• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 71 / 95 • 1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 95

Re: Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.11.30. 12:14

(Xylina)

Játék, istenem? Megérintem nyakláncom. Van, de nem tartozik ide, hallgatok. Bólogatok:
-Említette, hogy kereskedő, de nem ment bele a részletekbe, meg bevallom, nem faggattam.
Ártatlan vagyok, naiv. Épp ezért jócskán megnyúlik az arcom a pontosításkor. Egy kicsit hallgatok, Ranra meredek.
-Engem nem akart eladni! -jelentem ki. -Csak észrevettem volna, ha el akart volna...! - a kijelentés vége bizonytalanul cseng.
...az a nemes nő a parki étteremben...És ha rólam alkudott vele? Magasságos Kalászanya! Láthatóan elsápadok, ledöbbenek. Aztán nyelek két nagyobbat, mosolyt erőltetek magamra. Nem szabad egyből rosszat feltételeznem a segítőmről!

- Én ember vagyok, nem más fajú. Nincs bennem semmi izgalmas, amin valagnyi pénzt lehetne keresni.
Arcom rándult.
-Jó, ez nem teljesen igaz. Legyünk őszinték, kurvának még beillenék... -nyögöm. - Nem mintha vágnyék ilyen kétes mocksos karrierre...
Végighúzom tenyeremet az arcomon. Még egy ilyen beszólás, és kész leszek. Másra terelem a szót.
-A rabszolgaság nem akad keresztbe a torkomon, Erionban is van hatalmas rabszolgapiac. Inkább az az eshetőség vágott mellbe, én is állhatnék a lánc szomorúbbik oldalán. Nem, azt nem bírnám elviselni...
Arcomat gyűrögetem, aztán nem sok reménnyel felnézek Ranra:
-Mond önnek valamit az Ashnala név? Az egyik szobor abban a nagy parkban kiköpött másom. Valami Ashnala nőt ábrázolt. Armada csak akkor képedt el legelőször láttamon.
"Eh, kiadom itt magam, mint egy idétlen! Ran megmentett, elrejtett, mért ne bíznék benne? Jó, toroni, akármilyen hátsó szándék állhat tette mögött, de ha örökké a hazugságot keresem, be fogok csavarodni!"
Nem bízom benne, hogy a fogadósnak beugrana valami, ami egy veterán kocsisnak meg nem... Próba cseresznye.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.12.01. 23:09

*Ran tekintete nem megrovó, csupán őszinte, így talán kegyetlennek is mondható jelen helyzetedben.*
- Armada szerintem még az anyját is eladná, ha lenne neki... Szóbeszéd járja bizonyos körökben, hogy ő tette el a saját családját lábalól, mert csípte a szemüket, hogy mivel kezdett foglalatoskodni... állítólag csak a húga halálát nem bírta végignézni... Na, de ez csak pletyka...
...
- Kurvának?... Xylina, nem akarlak zavarba hozni, de te még olyan ártatlan vagy mint a ma született bárány. Nincs igazam? Kurvának nem adna el, csupán ágyasnak és jó pénzért a szüzességed miatt...- *Ran arcán nyoma sincs, hogy ezen a tényen változtatni szeretne... de hogy honnan a fenéből tudja, az rejtély számodra.*
- Ashnala? Nem, jelenleg semmit. De milyen nagy park? A Hősök sétányára gondolsz? Szép nagy kerítés veszi körbe, katonákkal őrzött vaskapukkal. Gyöngykavicsos sétánnyal, széles utacskák, kacskarigós ösvények... élethű emberszorbrok... nők, férfiak, lovasok... tudósok, háborús fők és még ki tudja kik szobrai vannak ott kiállítva, meghagyva örökül az utókor számára. Ha itt van a szobor, akkor viszont kyr származék vagy. Hogy teljes, vagy már kervert vérű csak a szüleid tudnák megmondani számodra... Egyébként meg egyértelmű a származásod... Szép, tiszta, nemesi arcélek, tekintélyt és csodálatot okozó vonások, hófehér haj, ami nem betegségből ered egyáltalán... Ha vennél magadra egy dámák által hordott ruhát és egy kicsit sminkelnéd magad senki nem mondaná rád ránézésre, hogy nem idevalósi famori kyr sarj vagy...
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.12.02. 11:05

(Xylina)

Kukkot nem szólok, hogy én másképp láttam azt a családirtást...Amúgy sem tudnám megmagyarázni, honnan tudom.
Már lassan fogalmam sincs, meghökkenjek, kiakadjak, vagy mi legyen, így kínomban felszösszenek, kínlódva felgörbül ajkam jobb csücske:

-Ran, megbocsásson, nagy betűkkel rám van írva, hogy nem voltam még pasassal?! Őrület... Talán ha harmadszorra láthat, és miket nem von le!Amúgy az a ma született bárányság megingana Erionban, egyéb tekintetben...
"Bakker...Itt mindenki fejbemászó?!"
- Váltsunk témát, én sem kutakodom a maga intim élete iránt...
"Röhej, itt kuksolok egy földalatti, falmögötti zugban, és szexről csevegek. Toron a téboly melegágya."
-Igen, az a park lesz az. Ott volt egy szobor, de mindegy már. Egyébként ne vegye olyan biztosra, hogy egy cifra ruci elhitetné bárkivel is, több vagyok annál, aki igaziból vagyok. Nézzen már rám jobban! Nem beszélek toroniul. Nem is értek toroniul. Ezzel már bebuknám. Aztán ott van az, se a gesztusokat, se a szokásokat nem vágom -váltok szlengbe idegességemben.-Meg mi a frásznak kéne kikennem magam? Ah, hagyjuk-seprem hátra hajam.
-Kyr...nagyon jó. Már csak egy ilyen háttér hiányzik neki, vagy az utcakövek alól előbukkanó rokonság. Ran, itt mindenki meg van veszve?
"Most mihez kezdjek? Armada lelépett, ne keveredjen bajba. Innentől azt se tudom, nem lenne-e igaza Rannak arról, szeretne túladni rajtam puccos körben."
-Amúgy minek is köszönhetem váratlan segítő szándékát? Úgy vettem észre, ebben az országban senki sem tesz semmit a kép szép szememért. A segítőkészség itt alkuvá minősül, jól sejtem?-nézek rá fáradtan.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.01.02. 16:29

- Nem nagybetűkkel van rád írva, de kiolvasható bizonyos jelekből. De igazad van, ehhez semmi közöm, nem firtatom, a te életed...
...
Nos, mint mondtam ránézésre nem venné észre senki, hogy te nem idevalósi vagy. A többi tanulható. - *mosolyodik el Ran. Aztán kis szünet, hogy felvetetted az alkut... Egy pillanatra eltűnik a mosoly, de csak azért, hogy még szélesebben térjen vissza arcára.*
- Még az eszed is a helyén van...
Jól látod, itt - mint akár csak máshol a nagyvilágban - semmi sincs ingyen. Én segítek neked eligazodni ebben az országban, segítek, hogy ne obsorként végezd. Obsor, vagyis rabszolga... Megtanulhatod a nyelvet, a szokásokat és minden mást, hogy kényelmesen élhess még ha nincsenek is itt rokonaid... Cserébe segítséget kérek.
Megadom az anyagi segítséget a kezdéshez, s elintézem, hogy a legjobb helyen tanuld a nyelvet és szokásokat - a legjobb helyen, ahová egy külhoni csak bejuthat. Cserébe csak információkat kérek az ott zajló eseményekről. Szükségem volna egy informátorra, akit nem ismernek a környéken, akire nem vetül gyanú, hogy szoros kapcsolatban áll velem... Semmi mást nem kérek, csak tartsd nyitva a füled ott ahol tanulsz.
Nem-et is mondhatsz. Ez esetben a további boldogulásod az erszényedtől függ...
...
*Hagy némi gondolkodási időt, majd újra megszólal.*
- Ha nem tudsz most dönteni, én ráérek. A felajánlásomat fenntartom továbbra is. Most menjünk fel, azt hiszem ebédelni illene már.
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2009.01.02. 23:20

//Juhujj, írtál :D //

(Xylina)

Zavartan hallgatom, aztán mikor kimondja, igen, alku van formálódóban, szemeim forgatom.
- Csak a tisztánlátás végett: kémkednem kéne? Mennyire vagyonos családnál? Mert felteszem, ilyen külsővel, ami nekem van, errefelé famorra vagy mire hasonlítok. Nem is, Armada kííírt mondott. Úgy gondolom, minél rangosabb helyen kéne igénybe venni a... szolgálataimat, annál rizikósabb. De most nem?
Agyalok, nem szeretnék elhamarkodott lenni. Jó ajánlatot tett, szó se róla, de ennek cserébe nem piskóta helyre kéne mennem, és nem kicsinységet figyelnem.
- Amúgy maga is tudja, az anyagi tartalékaim végesek, és nyelvtudás híján elég rosszul állok... Azaz választhatok, de mi között is?
Kis csend, tűnődöm:
- És mi lesz Armadával? Tényleg el akart adni? Nekem rossz szavam sincs róla, kedves volt, remélem innentől azért nem kell úgy tennem, mintha nem ismerném. Nincs vele bajom, meg azt is felajánlotta, kideríti, mit jelent a medálom.
Megéheztem, felálltam, és jóval nehezebben kérdeztem meg:
- Most már igazán érdekel, mivel árultam el magam, azaz miből találta ki, nem állok magas fokon a férfinéppel, nem akarok kínos helyzetekbe keveredni, mert már a legutolsó halaskofa is könnyen kitalálja.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.01.03. 23:50

- A kémkedés nem jó szó erre, mert arra nem kérem, hogy kérdezősködjön bizonyos dolgok után... csak informáljon, hogy mit hall ott... Csak nyitott szemmel és füllel kell járnia.
Vagyonosnak vagyonos a család, de nem famorok. Igaz áll mögöttük egy famori família, de velük dolga nem lesz.
A kyr vonásai, kinézete ténylegesen feltételezi, hogy famori család sarja, de ha ezt tudatosan nem ködösíti el az emberekben, nem adja ki magát annak, akkor nem fogják úgy kezelni - és természetesen nem is fogják elvárni, hogy úgy viselkedjen.
...
Igen, választhatsz... boldogulsz ahogy tudsz, vagy elfogadod a segítséget, amiért mondjuk úgy nem megerőltetve magad megdolgozol és még hasznot is hajthatsz belőle, ha ügyes vagy. :) :wink:
...
Armada... Nos ... Győződj meg önmagad arról, hogy mit akart, aztán dönts, hogy mit teszel vele.
Egy jó tanács azért. Ne rákérdezz, hanem puhatolózz. Ismerem annyira, hogy tudjam róla: szemrebbenés nélkül hazudik és nagyon jó színészi képessége van.
*Kérdésedre mintha megváltozna Ran arca. Szeme számodra ismeretlen tüzet fogott, s finom érzékeiddel érzed, hogy megváltozott valami... valami enyhe vibrálás áramlik az előtted lévő férfiból. Egy mozdulat, mintha feléd akarna lépni, majd egy szemhéjzárás és egy nagy sóhaj. Lehet jobb is, hogy nem látod Ran arcát rendesen a félhomályban...*
- Sok ész nem kell hozzá egy olyan férfinek, aki ért a nők nyelvén ... A naivságod... A mozgásod... a ruhád alá való bezárkózásod... a szemkontaktus, melyből hiányzik a tűz, vagy csak a parázs bárki felé. Olyan apró jelek ezek, melyeket nem vesz észre mindenki, csak az avatott szem... Ezt az avatottságot hívjuk mi férfiak tapasztalatnak... - *kicsit rekedtes hangon kezdett bele, de pár szó után hangja visszaállt normálissá. Mindeközben nem vette le a szemét rólad, s komolyan tekintett rád. Csak utolsó mondatánál eresztett meg egy apró titokzatos mosolyt.
Karjával kifelé intett, s elvette a lámpást az asztalról. Az irodahelyiségében mikor felértek az asztal melletti székre mutatott.*

- Ülj le, várj meg. Nem kell látnia senkinek, hogy itt vagy, itt voltál. Még takarítják a vértócsát, ha jól hallom. Hozok ebédet.
*Nem nagyon vár választ, mert az ajtóhoz lép és magadra hagy.
Legalább tudsz gondolkodni az ajánlaton...
Talán egy fertályóra sem telik el és vissza is érkezik. Egy tálat látsz a kezében, melynek fedője is van; valamint egy szövetszütyőt. Ezeket lerakja az asztalra. A fedőt leveszi a tálról - egyszerű babfőzelék tárul szemed elé. A szütyőből két kanál és pár szelet kenyér kerül ki. Az egyik kanalat feléd nyújtja.*

- Tessék, jó étvágyat. Tányér nincs, remélem nem nagy baj... :)
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2009.01.04. 10:23

(Xylina)

Van mit gondolkodni az ajánlatán. Vagyok elég "tökös" hozzá? se neki, se nekem nem jönne jól, ha befürödnék... természetesen eszem ágába sincs túl nagyot lódítani magamról, ezt már most eldöntöttem. Hohó, döntöttem? mintha olyan rugóra járna az agyam, aki helyből beleegyezett Ran ajánlatába...
A cikisebb kérdésre zavarba ejtő választ kapok, s mikor megváltozik a viselkedése, megvakarom az orrom.

- Oké, felzabálni egyből nem kell-csúszik ki a számon.
"Bah, nézzenek oda! Lehet, hogy ért a nők nyelvén, de csak bizonyos nők nyelvén! Nem mindenki döglik ugyan attól. Naivság! Tudom, hogy lesz a gyerek, nem egy épületes mozzanat, de biztos nem a puszta testi részletektől lehet frankó, ha megpusztulnak miatta a férfiak és nők. Ja, és elméletben azt is tudom, milyen sokan nem tisztelik egymást, és mennyire gyakran vágját át egymás fejét a szerelemben."
vegyesen jár az agyam ilyesmin, meg az üzleten. Amikor megjön a bab, semmi kifogásom ellene.

-Két kanál van, egy tálból eszünk, mint a házasok? :P Amúgy meg félre is lehet érteni a gesztusaim - teszem hozzá. Megkóstolom az ételt, s folytatom. Szövegelhetnékem van, és szeretném megvédeni magam, nehogy annyira gyíknak lásson: - Arra nem gondolt, a ruha alá való bezárkózás azért van, mert nem leltem senki olyat, akiért érdemes lenne nem bezárkóznom? Sok korombeli lány két kézzel herdálja bájait, úton-útfélen flörtöl, de én se nem értem ezt, se nem vágyom ilyesmire. Mit ne mondjak, sokat elárul arról, mennyire nehéz bejutni a szoknyájuk alá. Van, aki élvezi az ártatlan játékokat, de én vagy komolyan ismerkedem, vagy sehogy. Annyi félreértés adódhat, köszönöm, nem kérek belőle. Nekem nem kell minden jobb képű, de ismeretlen férfi bókja, csak eggyé, aki tényleg számítana. Csak neki akarom, hogy izzon a szemem, nem mindenféle vadidegennek. És ez tapasztalatlanság? Én erénynek nevezném, és megfontoltságnak. Az igaz, csábítani nem tudok, nem ismerem a női trükköket és nem is tartom helyénvalónak. Mért nem lehet legalább ebben őszintének lenni, ha az élet más területén hadoválunk annyit? Na mindegy, mosolyogjon csak, régimódi vagyok-e vagy sem, vagy sajnálatra méltó, mert még nem rohant le az élet és nem taposott meg kicsit, én még mindig erre törekszem. Nem vagyok úri nő, vélekedhetnék földhözragadtabban, de ez van :p
"Grat, Xylina, egy fogadóssal mikről nem állsz le beszélgetni! Muhaha."
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.01.05. 11:55

*Magyarázatodat csendben hallgatja Ran, nem szakít félbe. Arca komoly - se nevetést, se sajnálkozást - szó szerint semmilyen érzelmet nem fedezel fel arcvonásain, csak a komolyságot.
Miután befejezted még hosszú pillanatok telnek el némán, 1-2 falat elfogyasztásával.*

- Erény... Nevezhetjük így is Xylina, de egyben tapasztalatlanság. Nem tudhatod, hogy ki az aki komolyan közeledik és ki hazudik. Tudod, sok férfi képes még a csillagokat is lehazudni az égről azét, hogy egy röpke órát eltöltsenek egy nővel - nem is gondolnád, hogy mennyien vannak ilyenek... Képesek napokat, heteket, néha még hónapokat is hazudni csak azért az egy alkalomért, hogy utána büszkén kihúzzák magukat a "na ő is megvolt" gondolattal. Ez szánalmas és undorító, de igaz.
Viszont nem hiszem, hogy pont az én meglátásaim szükségesek az életedhez... Csak tényleg két élű ez az erényed.
...
Gondolkodtál az ajánlatomon? - *vált témát egy falat babfőzelék után.
Furcsa, mosolyogni való, de ha belegondolsz tényleg úgy festhettek, mintha házasok lennétek. Egy tálból esztek és olyan összhangban ... nem zavarjátok egymást, nem kell a másikra várni.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2009.01.05. 13:59

(Xylina)

-Elhiszem, elhiszem, az istennő legyen velem, ha férfival akarok kezdeni, s hagyja nyitva a szemem, nehogy rosszat válasszak, mert míg mások pár napos nyavalygással letudnák, átverték, és kihasználták, én biztos nem lépnék így túl felette. Feltett szándékom, hogy szüzen menjek férjhez - jelentem ki komolyan.
Ajánlatáról nem feledkeztem meg, evés közben annak is volt hely a fejemben elég. Bár nincs túl sok alapom rá -hacsak nem az, nem hagyta, hogy elhurcoljanak-, bízzam benne, jobb ajánlat nem jött szembe, és tisztán üzleti alapú a kapcsolatunk. Szüksége lehetett egy hasonló jellemzőkkel bíró nőre, mint én, és íme, itt vagyok.

-Szükségem lenne részletekre, hogy gondolta megszervezni az okításom, és hol, kinél kéne ehhez megjelennem? Helyismeretem egy darab se, toroniul semmit se tudok, csak pár szót, amit egy kezemen meg tudom számolni...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.01.07. 23:17

- A részletek... Nos. Kapsz tőlem egy kezdő összeget. Aztán annyit teszel, hogy beülsz a kocsiba amit hívatok. A kocsi elvisz abba a házba, ahol a tanulásod elkezdődhet. A kapunál vannak őrök, nekik elmondhatod, hogy itt a fogadóban hallottál arról, hogy ott tanulhat bárki...
A kinézeted alapján gondolom, hogy egyből foglalkoznak majd veled... nem beszélve a csengő érmékről... és innen már, csak tanulnod kellene és figyelned.
Amit mondhatsz, hogy tőlem hallottad ezt a lehetőséget, hogy itt boldogulj... Amit pedig nem, hogy értem az erv nyelvet... Veled együtt négyen tudják ezt rólam. És amíg ez nem derül ki, össze sem tudnak hozni bennünket. Hisz hiányos kommunikációval ezt nehéz megvalósítani...
Van még kérdésed?
*Ran komoly ahogy eddig láttad. Viszont a babfőzelék lassan elfogy, így a jóllakottság érzése lassan eltelíti bensődet. Nem zavar meg senki benneteket. Úgy látszik ezt a helyet más sem ismeri, vagy ide Ran engedélye nélkül belépni nem lehet... Nektek ez most külön pozitívum, hogy nem zavarnak meg benneteket semmivel.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2009.01.08. 22:21

(Xylina)

-Ezek részletek? Öhm, sok a balladai homály. Mekkora összeget? Mennyi időre szól a lecke annál a bizonyos háznál? Milyen néven mutatkozzam be? Rám van bízva, jó az eredeti is, vagy lenne javaslata? Miféle házról van egyáltalán szó? Iskola? Elég idétlenül hangzik, odaállítok, azt se tudva, mit tanulnak ott... Szerintem tudja, mivel foglalkoznak. A nyelv pedig mért ilyen fontos? Toronban tiltólistán van? Az a hely bentlakásos, vagy itt lakom a fogadóban mellette?
Megérdeklődöm, ami hirtelen az eszembe jut.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.01.09. 13:45

*Ran a kérdésözönödre haloványan elmosolyogja magát.*
- Nem lesz veled gond, azt látom... :)
Öt aranyat kapsz tőlem kezdésnek.
Az időtartam... passz. Amíg akarsz tanulni. Az információszerzés úgy 1-1,5 hónap távlatra szólna csupán.
Önmagadat add, semmi mást - hogy ki vagy, honnan jöttél, miért jöttél, mit szeretnél itt csinálni... ez mind az legyen ami igaz, vagy amit mások orrára akarsz kötni. Én csupán segítek tanulnod... a többit önmagadért és a jövődért teszed.
Ház, iskola... A Martian házhoz kell menned. Nem kimondott iskola, csak okítanak a házban sedularokat és külhoniakat. Toroni nyelvet és etiketett tudsz ott tanulni, amivel meg tudsz állni a lábadon itt.
Az erv nyelv nincs tiltólistán, csupán rólam nem tudják, hogy értem és beszélem ezt a nyelvet. Tudod... a kis titkok miatt sokmindent meg lehet tudni, amit egyébként nem mondanának el az emberek... :wink:
Nem hiszem, hogy szállást ott kapnál, úgyhogy innen kell majd odajárnod...
Egyéb kérdés?
*Még mielőtt feltennéd a következő kérdésed (kérdésözönöd), kopogás hallatszik az ajtó felől.
Ran a szája elé teszi mutatóujját - jelezvén, hogy maradj csendben - feláll, kinyitja az ajtót, de úgy, hogy a kint álló ne lásson be. Toroni beszédet hallasz, nem érted, de pár szóváltás után Ran visszaül.*

- Kint eltakarítottak, akár ki is nyithatok. Nos? Van még kérdésed?
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2009.01.09. 22:14

(Xylina)

-Mikor kell kezdenem, és van-e valami, amitől tartózkodnom kell, illetve aminek különösképp figyelmet kell szentelnem? - sóhajtok. Kicsit elpilledtem a finom étel után, le szerettem volna dőlni.

//Csak én játszok Toronban, vagy buzgómócsing lettem?//
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.01.13. 14:15

- Szólj, hogy mikor akarsz kezdeni és hívatok kocsit, mely elvisz a házhoz. - *Ran közben az asztal mögé lép, kihúz egy fiókot és kotorászni kezd benne. Egy nagyobbacska erszényt emel ki onnan, amelyből az asztalra számolja az öt aranyat - 3 aranydukátot és 20 ezüstdukátot tornyoz fel eléd a tál mellé. Bár az erszény megfogyatkozott rendesen, de a csengésből ítélve maradt még jó pár érme benne.*
- Ezt már most odaadom. Ha kell erszény adok hozzá. - *ha kérsz, akkor amiből kiszedte az érméket annak tartalmát kiborítja a fiókba, s az erszényt neked adja.*
- Kell figyelned arra, hogyha famorral hoz össze a sors, akkor ne nézz a szemébe, mert azzal végig sérted. Megismered őket már az öltözködésükből is, és sosem járnak magukban... A katonákkal is ez a helyzet.
Ha tisztelettudóan viselkedsz nem lesz bajod.
*Ha nem kérdezel többet Ran az ajtóhoz megy és kikémlel - mikor meggyőződött arról, hogy nem láthat senki kitessékel a kicsiny szobából, hogy mielőbb felosonhassál a szobádba pihenni, vagy épp amit szeretnél csinálni.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2009.01.15. 22:41

(Xylina)

- Mondjuk holnap? Mára kipihenem magam, aztán akkor belevágok.
Felszalad a szemöldököm.
-Ennyi pénzt itt tart a fiókban? Vagy ez valami megbízhatósági teszt, később meg akarom-e fújni? Ugyan, Ran, ha igen, ne sértsen meg vele kérem. Nem vagyok ma született bárány, de nem tojok a fészkembe.
Megjegyzem a jó tanácsot, de azért akad egy kérdés:
-Hogyan lehet udvariasan lekoptatni egy famort? Sehogy?... Sejtettem... :P
Felmegyek a szobámba, hogy végiggondoljam, mi vár rám, aztán hogy szundítsak, tekintve azt, jól beebédeltem és akkor jól esik az ilyesmi. A továbbiak attól függnek, meddig sikerül pihennem.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 71 / 95 • 1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 95

Vissza: Toron