Bár azt nem értem mi szükség van arra, hogy most a rezidenciára visszamenjünk azért követem a társaságot.
< ööö mit is mondott a tábornok?... akkor most az inas megbízható vagy spion? ...bah nem emlékszem
 >
 >Kíváncsian figyelem az inas reakcióit, hátha ebböl váalst kapok a bennem felmerült kérdésre, meg azt hiszem akármit is ond az inas a légiósok nem fogják benegdeni a "nagy mágust". Erre a felvetésre még egy apró mosolyra is futja ebben a zordnak készülö kalandban.

>
 >

Ha a városba megyünk nézelődni, hogy vihetjük magunkkal a lovat, ami a legszükségesebb az útra?
  Ha a városba megyünk nézelődni, hogy vihetjük magunkkal a lovat, ami a legszükségesebb az útra? 
 ... ennyi bajt egy gyermek miatt ... nekem a legnagyobb gondom az volt ha elvesztem az erdöben ... ezeka városi kis fruskák meg egész birodalmakat döntenek meg ...
 ... ennyi bajt egy gyermek miatt ... nekem a legnagyobb gondom az volt ha elvesztem az erdöben ... ezeka városi kis fruskák meg egész birodalmakat döntenek meg ...  >
 > //
//
 Elnézést bárdolatlanságom miatt. Tettem nem menthetem, de remélem Ön kegyesen megbocsátja egy bolondos lovagnak ezt az illetlen fogadtatást.
  Elnézést bárdolatlanságom miatt. Tettem nem menthetem, de remélem Ön kegyesen megbocsátja egy bolondos lovagnak ezt az illetlen fogadtatást.