(hajrá vállalkozó kedvű mesélők). Ezzel 59 ha eddig jól számoltál
Moderátor: Admin

Csak hogy tudd, a számtan/mértan képzettségem 6. fokú.
 Csak hogy tudd, a számtan/mértan képzettségem 6. fokú.  Ha benne vagytok, akkor meg lehetne csinálni ezt az én kalandommal is.
 Ha benne vagytok, akkor meg lehetne csinálni ezt az én kalandommal is.  Aktivitási elvárás: minimum napi 10 reag.
 Aktivitási elvárás: minimum napi 10 reag.  Komolyra fordítva a szót, tényleg kijelölhetnénk egy előre megbeszélt napot, amikor mindenki írna több reagot is. Na tudom, hogy senkit se érdekel, de: 60 reag.
 Komolyra fordítva a szót, tényleg kijelölhetnénk egy előre megbeszélt napot, amikor mindenki írna több reagot is. Na tudom, hogy senkit se érdekel, de: 60 reag.

Akkor nem nekem való a pálya
 Akkor nem nekem való a pálya  pláne, ha hosszú távú elvárás lenne
 pláne, ha hosszú távú elvárás lenne 

Egészen megörültem ennek a nyüzsinek
 Egészen megörültem ennek a nyüzsinek  Ki hitte volna, hogy egy punnyadást szóvá tevő sorocska megböki a népet
 Ki hitte volna, hogy egy punnyadást szóvá tevő sorocska megböki a népet 
 ) - való szöszölés, hanem van ebben egy kicsi olyan is, amiről Castor is írt. Ha tartósan, szünet nélkül magusozom, bele tudok fásulni. Ugyan Yvett bejelentette, egy darabig nélkülözni kell a társaságát - Toronban nyíltban még játszom-, abban a történetben még bőven messze vagyok a csömörtől. Érdekel, mi sül ki belőle, mégha nem is haladunk gyorsan.
) - való szöszölés, hanem van ebben egy kicsi olyan is, amiről Castor is írt. Ha tartósan, szünet nélkül magusozom, bele tudok fásulni. Ugyan Yvett bejelentette, egy darabig nélkülözni kell a társaságát - Toronban nyíltban még játszom-, abban a történetben még bőven messze vagyok a csömörtől. Érdekel, mi sül ki belőle, mégha nem is haladunk gyorsan. Ebből látszik,ha fel is lestem, nem túlzottan éltem aktív életet
 Ebből látszik,ha fel is lestem, nem túlzottan éltem aktív életet 

Remélem fogod még az írói vénádat kamatoztatni az oldalon.
 Remélem fogod még az írói vénádat kamatoztatni az oldalon.  A könyvet majd feltétlenül el fogom olvasni.
 A könyvet majd feltétlenül el fogom olvasni.  Nem lenne kedved annak a világából is egy szerepjátékot csinálni?
 Nem lenne kedved annak a világából is egy szerepjátékot csinálni? 

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó