JK: Zanazan Walra
Esemény: Első munkanap éjjele
Már nem jutsz el az ajtónyílásig, mert megdöbbentő dolog történik:
A patkány amit ledobtál magadról, ijesztő alakváltozáson megy keresztűl: növekedni és torzulni kezd. Teste egyre nagyobb lesz, miközben egyre jobban megnyúlik, emberformájúvá. A szemed előtt változik át a patkány félig-ember-félig patkány humanoid lénnyé, mintegy négy-öt másodperc alatt. A döbbenettől egy pillanatra lemerevedsz, de gyorsan reagálsz, mikor látod hogy a többi bent lévő patkány is visítva alakulni kezd, és ők is átváltozásba kezdenek!
Az átváltozott patkányemberek lapátkezeiken éles karmokat viselnek; szemükben emberi értelem csillog, mi több beszélgetnek is egymással fejhangú patkányvisítással!
Első körben egy teljesen átváltozottal nézel szembe, a többiek alakváltása folyxamatban...
És még jönnek be patkányok az ajtórés alatt...
(Off: 
-Kérem azt a bizonyos 12 dobást.
-Intelligencia-próbát kérek a legendaismereted miatt +1-gyel CSZ:6 Sikerek: 2)

Jó, jó azt értem én hog ÚT és ennyi Ép alapra futotta, de ez akkor is elég karcsú.
 Jó, jó azt értem én hog ÚT és ennyi Ép alapra futotta, de ez akkor is elég karcsú.  Főleg hogy kifejezetten egy a fizikumából élő kariról van szó...
 Főleg hogy kifejezetten egy a fizikumából élő kariról van szó...  Az Ép-alapod fejlődött +1-gyel. Minden szintlépéskor fog amíg el nem éri az AK-ban megahtározott 7-et.)
 Az Ép-alapod fejlődött +1-gyel. Minden szintlépéskor fog amíg el nem éri az AK-ban megahtározott 7-et.)
 Költhettem volna rá többet is
 Költhettem volna rá többet is  //
 // Érkezik Azim. Úgy néz körbe, mint egy cukorkát nem kapott kisgyerek, csak nagyobb és ijesztőbb kiadásban és halványan elmosolyodom. Készséggel megmondom a nevem, de gondolatban Nikola papnál járok.
 Érkezik Azim. Úgy néz körbe, mint egy cukorkát nem kapott kisgyerek, csak nagyobb és ijesztőbb kiadásban és halványan elmosolyodom. Készséggel megmondom a nevem, de gondolatban Nikola papnál járok. Ha nincs kifogásod ellene akkor ma éjjel én vigyázok rád...
 Ha nincs kifogásod ellene akkor ma éjjel én vigyázok rád...