezést megtörölgetem az ujjaimat a pecsenyezsír nagyjának lenyalogatása után és az almalevet iszogatva várom, hogy leszedjék az alsztalt előlem.*
  Befejezve az étkezést megtörölgetem az ujjaimat a pecsenyezsír nagyjának lenyalogatása után és az almalevet iszogatva várom, hogy leszedjék az alsztalt előlem.*

>
 >

Azért remélem tényleg szép és látványos dolgokat rejt ez a város számomra.
  Azért remélem tényleg szép és látványos dolgokat rejt ez a város számomra.  >
 >

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó