Moderátorok: Lianna Pentangelin, Admin

Mert neked olyan kéne, aki egyházi jogban se vész el. Hívatkozz rám, hogy én engedélyeztem neked, hogy igényelj egy főt. De hogy ne sírjon a szájuk...-éjjeliszekrényéről papírost és tentát guberált, és ráfirkantott pár sort, alá is írta.
 Mert neked olyan kéne, aki egyházi jogban se vész el. Hívatkozz rám, hogy én engedélyeztem neked, hogy igényelj egy főt. De hogy ne sírjon a szájuk...-éjjeliszekrényéről papírost és tentát guberált, és ráfirkantott pár sort, alá is írta. Milyen nap is van? Ó, hisz fogadónapod lesz! Kitartást, kitartást-lett szélesebb a vigyora-Sok érdekes egyénnel ismerkedhetsz meg és változatos kérdésekkel, problémákkal. Számíts rá, lesz majd egy töpörödött öreg pyar, aki minden héten megjelent nálam. Szenilis, sose emlékszik rá, hogy előző héten már járt ott, és választ is kapott, így rendszeres vendég. Már készíttetem neki a megszokott csésze teáját.
 Milyen nap is van? Ó, hisz fogadónapod lesz! Kitartást, kitartást-lett szélesebb a vigyora-Sok érdekes egyénnel ismerkedhetsz meg és változatos kérdésekkel, problémákkal. Számíts rá, lesz majd egy töpörödött öreg pyar, aki minden héten megjelent nálam. Szenilis, sose emlékszik rá, hogy előző héten már járt ott, és választ is kapott, így rendszeres vendég. Már készíttetem neki a megszokott csésze teáját.

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó