Gianag épülni kezdett, reméljük, a HM hamarosan tiszteletét teszi a HM topicban is, és ha elkészül, közzé teszi, hány főt, milyen gyakorisággal vár alig kelt életre az Északi városállamok és az erioni Szórakozónegyed, máris a nyakára hágtak hétfőn lezárul az OM tali pénzbefizetési, kariküldési határideje. Aki lemarad, az kimarad... az elmúlt hetekben volt Syl vs. Quator, Schini vs. Quator menet, valaki léptethetne szintet Quatorral Sion Ibarába elvileg visszatért, aki még ott játszik, jelezze, hogy él a Vén Szarka kaland mintha kicsit döglődne, attól tartok hamarosan feloszlik az egész
Nibur Sakraf írta:Na megnéztem az AvsP2-t moziban. Nem ajánlom :S.
Akkor ezt barátomnak is erősen megmondom, mert ő ezt akarta megnézni valentin nap és névnap alkalmából, de én sajnálok erre pénzt kidobni. A Transformers jó volt, nem bántam meg, hogy elmentem moziba megnézni, de erre mindenki azt mondta, hogy sz.r és gagyi és még rosszabb, mint az első rész. Én valahogy jobban szeretem a látványos filmeket, meg azt, aminek története is van. A Freddy vs. jason-t se tudtam megnézni XD Valahogy ezek a lények külön-külön hatásosabbak, mint együtt (bár a Predator filmeket nem láttam, de állítólag nem rosszak).
Navaratna írta:Egy sci-fitől mért vártatok többet? Én amúgy se szoktam filmeket többször megnézni, csak egyszer.
Az a film (már amennyit láttam belőle) sértés a sci-fi műfaj számára. A Szarka pedig fel tud támadni, adjatok időpontot. Bár kicsit húzósabb lesz, lassan mestermunkát kell csinálnom.