Moderátor: Admin

Én amúgy se szoktam filmeket többször megnézni, csak egyszer.
 Én amúgy se szoktam filmeket többször megnézni, csak egyszer.

Gianag épülni kezdett, reméljük, a HM hamarosan tiszteletét teszi a HM topicban is, és ha elkészül, közzé teszi, hány főt, milyen gyakorisággal vár
 Gianag épülni kezdett, reméljük, a HM hamarosan tiszteletét teszi a HM topicban is, és ha elkészül, közzé teszi, hány főt, milyen gyakorisággal vár alig kelt életre az Északi városállamok és az erioni Szórakozónegyed, máris a nyakára hágtak
 alig kelt életre az Északi városállamok és az erioni Szórakozónegyed, máris a nyakára hágtak 
 hétfőn lezárul az OM tali pénzbefizetési, kariküldési határideje. Aki lemarad, az kimarad...
 hétfőn lezárul az OM tali pénzbefizetési, kariküldési határideje. Aki lemarad, az kimarad... az elmúlt hetekben volt Syl vs. Quator, Schini vs. Quator menet, valaki léptethetne szintet Quatorral
 az elmúlt hetekben volt Syl vs. Quator, Schini vs. Quator menet, valaki léptethetne szintet Quatorral 
 Sion Ibarába elvileg visszatért, aki még ott játszik, jelezze, hogy él
 Sion Ibarába elvileg visszatért, aki még ott játszik, jelezze, hogy él a Vén Szarka kaland mintha kicsit döglődne, attól tartok hamarosan feloszlik az egész
 a Vén Szarka kaland mintha kicsit döglődne, attól tartok hamarosan feloszlik az egész 

Nibur Sakraf írta:Na megnéztem az AvsP2-t moziban. Nem ajánlom :S.
 (bár a Predator filmeket nem láttam, de állítólag nem rosszak).
 (bár a Predator filmeket nem láttam, de állítólag nem rosszak).

Navaratna írta:Egy sci-fitől mért vártatok többet?Én amúgy se szoktam filmeket többször megnézni, csak egyszer.

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó