- Bizony, hogy még ez távol áll tőlled. Máskülönben nem tudnál így mosolyogni, meg... szóba sem álltál volna velem... - <az egyéb érzésekről meg inkább nem beszélek...>
- És mit lehet csinálni a drágakövekkel? Már úgy értem, hogy én csak a gyakorlati felhasználásukat ismerem, hogy mi mire ad enyhülést, gyógymódot... hogy melyikkel milyen hatást lehet kiváltani... de drágakőmágia... ez... ez... már maga a mágia, ami roppant hatalom és félhető... És mégis hogy? Ráolvasol valami mondókát és elkezd világítani a kő például?- *érdeklődöm őszinte kíváncsisággal, lendületesen, majd gyermeki megvilágosodott mosoly ül ki az arcomra.* - Akkor ehhez kell a jade, amit ma vásároltál?

- Igen, szeretnék lefürdeni... de ha nem lenne baj, ha lehetséges inkább a szobában vacsoráznék csak veled. - *lekonyulok egy kicsit, majd csendesebben hozzáteszem.* - Jaajj... így is elszakítottalak a barátodtól. Rég láttátok egymást, holnap utazol, én meg... én meg önző módon kisajátítalak. Persze le is mehetünk, hogy tudjál beszélgetni Tenhoval, bizonyára sok megbeszélni valótok van.

Nomeg nem sérthetem meg azzal a kedves kereskedőt, hogy nem alkudozom vele egy keveset.
  Nomeg nem sérthetem meg azzal a kedves kereskedőt, hogy nem alkudozom vele egy keveset.  >
 > Azt hiszem csupán négy aranyat tudok adni érte. Nagyon szép alkotás ez kétségtelen, de sajnos nekem ennyit áll módomban felajánlani érte.
  Azt hiszem csupán négy aranyat tudok adni érte. Nagyon szép alkotás ez kétségtelen, de sajnos nekem ennyit áll módomban felajánlani érte. jó ez a generátor
  jó ez a generátor 

//
// Két napja nem írt választ a reagomra...
 Két napja nem írt választ a reagomra...