Moderátor: Admin

Sok jó meccset lejátszottunk a saját-barkács pályákon és figurákkal.
  Sok jó meccset lejátszottunk a saját-barkács pályákon és figurákkal.

Már egy jó ideje nem volt ekkora beszélgetés itt Torozonnál, a születésnapi jólívánságokon kívül.
 Már egy jó ideje nem volt ekkora beszélgetés itt Torozonnál, a születésnapi jólívánságokon kívül. 

De mostmár így jártam eme eszmecsere belerondít az öszképbe.
  De mostmár így jártam eme eszmecsere belerondít az öszképbe.

Szerintem Erin se bánnná, de erről majd ő nyilatkozzon.
  Szerintem Erin se bánnná, de erről majd ő nyilatkozzon. )
 ) Bár lehet, hogy pár hét múlva ismét lesz miért petícióznod, hacsak nem jön akkor is Nava.
  Bár lehet, hogy pár hét múlva ismét lesz miért petícióznod, hacsak nem jön akkor is Nava.  

.
 . ). Persze ez csak Yunnak és Lathannak szól, hátha nem vették észre, hogy Ők jönnek.
 ). Persze ez csak Yunnak és Lathannak szól, hátha nem vették észre, hogy Ők jönnek. és volt szerencsém részt venni benne.
  és volt szerencsém részt venni benne.

Tehát 9-12 között 3 óra alatt azért csak lenyomunk 1-1 party-t és még beszélgetni is lehet közben.
  Tehát 9-12 között 3 óra alatt azért csak lenyomunk 1-1 party-t és még beszélgetni is lehet közben.  

)
 ) ) /
 ) / )
 )

(már ha másik rendszerről van szó) Tehát a karakterek jönnek-mennek, ahogy jön-megy a lelkesedés a jk-k részéről?
  (már ha másik rendszerről van szó) Tehát a karakterek jönnek-mennek, ahogy jön-megy a lelkesedés a jk-k részéről? 

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó