• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Utak, ösvények, csapások

A Hétarcú birodalma...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1106 hozzászólás • Oldal: 64 / 74 • 1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 74

Re: Utak, ösvények, csapások

HozzászólásSzerző: Kiaan Hargun » 2008.03.31. 16:03

- Kicsit húzódjunk le az útról, Aethelhard.

Ellazítja izmait, a másik tekintetét keresi. Leveszi magáról az inget, hogy ne zavarja majd. Nem erőssége a fegyver nélküli harcmodor , de alig várja, hogy verekedhessen. Nyerni maga lesz az égbolt Kékje, veszteni pedig nem szégyen, hisz' ez alig több, mint két vadmacska játéka...

- Majd két bíránk dönt, hogy mikor legyen vége! - mosolyog a testvérek felé.

<MEGESZLEK!>

Igyekszik messziről osztani a pofonokat, nem akar túlságosan közel kerülni az egyelőre ismeretlen képességekkel felvértezett lovaghoz.

A hangsúlyt az ügyességre, és a gyorsaságra kívánja helyezni, de amikor jó lehetőséget lát, szívdobbanásnyit sem habozik, hogy egy vaskos tasliba minden erejét beleadhassa.

Úgy viselkedik, mint egy komisz kölök, még a kapott csapásokat is kineveti.(persze, ha csak nem egy csontszaggató állas csúszik be, azon nincs mit mosolyogni :D ) A legoptimálisabb esetben megpróbál 'Hard mögé kerülni, az egyik kezével átfogni a nyakát, aztán szörnyen vicces kokikat mérni a fejére.

//Küldöm a hatszor négy értéket//
"A harcnak szigorú törvényei vannak; mindig a győztes határozza meg őket"

Rayvanhur Katekizmusa
Kiaan Hargun
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 150
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.04.03. 8:52

Mikor az első bemelegítő lépéseket és mozdulatokat megteszi, már akkor látod, Aethelhard jobban képzett az ilyesmiben, mint te. Semmi sincs veszve, nem vérre megy, szórakoztok, és talán mindketten tanultok valamit :)
Először neki sikerül mozdulnia, kijátsza védelmed, de nem visz be ütést, csak ujjaival megböki a bordád és vigyorog. Ha ütött volna, nem esett volna jól, de csak incselkedik. Mikor válaszképpen lendülsz, vigyorog, kitér, és áttáncolt jobb oldaladra. Megpróbálta meglegyinteni a fejed de nem sikerült. Viszont meglepődik, milyen ügyesen fordultál felé és hogy aztán egy tenyér csattant a bal arcára. Aethelfrid felnyerített:

-Béna vagy, bátyus! A fiú földbe fog döngölni!
Még befejezni se volt ideje a szőke paplovagnak a cukkolást, amikor egy választasli jött gyorspostán és hangosan, és érzékelted, valaki kirúgta a lábaid.
-Késő, bátyus, a glóriád már elgurult!
Földre kerültél, de úgy látszik, nem nagyon kottyant meg neked, mert mikor érkezett rád a férfi, az öklöd beleépítetted az arcába 8) El tudod kapni, kezeddel átfogod a nyakad, és pár kokit tudsz is neki kiosztani, amitől visítva röhögnek a férfi öccsei, aztán Aethelhard nekiduréálta magát, kiszabadult, kicsit belepaszírozott a gyepbe és kaptál egy félerőset a szemed alá :P
-Ah, ez a férfias egymáson hentergés kezd olyan...hm... erotikus lenni-tűnődött Aethelfrid. Aethelhard felmordult, felpattant, és öccse után vetette magát:
-Erotikus a nagyanyád térde kalácsa! Gyere ide!!!
De a paplovag, már ahogy vértje engedte, elugrott könnyebben öltözött tetsvére elől. Nem sokáig húzta, a fekete hajú báty elkapta, földre döntötte és osztott neki pár taslit. Aethelred vigyorog.
-Elvesztettem a fonalat. Jól bemostál bátyusnak :D
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2008.04.03. 9:21

Nem vagyok ahhoz szokva, hogy nők mondják meg, mit csináljak, de ez meglehetősen egyenes beszéd ahhoz, hogy érdekeljen, továbbá - remélem, csak egyelőre - ő van hatalmi pozícióban.
<Hmm, végre egyenes beszéd. Meg hát végülis megmentette a piktort.>

Egy darabig szúrósan nézek a szemébe, ahogy bejöttem, majd megfordulok, becsukom az ajtót és visszafordulok. Immár higgadtan - azazhogy higgadtabban - nézek rá. Nem ülök le, de tartok tőle, sor kerül rá.

Hány ablaka van a helyiségnek? Ezek közül mennyi néz az udvarra, ahol most Dentas van? Milyenek bent a fényviszonyok? Miközben Merrow beszél - legalábbis remélem, fog - körbe-körbenézek a helyiségben.
Iymer Senton barát - Manifesztáció
Iymer cwa Takeda - Testvérviszály

A fergeteg átvonul
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 610
ZK Karakter: Iymer Senton barát - Manifesztáció
ZK Karakter: Iymer cwa Takeda - Testvérviszály
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kiaan Hargun » 2008.04.03. 23:36

- Az a fonál soha nem is volt meg... Veregeti kacagva a dartonita vállát.

Aztán kifújja magát. Aethelhard legalább egyenrangú ellenfélnek bizonyult, de megérte.

< Húúúúúúúú de jól esett ez...Tetszeni fog e föld, látom már. Vajon mit keresnek erre Darton Lovagjai?>

Felveszi magára ingét, Aethelhardhoz sétál. Kezet nyújt neki.

- Köszönöm, Lovag.

Haladjunk célunk felé, én azt mondom.

Ha mindenki egyetért, ellenőrzi felszerelését és felhúzza magát a lovára.

Rayvanhur Katekizmusa
Kiaan Hargun
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.04.04. 17:19

A faház alacsony, gerendás mennyezetű. Baloldalt egy kicsi ablak van, jelenleg nyitva. Előtte gyalult asztal, terítővel, fából faragott bögrékkel, és almával. Jobbkézre komód, Merrow mögött egy bevetett ágy látható. Közvetlenül balkéznek, az ajtó mellett búboskemence. A lány behúzta az ablaktáblát, gyertyát gyújtott, felkap egy almát és enni kezdi.
-Ha állni akar, ám legyen. Van pár ok, amiért nem szívesen nyitom ki a szám. Mégpedig a várható következmények miatt. Ha most egyikük is meghall engem, hogy beszélek, meg fognak kínozni.
Mérgesen beleharap egy újabbat az almába:
-Emlékszik a falu vezetőjére, amikor asszonyt ajánlott maguknak? Nem véletlenül, és nem azért, amit mondott: hanem mert azok a némberek, akit lerajzolt a társuk, elveszik a férfiak erejét. Az újakét három napon belül. Még van két napjuk. Két napon belül vagy elmennek innen, amire nincs esély, vagy gyorsan megnősülnek és hálnak is új nejükkel. Itt senkit nem érdekel, valaki várja e magukat másutt, és hogy házasok-e már. A házasokat itt védettség borítja, aki özvegy vagy független, elveszett. Látta a házak belső gerendáig a girbegurba, körös faragásokat? -mutat egyre rá maga is a saját házában- Ez nem céltalan díszítés. Védelmet ad a benne lakónak és háza népének, hogy azok ne jöjjenek be. Olyan, mintha a felföldön járna, mi? Sajnos ez nem vicc, hanem a valóság. Ha betartjuk a nők törvényeit, békén hagynak minket, de ha nem, megbosszulják. Nem tudom, honnan jöttek és mért pont ide vetették be magukat. Teljesen egyformák, és az emberek legtöbbje nem látja, csak érzi a jelenlétüket. Látni eddig csak Mikk lánya meg én láttuk. Mikk lánya mélységesen tiszteli ezeket az ördögnőket, mondhatni az ő vallásukat követi. Én megvetem az egész fajtájukat, de a sunyító falusiakat is. A nők se szeretnek engem. Megbüntettek, amikor szökni akartam és ellenállásra buzdítani másokat és azóta akkor is látom őket meg a rémségeket, amiket tesznek, amikor nem akarom.
Válla megrázkódik ezeknél a szavaknál.
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.04.04. 17:26

Aethelhard megrázza a kezed, elkezd felruházkodni. A lovagok somolyogva figyelik, hogy egyedül mit bénázol, amíg fel akarod tenni magad vértben a lovadra.

-Ne segítsünk? :D

Kiderül, ami csoportot eddig láttál a távolban, az felétek tartott, azaz kifelé Shadonból. Nézelődve elmentek mellettetek, a fekete vértes alakokat látva összesúgtak a csomagokkal, zsákokkal felpakolt emberek. A három fivért nem érdekloi a bámészás.
-Ma éjjel ám szabad ég alatt hálunk. Van ebben gyakorlata?-kérdezik tőled.
-éls mit eszünk?
-Úgy gondoltam, fogok egy patkányt, nyársra húzzuk, megsütjük...
-Az kevés. Nekem van kolbászom, hagymám, szalonnám, azt kéne nyárs felett megforgatni!
-És neked mid van?-tudakolja Aethelfrid.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kiaan Hargun » 2008.04.04. 22:51

A vonulókat alaposan szemügyre veszi, de odáig agyban nem jut el, hogy megkérdezze: - Népek, hát merre/miért vonultok ti?

<Bizonyosan kereskedők, a zsákokból - csomagokból ítélve>

A nyeregtáskában kutat, hátha maradt nála némi szárított hús, amit még otthonról hozott magával. Ha csak nem maga Kyel, vagy e földeken Domvik csempészett nagy lakomát oda, persze nem talál semmit.

- Nincs nekem semmim. Birtokom Predocban, az van. Nemesi oklevelem, szőlőm a zöld lankákon - miket egykor saját kezemmel palántáztam - az van.
Fegyverem, páncélom, becsületem van.

De egy falat étel sincs nálam. Úgy számoltam, fogadótól fogadóig kihúzom majd...

<EGYÁLTALÁN nem vonz a szabad ég alatt töltött éj gondolata. Vajh' milyen messze lehet az első fogadó?>

- Nos, /ehh/ milyen messze lehet az első fogadó innen, Lovagok?
Város fia vagyok, nem sokat éjszakáztam a szabadban...

<Egyszer sem>

Rayvanhur Katekizmusa
Kiaan Hargun
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.04.06. 12:23

Nagyon úgy fest, kereskedők ezek, nem kell népvándorlást sejteni mögötte :)
Ételed egy szál se. Hm, borod az csak-csak, de nem sok, soká torkot az nem tart nedvesen.

-No nédd, saját birtoka van! Jó is az.
-De étel nélkül viszont bajosan húzza ki másnapig. Mert csak holnap délután táján érünk civilizált helyre, addig füves lankák és buckák kísérnek minket meg a csupasz ég borul felénk!
-Ha te addig megállás nélkül lihegni akarsz, kaparó gyomorral és cserepes ajakkal, nem tartunk vissza. Minket nem riaszt a szabad ég alatt alvás, van élelmünk, amit süthetünk, és az italt is megoldjuk.
-Nagy buli lesz falak nélkül aludni, ne aggódj!-vereget vállon a melletted lovagló Aethelfrid.

Kezd átkozottul igazuk lenni. A magasabb hegyek mögöttetek maradnak, a kereskedők kígyója is eltűnik, és csak fű, fű, buckák amerre a szem ellát. Madarak csiripelnek a magasban (talán pacsirta?) szél zizeg a sárga fűszálak között, s még nyíltabban csak orcátokba a légmozgás. Az egyik lovag fütyörészik, hogy unalmát űzze, a másik szeme félig leliffedt, talán szundikál, egyedül a szőke paplovag ül vidáman és tekint szerteszét.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kiaan Hargun » 2008.04.06. 20:51

<NAGY BULI LESZ, HAH!>

- Lovagok, ha vendégül láttok hatalmas otthonotokban -mutat körbe, a természetre célozva-, nem leszek hálátlan. Nem kívánok éhezni.
Nem zabállak ki titeket a páncélotokból, ne aggódjatok.

Az út egyhangúságát igyekszik megtörni, s megszólítja a szőke Paplovagot.

-Aethelfrid... Mi dolgotok erre? Tán' küldetésben vagytok? Magam családi ügyeket intézek.

<Jó nagy a család, s igen szapora>

Rayvanhur Katekizmusa
Kiaan Hargun
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.04.07. 13:34

-Kapsz enni, ha gyűjtesz tüzelőt...
A szőke lovag közlékeny:
-A legidősebb bátyánkat keressük. Igen, négyen vagyunk fiúk, és mind Dartont szolgáljuk. Anyánk sírba is ment a hírtől :D
-De ha ennek vége, irány Rowon! -emeli fel ujját a fekete báty.
-Ja igen, Aethelhardnak van ott nője.
-Nem is akár milyen! Szóval van olyan botor, hogy el akarja venni.
-Gyerekek, elmúltam 34, mit akartok, legyek agglegény?
-Neked van nőd?
-Nézz rá, dehogy! :D Szerintem szoknyát felhajtva még nem is látott.
-Mert te igen, szőke uraság!- és kinevették öccsüket.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2008.04.07. 16:34

<De hiszen az erdőkerülő is nőtlen, meg a tetőfedőnek sincs asszonya!>

Amikor a gerendában a vésetet mutatja, felnézek a gerendára, és közben előveszem a másik papírt a virágról. Összenézem őket.

Amit elmond, nem vigasztal, így a mérgem sem múlik el tőle, továbbra is majd szét fet az ideg, különösen, hogy egyre reménytelenebb a kijutás. <Márpedig én - én? mi!- akkor is kimegyek innen!>

Hogyan rázkódik meg a válla? Mégiscsak kezdődik egy újabb kínzás, vagy a megkönnyebbülés, hogy kimondta, amit?

A fergeteg átvonul
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.04.07. 16:43

Nem látsz rajta kínt, ez amolyan emlékező rázkódásnak tűnik, mintha máskor már látott volna szörnyűségeket akarata ellenére. A gerendán körök vannak, nem virágdísz.
-Én már egyedül ezt nem bírom...Egy nap fogom magam és felakasztom...-roskad le egy székre. -Nem lelem a kiutat. Pedig mióta az eszem tudom, helyesebben 12 éves korom óta azon jár az agyam, hogyan is szabadulhatnék meg innen...
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kiaan Hargun » 2008.04.07. 23:51

<Ah, odahaza a tüzelő összeszedésére külön szolgánk volt, de a vándoréletnek vannak hátrányai.>

- Van egy nőm, de a nevét nem tudom, mert mindig más néven szólítom!
Néha szőke, néha barna, néha pyar, néha meg... Hát, fogalmazzunk úgy, hogy nem pyar.

Harsány nevetésbe kezd, tetszik neki a saját poénja. Ha a lovagoknak nem tetszett volna, persze nem nevet soká.

- Ami a szoknyákat illeti... Odahaza ritka, ha valaki szoknyát hord...
Rafinált, feszes, apró ruhákban hódítanak.
Nem kell felhúzni a szoknyát, hogy magamévá tehessem.

<Hjaaj, kicsit most hiányzik Predoc...>

Mosolyog, mint a tejbetök, fejében cikáznak a régi emlékek.
Bal kézzel a kantárt tartja, jobb kezének mutatóujjával félkört rajzol a levegőbe

- Sőőőt, kitaláltam az ideális szoknyanadrágot... Lyuk van a szeméremtájékán, így semmit sem kell csinálni ahhoz, hogy magamévá tehessem a best'et!

<Aethelek, négyen vannak, Dartont dicsőítik, kanosak, mint egy kalóz, és részegek a sárga földig. Megtaláltam az ideális kíséretet, hogy hazám hírnevét öregbítsem.
Szép utam lesz, és kalandos... Zsigereimben érzem>

Rayvanhur Katekizmusa
Kiaan Hargun
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.04.08. 8:19

(a neveket rövidítem, mert mindig kiírni nem álom :P )

A beszólásodon kuncognak:
-Azt mondod, nem pyar nővel is volt dolgod? Mondjuk...félvérrel? Tudod, félig elf?-kíváncsiskodott a szőke.
-Hujj, Aethelfrid, mi a lófrancot eszel te azokon a csontos, laposmellű némbereken?! Egy kreol bőrű, fekete hullámos hajú szépség hatvárosból, az az igazi! A sétája felér egy előjátékkal!-csettint Aethelred.-És még ki sem mondom mit szeretnék, máér tudja is!-s obszcén mód tesz egy fejsimogató mozdulatot, de úgy, mintha a fej tulajdonosa valahol övtájon lenne...8)
Aethelhard most a legkomolyabb, legalábbis arcra, de a szeme nevet:

-Mit nekem trükkös varrás és zseb! Én azt szeretem, ha a nőm pucér. Akkor nem rejteget se ragyát, se kelést, és láthatom úgy, ahogy az ég teremtette! No meg nem derülhet ki róla idő közben, hogy nem is nő...
Ezen harsányan felröhögnek, a szőke pedig fülig pirult.
-Frid drága egyszer majdnem megjárta Pyarronban! A csajon minden rendben volt: szép cici, kerek far, karcsú derék, dús haj, szép orca, mondtuk is Fridnek, hajrá fiú, erre sápadtan jött ki, egy szál kézzel takart tökben az ivóba, hogy pöcse van a lánynak meg melle is! -rázkódott Red válla. Hard bólogatott.

Közben a déli nap sütött felettetek, szélborzolta felhők ölén, és bizony megkordult a hasad. Hozzá vagy ám szokva a napi 3 étkezéshez rendesen :)
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2008.04.08. 8:28

Ahogy elveszti a tartását, hirtelen szánalom tör rám a mérgesség helyett. Nézem egy darabig, a szobába csend költözik egy időre. Majd hirtelen eszembe jut a rajz, és felé mutatom, de nem adom oda. Az eddigieknél lényegesen halkabban megszólalok:
- A piktor rajzolt még egyet.

- A némberek vezetőjüknek a nevét is mondta a piktor.

A fergeteg átvonul
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése