Én gyalog vagyok, nincs lovam, és nem is akarok szert tenni rá. (Így mindenki elhúz mellettem, mert ha jól látom, mindenki lóval van
 ) Haladok a magam tempójában, azon töprengek, hogyan jutok el Odrába, és ott hogyan lelem meg azt, ami ilyen messze vezetett otthonomtól. Abban döntésre jutottam magammal, akár sikeresen, akár sikertelenül járok, ez az utolsó alkalom, hogy kiteszem a lábam rengetegjeinkből. Otthon örömteli és fontos dolgok várnak rám, amik igénylik, hogy felhagyjak a tekergéssel.
 ) Haladok a magam tempójában, azon töprengek, hogyan jutok el Odrába, és ott hogyan lelem meg azt, ami ilyen messze vezetett otthonomtól. Abban döntésre jutottam magammal, akár sikeresen, akár sikertelenül járok, ez az utolsó alkalom, hogy kiteszem a lábam rengetegjeinkből. Otthon örömteli és fontos dolgok várnak rám, amik igénylik, hogy felhagyjak a tekergéssel.Elfáradok, de a kilátás kárpótol. Hallom, a többiek az őrködést szervezik. Vagyunk bőven, nem érzem úgy, én is kellenék oda, de abban nem vagyok biztos, rájuk bízhatom-e az életemet. Így megteszem a magam óvintézkedéseit: olyan fekhely keresése, ahol nem ugorhatnak rám felülről, íjam a közelben, tőröm is, és igyekszem nem mélyen húzni a lóbőrt.

Azután hajrá, előre, bizony, Ariel, magam se mondhattam volna szebben. Siessünk!
  Azután hajrá, előre, bizony, Ariel, magam se mondhattam volna szebben. Siessünk!