Moderátor: Admin
Yvett de Crei írta:A IV. V. VI. csapat tagjait kérdezném, hogy mely csapat látna szívesen egy ötödik tagot?
Ok: egy új jelentkező érkezett, ami magával húzta azt, hogy egy csapatnak egy fővel bővülnie kell.
Beszéljétek meg akár a csapatszervezősben, akár priviben - és akik szívesen látnának egy új tagot azok írjanak nekem privit - vagy ide.
Köszönöm!
Yv
Shia-ko írta:3-an ráokéztunk, a 4. még nem jelzett, de gondolom neki is rendben lesz, így szívesen látjuk a +1 főt.
Alapeset: amit a JK úgy érez "igen nah most már jó vagyok" azt a Km több mint költői túlzásnak titulálja , és mindig a KM szava dönt.
Arra, hogy akkor szerinte mit csináljak: *egy vállvonás*: vari vagy szokjad a gondolatot.
Ezt nem tartom normálisnak.
Mielőtt leübertápozna vki, pont azért nem írok példát mert nem a tápolásról, hanem a gondolatmenetről szeretnék beszélgetni.
Vigo Odrich írta:Alapeset: amit a JK úgy érez "igen nah most már jó vagyok" azt a Km több mint költői túlzásnak titulálja , és mindig a KM szava dönt.
Arra, hogy akkor szerinte mit csináljak: *egy vállvonás*: vari vagy szokjad a gondolatot.
Ezt nem tartom normálisnak.
Mielőtt leübertápozna vki, pont azért nem írok példát mert nem a tápolásról, hanem a gondolatmenetről szeretnék beszélgetni.
Azzal pedig egyet értek, hogy az nem táp, ha valaki gondolkodik és próbál új dolgokat kihozni az amúgy is kiaknázatlan varázslóból és nem csak: "dobok egy tűzkitörést"... nyög be a JK.
Mp-ilag pedig nincs lehatárolva, hogy egy JK (NJK) mennyi össz. Mp igényű cuccot cipelhet magával - ez azt hiszem KM-JK megegyezésre vár - de mint Quator is leírta ez örökös ellentét marad meg a két fél között. A JK bántódik, mert lehúzták ötletét, a KM ágál ellene, mert "táp". De egyik sem akarja megérteni a másikat...
Bocsi, de nem a varival vannak a bajok, hanem az emberekkel...
Sajnos/hál istennek attól függ HM-ként vagy JK-ként nézem a ÚTK ból teljesen kimaradt a rúna mágikus tárgyak és alkotójuk közti szimpatikus viszony, szó nincs róla sehol. Az egy dolog hogy ez nekünk már természetes.
de ez itt off-topic
Beszélgettem pár emberrel msn-en erről, mindenhol az jön ki hogy akkor igazából a JK vs KM örök dilemma a bajok forrása. Mert hogy a varázslót kb 50 mp felett már nem nagyon lehet kényszeríteni semmire, ha meg meg akar valamit csinálni akkor elég megállítani.
Nos ezt még nem tudom, hogy lehet kiküszöbölni, ez a kasztnak adott szabad varázslatalkotásban rejtező probléma. Gyakorlatilag megfelelő képzettségekkel(most már , eddig ez sem kellett) nincs amit ne tudna megoldani, egyedül a Mp és az esetleg sürgető idő szab neki korlátokat.
Mint mindig itt is megbosszulja magát a naaagy szabadság, úgy tűnik ilyenkor a minden bárányból farkas lesz.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó