Mivel Torozon TAvernájában nem volt olyan kalandozó, aki tudott vona válaszolni akérdésemre, és Nava szólt h ez ide való, ide is beírom:
Nos szóval. Hogy Ádámnál és Évánál kezdjem, igencsak szeretem Sogron vallását meg a tűzvarázslókat, de valami nekem a szabálykönyveket olvasgatva nem teljesen világos. MOst akkor jelen helyzetben az van, hogy van a kyr Sogront tisztelő toroni egyház -Sogron aláveti magát Tharrnak-, ahol van a két irányzat, LÁngvihar meg Őstüzek urai asszem,, és nem is ismernek tűzmágiát szinte...
Illetve ezen felül van az ordani ág, ami godoni alapokon nyugszik, és szöges ellentétben áll a toroni Koromerőd ideológiájával. Tűzmágisa, stöbbi, de nincsnek papok Ordanban. Felmerül a kérdés, hogy akkor a főnixek illetve az ETKs Sogron pap akkor hogy is vannak? Meg valahogy ez az egész nem olyan logikus, vagy... szóval olyan érthetetlen és kíváncsi vagyok, csak én gondolom-e így. MIndenesetre nem világos, hogy akkor most Sogron hogy juttat a kegyeiből és kinek és miért és melyik ág tisztel fars istent esetleg.
Ha valaki fel tudna világosítani a Sogron vallás jelenéről, azt kérem tegye meg.
M.